Yritys on vastannut
Yritys on vastannut
Prijstechnisch prachtige producten. Manier van inpakken, verpakking etc is zelfs al heel netjes. Heeft mij wederom weer verrast. Weer heel blij. Volgende keer bestel ik uiteraard wel weer. (rond ker... Näytä lisää
Top service! Via de webshop van Hinson had ik schoenen besteld echter deze waren te klein ondanks dat het m’n reguliere maatvoering was. Gezien ik in regio woon van Hinson ben ik even langs... Näytä lisää
Snelle levering, goed product. Wel jammer dat u zo ‘onzichtbaar’ bent op het web. Ik wilde persé Hinson schoenen hebben, maar dat is een behoorlijke zoektocht
Alpina onderscheidt zich van de typische schoenenmerken. Ruim 2/3 van onze producten worden in eigen huis of door toegewijde aannemers gemaakt. Deze uitgebreide controle over onze supply chain heeft niet alleen invloed op de kosten en flexibiliteit, maar leidt ook tot aanzienlijke besparingen. Hierdoor leveren wij kwalitatief hoogwaardige producten tegen betaalbare prijzen. https://alpina-brands.com
Amerikastraat 3a, 5171PL, Kaatsheuvel, Hollanti
annoying return policy not worth buying from outside netherlands as shipping is way to expensive to return stuff

Vastaus yritykseltä Alpina Brands
Snelle levering, fijne schoenen, goed verzorgd met extra veters en een meeneemtas

Vastaus yritykseltä Alpina Brands
Goede service bij Hinson.
Veters versleten en gevraagd of er nieuwe opgestuurd konden worden.
Gelijk reactie en worden gratis opgestuurd terwijl ik de sneakers niet via de site had gekocht.
Wel gelijk 2 paar nieuwe schoenen aangeschaft!

Vastaus yritykseltä Alpina Brands
Mooie schoenen! Prettige website! Snelle levering! Maatadvies klopte niet voor de door mij gekozen schoen. Daarom op voorhand 2 verschillende maten besteld. 1 paar retour sturen kostte mij retourkosten. Vervolgens ben ik benaderd door Hinson met een mooie oplossing. Zeer attent. Ik ben blij met de schoenen en de service!

Vastaus yritykseltä Alpina Brands
Not comfortable shoes. Quality not as expected.
UPDATE: After wearing for some 1-2 weeks they shaped into my foot. Had some problems in the begining and they hurt my feet even though the shoes were not tight, but now the shoes feel amaizing and big upgrade to my outfit

Vastaus yritykseltä Alpina Brands
Hele mooie schoenen die in een mooie verpakking zaten. Ook werd ik goed geholpen toen ik via Instagram een vraag stelde, dus hier zal ik nu veel vaker mijn schoenen bestellen!

Vastaus yritykseltä Alpina Brands
Goede en snelle levering product voldoet aan de verwqchring

Vastaus yritykseltä Alpina Brands
Nu is het onderwerp op de goede weg en heb ik de bestelling geretourneerd
Dankjewel voor geholpen

Vastaus yritykseltä Alpina Brands
Netjes en goed geholpen met het ruilen van schoenen.

Vastaus yritykseltä Alpina Brands
Gezellige club werknemers. Schoenen mogen passen op locatie. Betaalbare nette schoenen voor een goede prijs!

Vastaus yritykseltä Alpina Brands
The quality of a Hinson shoe is amazing in combination with the price. I would defiantly recommend it.

Vastaus yritykseltä Alpina Brands
Het zijn eersteklas sneakers en boots. Zowel de gebruikte materialen alsook hoe de schoenen in elkaar gezet zijn, is echtvheel goed en deugdelijk. Daarnaast vlotte en snelle service. Niet voor niks heb ik al heel veel paren schoenen van dit merk in m'n kast staan!

Vastaus yritykseltä Alpina Brands
Goeie kwaliteit, optijd leveren en de schoenen bieden veel ondersteuning. Zeer tevreden

Vastaus yritykseltä Alpina Brands
goede kwaliteit en snelle levering en snelle reactie van de klantenservice.
na een lange tijd een keer een kapotte veter en die is na vraag of dat te bestellen was nog dezelfde dag gratis toegestuurd naar mijn adres.
uitermaten goede service

Vastaus yritykseltä Alpina Brands
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.