Herdenkingswinkel Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Vandaag mijn ring opgehaald Erg mooi geworden en super blij mee En perfecte service! De Herdenkingswinkel is een aanrader.

Saanut 5/5 tähteä

We hadden midden december twee assieraden besteld, maar in overleg met Tom besloten om vanwege de feestdagen het as later te versturen. De communicatie met Tom via de mail was erg helder en fijn. Tom... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Gisteren met dochter en kleindochter in de herdenkingswinkel mooie asringen uitgezocht voor mijn dochter en mij heel lief geholpen door Tom nam alle tijd voor ons,na het kiezen de as overhandigd om ri... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Net samen met mijn dochter een mooie ring uitgezocht, om het as van onze lieve kleine Glam erin te laten zetten.Tom is een ontzettende lieve hulpvaardige man, die goed naar je wensen luistert, uitlegd... Näytä lisää

1. Koruliike
  2. Arkkutoimittaja
  3. Krematoriopalvelu
  4. Hautaustoimisto
  5. Lemmikkieläinten hautauspalvelu
  6. Kauppa

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Herdenkingswinkel verkoopt de mooiste assieraden, vingerafdruksieraden, urnen en overige gedenkartikelen.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

10 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Super fijne webshop

Super fijne webshop. Snelle reactie als je vragen hebt en hele goede service.
Mijn ashanger laten vullen waar ik bij was en dit werd zeer discreet uitgevoerd.
Hele goede prijs/kwaliteit verhouding.

15. maaliskuuta 2021
Saanut 5/5 tähteä

Supergoed geholpen met het bestellen en leveren herdenkingsring

Supergoed geholpen met het bestellen van een herdenkingsring voor mijn geliefde vrouw welke helaas door een misdrijf veel te vroeg uit het leven is gehaald. De ring zelf is nog mooier dan verwacht en met hulp van herdenkingswinkel ruim op tijd geleverd voor haar "verjaardag".

Uiteraard hoop je in deze webwinkel niets te hoeven bestellen maar als het nodig is dan zal ik wel als 1e deze webwinkel benaderen. Goed en deskundig geholpen.

11. maaliskuuta 2021
Saanut 4/5 tähteä

tevreden

Mooie en goede producten, netjes de as erin verwerkt. tevreden met resultaat

Het enige aandachtspunt is om wat meer te communiceren met de klant. Als de as ondertekend wordt opgestuurd, is het fijn dat er een berichtje gestuurd wordt dat de as goed is aangekomen.
Ik heb middels reactie van bedrijf begrepen dat zij wel een berichtje zouden hebben gestuurd.
Ik heb het niet gezien, maar excuses als ik het fout zou hebben.
Wel fijn dat het bedrijf snel op review reageert!

10. maaliskuuta 2021
Herdenkingswinkel-logo

Vastaus yritykseltä Herdenkingswinkel

Hoi Wendy,

Bedankt voor de review en fijn om te horen dat u tevreden bent.

We betreuren het dat u ervaart dat we geen berichtje sturen als de as is aangekomen. Dit doen we juist wel. We sturen uiteraard iedereen een bericht wanneer we de as hebben ontvangen. Dit hebben we bij u ook gedaan.

In datzelfde mailtje hebben we nog een vraag gesteld over uw bestelling. Hierdoor heeft u er misschien overheen gelezen dat we aangeven dat we de as goed hebben ontvangen, aangezien u in de reactie op die email aangeeft dat u de as de dag ervoor heeft verstuurd. Daarop hebben we u nogmaals bevestigd dat we de as goed hebben ontvangen.

Zoals u van ons mag verwachten gaan we erg secuur met de as om.

Herdenkingswinkel

Prachtige zware mini urn

Prachtige zware mini urn gekocht en de levering was snel maar bleef een beetje hangen door Postnl. De urn is van goede kwaliteit en ziet er super mooi uit. Mijn schoonvader krijgt met deze love bird urn een prachtige plek zonder dat het direct opvalt dat het een urn is.

9. maaliskuuta 2021

Toppers

De armband die ik had besteld was te groot en ik heb ze opgebeld en zonder moeilijk te doen mocht ik deze terug sturen en word deze verkleind
Kan niet anders zeven dan zeer goed service

3. maaliskuuta 2021

De communicatie is goed

De communicatie is goed, ik had vooraf wat vragen en kon hiermee telefonisch alle antwoorden krijgen die ik nodig had. De ring is perfect en kan niks anders zeggen dan prima kwaliteit&service!

1. maaliskuuta 2021

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin