Velfungerende på alle områder, når medlemmerne tilmelder sig og betaler. Kort efter overføres beløbet til os. Service er altid hurtig og top professionelt.
Yritys on vastannut
Super godt system med rigtigt mange funktioner, som giver en lidt stejl læringskurve, men det er det hele værd. Har kun en gang haft brug for supporten og de svarede hurtigt.
Yritys on vastannut
Min bank har hævet 150,00 til dette firma har aldrig brugt dette firma, ved end ikke hvad det går ud på men vil ringe til firmaet imorgen,,det helt sikkert , jeg vil sige at det er svindel og humbug..... Näytä lisää
Yritys on vastannut
NemTilmeld er mere end bare endnu et upersonligt IT-system i rækken. Vores fornemste opgave er at gøre hverdagen lettere for dig, der afholder og administrerer arrangementer. Derfor giver vi dig en lang række tips og tricks samt support og støtte, der hjælper dig til succes og tilfredse deltagere ved både små og store arrangementer.
Strømmen 6, 9400, Nørresundby, Tanska
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Vastaus yritykseltä NemTilmeld Tilmeldingssystem
Enkelt og brugervenligt system. Nemt at kommunikere med medlemmer, enkel tilmeldingsfacilitet, fremragende økonomi oversigt. Ja, meget mere godt kan siges, men prøv det - det fungerer bare!
John
Formand frivillig forening i Lyngby-Taarbæk

Vastaus yritykseltä NemTilmeld Tilmeldingssystem
Tilmeldingssystemet giver mulighed for at give deltagerne en professionel oplevelse ved tilmelding til arrangementer. Systemet er samtidig meget brugervenlig og understøttet af gode instruktionsfilm og vejledninger. Kan varmt anbefales.

Vastaus yritykseltä NemTilmeld Tilmeldingssystem
5 STJERNE er ikke nok. Bedre kundeservice findes ikke. Har netop oprettet mine 2 første arrangementer, og har aldrig opleveret så god og tålmodig kundeservice noget sted.
TAK

Vastaus yritykseltä NemTilmeld Tilmeldingssystem
Vi fik anbefalet jeres service, i forbindelse med et LAN-party, der afholdes af idrætsforeningen. Vi er så tilfredse og taknemmelige for, at vi benyttede jeres service. Det var nemt, overskueligt og deltagerne roste især jeres betalingsløsning, da denne var væsentlig nemmere, end det der tidligere har været benyttet. Vi giver 5 stjerner!

Vastaus yritykseltä NemTilmeld Tilmeldingssystem
Jeg bruger systemet i 2 foreninger og er meget tilfreds. Har senest brugt det til tilmelding til et landsmøde, og tør slet ikke tænke på hvis jeg selv skulle ha holdt styr på tilmelding og indbetaling. Jeg savner dog muligheden for at reducere antallet af oplysninger som deltagerne skal afgive. Til de fleste af mine arrangementer ville det være nok med et navn og telefon nr/mailadresse. Jeg synes nets er lidt grådige med gebyrer, men det er jo ikke jeres fejl.

Vastaus yritykseltä NemTilmeld Tilmeldingssystem
Det er en stor hjælp at systemet kan bruges gratis af små foreninger og at de så ovenikøbet giver en fuldstændig topprofessionel hjælp, når der er nogle barrierer som vi ikke kan komme forbi. Lagt oven i det har de også et helt unikt hjælpeværktøj med tilknyttet videoer, så man nærmest kan blive helt udlært i systemets helt fantastiske kunnen. Kan kun anbefales til både professionelle og foreninger.

Vastaus yritykseltä NemTilmeld Tilmeldingssystem
Fantastisk system og oven i købet gratis til foreninger som vores.
Vi havde ikke kunnet gennemføre vores MIDSOMMER WALK uden dette.
Så tak herfra.
Voerså Byudvikling

Vastaus yritykseltä NemTilmeld Tilmeldingssystem
På vegne af en forening:
Systemet er genialt gennemtænkt, velfungerende, effektivt, kundeservicen er i top med flinke fremragende folk der har styr på deres eget produkt!

Vastaus yritykseltä NemTilmeld Tilmeldingssystem
Et ualmindeligt godt system som ikke mangler noget. En fantastisk service fra medarbejderne. Jeg har brugt NemTildmeld masser af gange og bliver positivt overrasket hver gang. Tusind tak for jeres gode tilmeldings system.

Vastaus yritykseltä NemTilmeld Tilmeldingssystem
Virkelig en god løsning til en billig penge.
Fantastisk til foreningsliv og fritidsevents.

Vastaus yritykseltä NemTilmeld Tilmeldingssystem
Simpelthen Danmarks bedste tilmeldingssystem! Altid styr på det hele og gode oversigter!

Vastaus yritykseltä NemTilmeld Tilmeldingssystem
Jeg er bruger af NemTilmeld til grundejerforeningen, hvor selv de gamle, der taler om EDB, kan finde ud af at bruge det.
Tusind tak for I stiller det til rådighed for os og gør livet - og kontingentopkrævning og rykkere - meget nemmere.

Vastaus yritykseltä NemTilmeld Tilmeldingssystem
Besværligt, tidskrævende, og utrolig uoverskueligt.

Vastaus yritykseltä NemTilmeld Tilmeldingssystem
Jeg har benyttet den fulde (sponserede) version i regi af tre frivillige idrætsforeninger de seneste 6-7 år. Og jeg er til stadighed tilfreds - det er også nemt, at lære andre bestyrelsesmedlemmer op i.
Da coronakrisen pludselig nødvendiggjorde tilbagebetalinger via kreditkort fik de lynhurtigt udviklet den funktionalitet - og holdt os arrangører godt orienteret i processen.
Det er ganske simpelt genialt. Fedt produkt. Tak for det 🖒😁
Fungerer perfekt. Det er super let at invitere til events med dette system.
Vi er skiftet fra EventBrite, af følgende årsager:
1 NemTilmeld er på dansk.
2 NemTilmeld understøtter betaling med dankort til arrangementer.
NemTilmeld har været så flinke at sponsorere Dyspraksiforningen. Et super generøst og beundringsværdigt tiltag, som vi er utroligt glade for.
Det er en fantastisk tilmeldingssysten bl.a. fordi det er gratis for foreninger.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.