Herrens Mark Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

4,1

Jeg er rødkløver fan Har brugt rødkløver produkter fra Herrenmark i flere år. Et par uger efter opstart, mærkede jeg virkningen, på mange af mine overgangs alder gener Det virker og jeg tør... Näytä lisää

1. Vitamiinit ja lisäravinteet

Herrens Mark er et specialiseret, økologisk landbrug på Vestfyn med fokus på udvikling af fermenterede urteekstrakter til brug i kosttilskud og fødevarer til særlige medicinske formål. Her varetages hele processen fra frøet lægges i jorden til ekstraktet skænkes i glas. Alle urter dyrkes på egne marker, høstes friske og forarbejdes nænsomt i egen produktion. Ekstrakterne fermenteres med mælkesyrebakterier og når de er klar til salg, pakkes de i eget pakkeri.

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

4 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Fra skeptiker til fan

Jeg var meget skeptisk til at begynde med, og var nok ikke helt klar over præcis hvor dårligt mine hedeture fik mig til at sove om natten. Nu har jeg taget Regomeo i 3mdr og jeg sover om natten! Det gør en verden til forskel. Jeg kan klart anbefale produktet - også selv om det smager ad h til 😊 jeg blander det 50/50 med ananasjuice så glider det lettere ned, og sørger for aldrig at tage det på tom mave.

11. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Herrens Mark

Fedt at tricket med at blande 50/50 med ananasjuice har gjort at du kunne holde ved! :D

Og ikke mindst at rødkløveren har hjulpet dig med dine hedeture.

Jeg er rødkløver fan

Jeg er rødkløver fan

Har brugt rødkløver produkter fra Herrenmark i flere år.
Det virker og jeg tør ikke holde op - hvilket jeg dog ofte har overvejet da produktet er MEGET dyrt.

Herrensmark har en overskuelig hjemmeside. Der er nemt at bestille og varen kan leveres til døren

30. toukokuuta 2026

Fantastisk effekt af rødkløver

Troede ikke helt på det, men måtte overgive mig efter ganske få dage. Sover bedre end jeg har gjort i mange år og begyndende hedeture er fuldstændig forsvundet.
Jeg kan varmt anbefale fermenteret rødkløver fra Herrens Mark mod gener i overgangsalderen.

11. heinäkuuta 2025

Utrolig dårlig kundeservice

Utrolig dårlig kundeservice, eller der er overhovedet ikke nogen. Et af deres produkter springer, grundet overgæring. Løber ud hele vores skab, som stinker frygteligt. Vi bruger flere timer på rengøring. Et par sko og en taske sejler i det og er ødelagte. Der er 2 kasser der er overgæret. Vi henvender os og sender billeder. Jamen vi flotter os da og sender EN i erstatning for alt det bøvl. Til trods for, at det er 2 kasser samt alle de timer vi har gjort rent. Køber ALDRIG mere hos dem. Der findes heldigvis andre helsekost, der kan det samme.

1. heinäkuuta 2025

Hej Birthe,

Det er naturligvis en meget beklagelig situation, som vi også allerede er i dialog med din mand omkring.

At der i første omgang kun blev sendt 1 erstatningsvare var en menneskelig fejl i pakningen - hvorfor det andet produkt efter aftale er afsendt med posten i dag.

Ift. de beskadigede ejendele har vi også allerede bedt om en oversigt over deres værdi, så vi kan tage fat i vores forsikring. For selvfølgelig skal de kompenseres når de er blevet beskadiget som følge af ét af vores produkter.

Utilpas af Regomeo

Jeg ville så gerne at Regomeo/ Overgangsalder, var et godt produkt, da det lød fantastisk med naturlige hormoner mod hedeture.
Men har efter en uge måttet opgive. For det første smager det ganske forfærdeligt, det kunne man måske leve med. Men jeg får det virkeligt dårligt. Kvalme, utilpas og energiløs.
Har prøvet at drikke det på forskellige måder. Sørge for at spise før og efter jeg drikker det, for at fore maven, men intet hjælper.
Det var ikke en bivirkning jeg havde hørt om.
Nu opgiver jeg og håber jeg hurtigt får det bedre igen.

27. kesäkuuta 2025

Hej Sanne,

Vi er kede af at høre, at REGOMEO ikke har kunnet hjælpe dig.

Vi har tidligere haft et par henvendelser fra kvinder, som reagerer på planter fra ærteblomst-familien (som rødkløver).

Vi håber du finder en anden god løsning til din overgangsalder.

Nicolai

Jeg har nu drukket mig igennem 6L af…

Jeg har nu drukket mig igennem 6L af Herrens marks Regomeo med en daglig dosis på 120 ml. Jeg har desværre ikke mærket så meget som en antydning af nogen form for effekt at produktet. Produktet smag er ganske unik, læst frygteligt, men bliver dog lettere at indtage ved opblanding i juice eller ligende.

5. kesäkuuta 2025

Hej,

Vi er kede af at høre, at du ikke har oplevet nogen effekt af REGOMEO.

Overgangsalderen og de gener der opleves ifm. den kan være meget forskellig fra kvinde til kvinde. De tilbagemeldinger vi modtager er at langt de fleste oplever en forskel på deres hede- og svedeture efter 5-6 uger med den høje dosis som du har benyttet her.

Når det er sagt, så kan der være forskel på oplevelsen, hvor de helt forsvinder for nogen, så bliver de for andre kun mildere, og for nogen opleves der ikke nogen forskel. Ift. den sidste gruppe arbejder vi stadig på at finde ud af hvorfor dette er tilfældet.

Nicolai

Wow, jeg er dybt forundret…

Wow, Jeg er dybt forundret. En uge efter jeg startede på Regemeo, stoppede hedeturene. Havde inden da, måske 10-15 hedeture fordelt på døgnet med dertil hørende dårlig søvn, men de stoppede en uge inde i forløbet med Regemeo. Og hurtigt begyndte jeg at sove godt igen.
3 uger efter start, skar jeg dosis ned fra 120 ml til 60 ml dgl og her en uge senere er alt stadig godt!
Jeg er ny i overgangsalderen, og har ikke prøvet andre “hjælpemidler”- jeg er bare glad for at jeg valgte dette produkt fra start. Tak for hjælpen!

6. maaliskuuta 2025

Rødkløver har ikke hjulpet mig.

Rødkløver har ikke hjulpet mig.
Og har skrevet en anmeldelse om det på Jeres side. Men den bliver åbenbart ikke vist, når det er negativt.
Vil bare fortælle. At Jeres produkt ikke hjælper alle, selv om det ikke ses på Jeres side.

17. tammikuuta 2025

Ændringer i designet?

Synes jeres rødkløver er helt fint, men de sidste par gange jeg har købt en 2 L, hos en af jeres forhandlere har tappehanen været træls, der står stadig at man skal fjerne sikringen, men den er der ikke/ser anderledes ud? Har i ændret i designet?

5. tammikuuta 2025

Hej Tina,

Beklager hvis det har skabt forvirring at de gamle instruktioner hvor der står man skal fjerne sikringen stadig har været påtrykt kartonerne.

Designet, hvor man ikke længere skal fjerne sikringen er producentens bud på en bag-in-box pose, som overholder EU-lovgivningen. Det er samme lovgivning som gør, at låget på sodavandsflaskerne fx nu ikke længere kan skrues helt af flasken.

Da vi modtog de nye poser havde vi fortsat en del af de "gamle" kartoner på lager. Fordi vi synes det ville være et kæmpe spild bare at smide dem til genbrug, har vi valgt at bruge af dem til lageret er tomt. Instruktionen om at fjerne sikringen er fjernet på fremtidige genoptryk.

Første gang den nye tappehane tages i brug skal man blot trykke op på de to små "ører", så de giver et lille klik. Dette indikerer at plomberingen er brudt.

Nicolai

Rene, økologiske og gennemtestede produkter.

Jeg kan kun give produkterne fra Herrens Mark mine varmeste anbefalinger. Efter kræft i skjoldbruskkirtlen og stærk slidgigt i ryg, nakke og hofteled, har jeg nu taget Regomeo i 2 år. Nu har jeg suppleret op med Regopur og Regomun. Mine tarme OG immunforsvar har aldrig haft det bedre. Strumaen i den tilbageværende skjoldbruskkirtel er svundet ind. Jeg lever overvejende sundt uden gluten og med overvejende grønt i min kost.

1. toukokuuta 2024

Hej Herrens Mark . Spørgsmål om medicin.

Hej Herrens Mark
Jeg har giver jer 5 stjerner, da jeg er positiv omkring produktet. Mælkebøtteekstrat .
Har taget det i 2 dage, men har et vigtigt spørgsmål.
Et det ok at indtage når jeg får blodtrykssænkende medicin.
Også blodfortyndende.Acetylsalicylsyre
Og Metoprololsuccinat mod uregelmæssig hjerterytme.
Håber på et godt svar fra jer.
Mvh Nina

23. huhtikuuta 2024