Hippe Geboortekaartjes Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Hele mooie geboortekaartjes voor ons zoontje Luca laten drukken en ontwerpen via hippe geboortekaartjes. De kaartjes zijn van goede kwaliteit en de kleuren komen perfect uit. Krijgen er al veel compli... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Heel vlot onze geboortekaartjes kunnen ontwerpen op de website. Uiteindelijk ook heel blij met het resultaat. Tot we nog extra kaartjes moesten bijstellen. Plots hadden de kaartjes een andere kleur wa... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Super fijne service, prachtige kaartjes en snelle levering! Ook hebben we een leuke geboortevlag hangen van hun. Mooie kwaliteit en echt aan aanrader, staat zo gezellig! Wij hangen deze ook uit al... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

We hebben een prachtig kaartje ontworpen en keken enorm uit naar de levering. Helaas kwam het pakket helemaal nat aan, wat natuurlijk erg teleurstellend was. Hoewel de fout bij de bezorgdienst lag en... Näytä lisää

1. Kutsujen tulostuspalvelu
  2. Lastentarvikeliike
  3. Graafikko
  4. Korttikauppa

Yrityksen kirjoittama

Hippe-Geboortekaartjes.nl is al meer dan 16 jaar de specialist in gepersonaliseerde geboortekaartjes in Nederland en België. In onze editor ontwerp je eenvoudig zelf; wij drukken met vaste kwaliteitscontroles en leveren snel. Prijzen, levertijden en papiersoorten zijn vooraf helder en je kunt eerst een proefdruk bestellen om ons product te testen. Gaat er iets mis, dan lossen we het uiteraard snel en netjes op. We zijn transparant over onze service: op onze site vind je een stap-voor-stap uitleg over bestellen, papier en afwerking, plus duidelijke voorwaarden voor herdruk of nalevering. Onze jarenlange klanttevredenheid is onafhankelijk onderbouwd met 20.000+ geverifieerde beoordelingen via Trusted Shops (publiek profiel). Waarom aankomende ouders voor ons kiezen: een grote, trendy collectie van professionele ontwerpers; consistente kleur- en drukkwaliteit; opties zoals folie/reliëf en bijpassende adreslabels; en de mogelijkheid om later eenvoudig bij te bestellen. Hippe-Geboortekaartjes.nl staat voor betrouwbare kwaliteit, duidelijke informatie en persoonlijke service — al jaren. Vragen? Ons klantenserviceteam reageert snel via verschillende kanalen.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

70 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Reclame uiting op kaaartjees.

Geboortekaartjes hier besteld tegen een vrij hoog tarief. Echter stond aan de onderzijde van het geboortekaartje een reclame uiting van de website. Bij de opmaak was dit niet weg te halen en ook niet duidelijk of dit daadwerkelijk op de kaart komt te staan. Na contact met het bedrijf werd ons 1 geboortekaartje aangeboden als compensatie. Belachelijk. Het bedrijf heeft nu ongewenste reclame uiting op ons geboortekaartje gedrukt. Daar zijn ze trots op werd mij in een mail verteld. Nou wij vinden het spuuglelijk die gratis reclame

28. marraskuuta 2025

Uniek geboortekaartje!

We zijn lang bezig geweest met het ontwerpen van ons kaartje, maar wat zijn we blij met het resultaat! Door het gratis proefpakket wisten we precies welke envelop en type papier we wilden. Daarnaast hebben we inspiratie opgedaan op de website met bestaande kaartjes en hier onze eigen afbeelding op geplakt. Zo hebben we een uniek kaartje, maar klopte alles met lettertypes, kleuren etc. Zou deze website aan iedereen aanbevelen. We hebben enorm veel leuke reacties gekregen op ons kaartje!

16. marraskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Ons vosje schittert overal!

Vanaf het begin wist ik dat ik graag een geboortekaartje met een vosje wilde. Onze hond lijkt namelijk op een vosje, en zo wouden we hem graag betrekken bij het thema. Met die gedachte ben ik aan de slag gegaan en vond ik op jullie site het perfecte kaartje.

Wat het helemaal geweldig maakte, is dat ik het volledige thema kon doortrekken: van de doopsuikers tot het kraamboek en zelfs een prachtige poster met haar naam en hetzelfde vosje als op het geboortekaartje. Alles paste perfect bij elkaar en zorgde voor een supermooie, samenhangende uitstraling.

De levering was telkens heel snel en de proefdruk was ook een groot pluspunt — fijn om de kaartjes op voorhand al eens in het echt te kunnen zien.

Wij zijn enorm tevreden en kunnen jullie alleen maar aanraden. Bedankt om onze ideeën zo mooi tot leven te brengen!

25. marraskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Bestelling voor geboortekaartjes nooit ontvangen

Mijn partner heeft hier een week geleden een bestelling geplaatst voor onze geboortekaartjes. Voor verzending rekent dit bedrijf het bedrag van €4,25 (wat bij PostNL overeenkomt met brievenbuspakketje met track and trace). Zij verzenden echter via de reguliere post. Men gaf aan dat het pakketje tussen 15-18 oktober verwacht kon worden. Conclusie is dat het pakket nog steeds niet ontvangen is waardoor er geen geboortekaartjes verstuurd kunnen worden. Men wil geen actie ondernemen en wil eerst nog langer afwachten. Waardeloze service voor een probleem dat nooit gecreëerd had mogen worden.

13. lokakuuta 2025

Leuke/fijne website!

Fijne website, snelle levering en ontzettend schattig geboortekaartje geworden! Top!

8. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Hippe Geboortekaartjes

Dank voor je mooie review, Shella! Veel geluk toegewenst!

Beste hippe geboortekaartjes,

Beste hippe geboortekaartjes,

Ik ben woedend en enorm teleurgesteld. Ik heb een dubbelzijdig raambord besteld voor de geboorte van mijn zoontje, maar wat ik geleverd krijg: slechts één kant bedrukt en de andere kant leeg. Dit is absoluut niet wat ik besteld heb.

Toen ik hierover belde, werd mij verteld dat ik had kunnen kiezen voor een betaalde extra controle. Maar dat heb ik niet gedaan – en dat zou ook helemaal niet nodig moeten zijn! Als ik een dubbelzijdig bord bestel, dan mag ik verwachten dat ik een dubbelzijdig bord ontvang. Punt.

Daarbovenop werd er als “oplossing” slechts 40% korting aangeboden zodat ik nóg eens moet betalen, terwijl ik al €50,- kwijt ben aan een product dat verkeerd is geleverd. Dit is pure slechte service en voelt alsof de verantwoordelijkheid volledig bij de klant wordt neergelegd.

Ik eis dat dit kosteloos wordt opgelost en dat ik het raambord krijg waar ik recht op heb. Alles minder dan dat is onacceptabel.

1. Besteld = geleverd
Ik heb een dubbelzijdig raambord besteld en mag er dus op vertrouwen dat ik precies dat geleverd krijg. Het feit dat slechts één zijde bedrukt is, maakt dat het product niet conform de overeenkomst is (Burgerlijk Wetboek, art. 7:17 BW).

2. Controle-service is niet relevant
Het niet kiezen voor een betaalde controle doet hier niets aan af. Deze controle ziet enkel op spelling en uitlijning (zie bijgevoegde screenshot), en ontslaat u niet van uw wettelijke plicht om een correct product te leveren.

3. Oplossing moet kosteloos zijn
Volgens de wet heb ik als consument recht op kosteloos herstel of vervanging wanneer een product niet aan de bestelling voldoet. Het feit dat mij slechts 40% korting wordt aangeboden en dat ik nog eens moet betalen om het juiste product te krijgen, is dus in strijd met het consumentenrecht.

Groetjes,

30. syyskuuta 2025

Beste Ruveyda,

Wat ontzettend vervelend dat dit zo gelopen is, Ik begrijp je teleurstelling helemaal. Gelukkig zie ik dat mijn collega’s van de klantenservice je inmiddels een passende oplossing hebben geboden. Ik hoop dat alles zo netjes is afgehandeld. Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

Groetjes,

Albin
Team Hippe-Geboortekaartjes

Saanut 4/5 tähteä

Super blij!

Super blij met ons zelf gemaakte geboorte kaartje mooie kwaliteit

19. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Hippe Geboortekaartjes

Fijn om te horen dat je heel blij bent, dan zijn wij ook blij! Bedankt voor je beoordeling!

Proefdruk viel tegen

Proefdruk geboortekaartje had geen goede kwaliteit, wel mooi papier maar de print was niet heel scherp. Zag er een beetje goedkoop uit. We hadden geen foto’s oid, enkel tekst. We gaan nu ons geboortekaartje ergens anders bestellen.

27. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Hippe Geboortekaartjes

Hoi Esther, jammer dat de proefdruk niet van goede kwaliteit was, dat zou niet mogen. Wij staan voor hoge kwaliteit (en dat ervaren onze klanten doorgaans ook zo), dus helaas is er dan ergens dan wat misgegaan. Je mag het altijd nog even opnieuw proberen, eventueel via onze klantenservice, te bereiken via onze klantenservice pagina.

Online kaartjes besteld

Online kaartjes besteld. Zowel de proefdruk als de grote bestelling waren binnen 2 dagen binnen! Blij met het resultaat.

15. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Hippe Geboortekaartjes

Leuk om te horen, dank voor het compliment!

Saanut 1/5 tähteä

Bestel geen posters met folie!

Een paar jaar geleden flink wat posters met goudfolie aangeschaft, waarvan nu alle folie los laat, terwijl ze hangen in een droge ruimte gingen zonder direct zonlicht of warmte. Geboortekaartjes zijn dus prima, maar bestel de posters niet. Hun oplossing voor alle posters die van slechte kwaliteit zijn? 40% korting op een nieuwe poster. Je mag dus opnieuw gaan bestellen, terwijl je een slecht product hebt gekregen.

10. elokuuta 2025

Super!

Super!!
Mooie kwaliteit en heel snel geleverd aan huis. Ik heb heel veel complimenten gekregen.

9. elokuuta 2025

Absolute aanbeveling!

Wat een leuke geboortekaartjes en wat fijn dat je alles naar wens en smaak kunt aanpassen. Duidelijk en makkelijke manier van aanpassen, werkt prettig. Snelle levering, kaartje ziet er in het echt precies uit zoals gewenst.
Absolute aanbeveling!

24. heinäkuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Prima service!

Prima service!
Uitstekend dat het ontwerp opgeslagen kan worden, en bewerkt.

Zeer goede kwaliteit adresstickers!

Goede ervaring.

19. kesäkuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin