Herrens Mark Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

4,1

Jeg var meget skeptisk til at begynde med, og var nok ikke helt klar over præcis hvor dårligt mine hedeture fik mig til at sove om natten. Nu har jeg taget Regomeo i 3mdr og jeg sover om natten! Det g... Näytä lisää

Jeg er rødkløver fan Har brugt rødkløver produkter fra Herrenmark i flere år. Et par uger efter opstart, mærkede jeg virkningen, på mange af mine overgangs alder gener Det virker og jeg tør... Näytä lisää

Jeg har nu drukket mig igennem 6L af Herrens marks Regomeo med en daglig dosis på 120 ml. Jeg har desværre ikke mærket så meget som en antydning af nogen form for effekt at produktet. Produktet smag e... Näytä lisää

Jeg kan kun give produkterne fra Herrens Mark mine varmeste anbefalinger. Efter kræft i skjoldbruskkirtlen og stærk slidgigt i ryg, nakke og hofteled, har jeg nu taget Regomeo i 2 år. Nu har jeg suppl... Näytä lisää

1. Vitamiinit ja lisäravinteet

Herrens Mark er et specialiseret, økologisk landbrug på Vestfyn med fokus på udvikling af fermenterede urteekstrakter til brug i kosttilskud og fødevarer til særlige medicinske formål. Her varetages hele processen fra frøet lægges i jorden til ekstraktet skænkes i glas. Alle urter dyrkes på egne marker, høstes friske og forarbejdes nænsomt i egen produktion. Ekstrakterne fermenteres med mælkesyrebakterier og når de er klar til salg, pakkes de i eget pakkeri.

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

4 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Er i gang med at prøve regopur

Er i gang med at prøve regopur, har kun prøvet det i en mdr. Synes godt jeg kan mærke at der sker en udrensning.

15. toukokuuta 2022

Hej Annemette,

Nogen gange kan det tage lidt tid, før man begynder at mærke effekten af REGOPUR - så det er rigtig dejligt, hvis du allerede synes du mærker forskel her efter en måneds tid. 😊

Enestående kosttilskud

Regopur er til dato det bedste kosttilskud i forbindelse med at genoprette balance i fordøjelse og lever 😊

9. toukokuuta 2022

Hej Johanne,

Mange tak for de fine ord! Dem sætter vi stor pris på. 😊

Nicolai

Det virker! - og det smager godt :)

Jeg har virkelig positive oplevelse af både produktet Regomeo samt Regobone. Efter kort tid forsvandt de irriterende hedeture, som jeg desværre var begyndt at få både om dagen - midt i undervisningen (mit arbejde), men også om natten. Jeg kan anbefale det til alle, der som jeg har oplevet at få pludselige hedeture. Og så vil jeg samtidig tilføje, at jeg synes det smager godt! - Og jeg er glad for at det er et naturligt produkt - ville ikke binde an med noget andet. Med venlig hilsen Jane

14. huhtikuuta 2022

Hej Jane,

Rigtig dejligt, at du har haft god effekt af vores rødkløverprodukter på dine hedeture.

Og altid dejligt, at høre fra én af jer som holder af den naturlige fermenterede smag.

HURRA for REGOBONE

Jeg har efterhånden taget RØDKLØVEREKSTRAT i godt 6 år. Startede pga osteoporose, da jeg ikke tålte alendronat. Efter bare 2 år var mine tal blevet så gode, at jeg “kun” havde osteopeni. Jeg tør slet ikke stoppe med det. Måske tallene ikke længere bliver bedre, men RØDKLØVEREN er med til at forhindre, at det bliver værre. Og nu hvor det er tilsat vitamin D og mineraler, tager jeg slet ikke andre piller.

12. huhtikuuta 2022

Jeg tager Mælkebøttesaft hver dag for…smerter

Jeg tager Mælkebøttesaft hver dag for smerter i hofter og knæ, kan ikke undvære det, hvis jeg ikke har taget det i 14 dage får jeg frygtelige smerter i mine hofter.
Har været frisør, selvstændig i 40 år plus 7 år i min læreplads, så jeg har stået i mange timer.
Min svigermor tog det for huller på benet der ikke ville læges, grundet årebetændelse, de læges da hun fik mælkebøttesaften.

10. huhtikuuta 2022