Jeg kiggede forbi med min bil, efter jeg havde spildt pickelsaft i den. Lugten var virkelig slem, men jeg blev mødt af en utrolig rar og serviceminded chef fra start af. Vi snakkede frem og tilbage... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Jeg anmelder faktisk sjældent noget. Men når nogle virkelig skiller sig positivt ud og giver mig en Wow-oplevelse, må jeg til tasterne. I dette tilfælde er det Hillerød Bilplejecenter, som j... Näytä lisää
Jeg takker efter tusind takker. Skulle aflevere min bil til FDM efter endt leasing periode. En tur hos Hillerød bilpleje center inden da, gjorde at bilen fik akkurat den rigtig behandling. Kan med sto... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Professionel Klargøring
Yhteystiedot
Huginsvej 2A, 3400, Hillerød, Tanska
- Info@hillerodbilplejecenter.dk
- hillerodbilplejecenter.dk
Fantastisk oplevelse!
Vi snakkede frem og tilbage om, hvad der gav bedst mening i forhold til både problemet og mit budget, og han fandt hurtigt en god løsning. Jeg afleverede bilen kl. 12, og allerede to timer senere var den klar igen – lugten var fuldstændig væk.
Som prikken over i’et valgte han endda at gøre det gratis, så jeg ikke skulle betale noget. Virkelig god service og en kæmpe positiv oplevelse. Jeg kommer helt sikkert tilbage, hvis jeg skulle få lignende problemer igen!
Fantastisk kompetent og udsædvanlig…
Fantastisk kompetent og udsædvanlig serviceminded - kom uanmeldt grundet henvisning fra min BMW forhandler efter ærgelig P-skade med ridser og indtryk af lakken på bagdør til følge.
Pr. kulance udbedret så døren synes som ny - flot og professionelt arbejde 🤗 Kan kun anbefalers herfra med maksimal tilfredshed
Hillerøds bedste bilpleje
Fik poleret ridser på min Tesla – flot resultat.
Ejeren var ærlig og gav god, professionel vejledning hele vejen. En fornøjelse at blive hjulpet af nogen, man kan stole på. Kan klart anbefales!
10 stjerner hvis man kunne give dem det.
Har igen haft en fantastisk oplevelse…
Har igen haft en fantastisk oplevelse hos Hillerød Bilplejecenter. Kom med et problem som blev løst super professionelt mens jeg ventede, selvom jeg ikke havde bestilt tid. Og så ville de ikke have penge for det, hvor oplever man lige det. Og så er der bare super rent. I love it❤
Super god service
Super god service!
Jeg bestilte lakforsegling og nanobehandling på bilen
Fik det til en super god pris, og den kom endda tilbage med extra behandling! 🤩
Store anbefalinger herfra! 😁
Kan varmt anbefale Hillerød…
Kan varmt anbefale Hillerød Bilplejecenter. Jeg har brugt dem en del gange nu, og altid bliver der leveret et flot og professionelt resultat. Samtidig er det den bedste service, man kunne tænke sig.
Fremragende arbejde til en fornuftig pris
Dygtigt håndværk da min Mercedes skulle have den helt store tur.
Venlig og faglig service.
Bilen står nu næsten, som da den kom ud fra fabrikken
Kan varmt anbefales
Suveræn service og flot arbejde
Havde fået lakskade på køleren efter stor fugleklat. Efter suveræn service og flot arbejde var den som ny igen. Kommer helt sikkert igen når bilen skal have “den store tur”
Top service!
Top service!
Jeg var i dag forbi Hillerød Bilplejecenter og fået poleret fronthjelmen eftersom jeg har kommet til at ridse den. Jalal vidste præcis hvad der skulle til. Indenfor 15min blev den så god som ny. Imødekommende og fleksible. Jeg er så glad. TAK. Skal din bil forkæles, så det her.
Flot flot service ved polering af kofanger
Jeg tog spontant forbi Hillerød Bilplejecenter idag, da jeg havde nogle ridser på bagkofangeren. Min bil er til salg, så det var essentielt at de hurtigt kunne finde tid til at kigge på det. Der blev hurtigt kigget, givet en professionel vurdering og forventnings afstemning - De var ærlige og kunne ikke love at det blev perfekt, fordi det var plastik og ikke metal skaden var på. Jeg bad dem gøre det bedste de kunne og det løste de til UG. Er meget tilfreds og fordi det kun tog dem 5 min at polere, så tog de ikke engang noget for ulejligheden. Har sjældent oplevet så fin service! Anbefaler dem helt klart til andre og kommer gerne igen.
En 100% god oplevelse!
I dette tilfælde er det Hillerød Bilplejecenter, som jeg giver 5 funklende og velfortjente stjerner. Dem får de for deres ekstraordinære gode service samt resultatet af min rene bil! Den skinnede om kap med solen da jeg kørte derfra. Både indvendig og udvendigt.
✔️ Fin pris
✔️ Fantastisk service
✔️ Flot resultat
Jeg kommer igen!
Super service, første gang min bil bliver forkælet hos Hillerød Bilplejecenter og bestem ikke sidste. Fra det sekund jeg trådte ind af porten til at jeg hentede bilen igen følte jeg mig velkommen og at der var styr på det. Tak for det💪😀
Helt fantastisk service og så flot…
Helt fantastisk service og så flot arbejde. Jeg kom hjem med en “ny bil”!😁
Mange tak for et fantastisk stykke arbejde - jeg kan klart anbefale Hillerød bilpleje center.
Var forbi for at få en pris på rens af lak og fik svaret: “Det der er så lidt, det ordner jeg lige uden beregning”
Sikke en dejlig dag😃
Veludført arbejde og fin service.
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse.
Bestilte en tid med kort varsel til keramisk coating. Indtil videre er jeg meget tilfreds. Servicen var god og professionel.
Klar anbefaling herfra.
Meget fin
Meget fin, god og behagelige betjening. Meget fin resultat af indvendige læderrens og pleje.
Kommer helt sikker igen.
Virkelig god personlig behandling og et…
Virkelig god personlig behandling og et fantastisk stykke arbejde 😍 5 stjerner her fra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trænger din bil til pleje og omsorg
Trænger din bil til pleje og omsorg, så kør trygt forbi hillerødbilplejecenter. Super klargøring af min bil, den står som et sutted bolsje. Det er bestemt ikke sidste gang jeg får ordnet min bil der.
Jeg kan virkelig anbefale…
Jeg kan virkelig anbefale Hillerødbilplejecenter. Vi afleverede en bil der virkelig trængte til en kærlig hånd efter den havde holdt i 14 dage under grantræer, så motorhjelm og tag var smurt ind i Harpiks. Vi fik en bil tilbage der ser ud som ny udvendigt og indvendigt. Sågar motoren står som ny 😊
Man kan virkelig mærke Jelal brænder for at give bilen den behandling og pleje den har brug for.
Det er ikke sidste gang vi får poleret og rengjort vores bil hos ham 😊
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.