Jättefin och snabb service av Isak! Snabb återkoppling och riktigt trevlig! Förrådet var stort, rent och bra lås/säkerhet. Känns väldigt tryggt!
Yritys on vastannut
Det gick mycket snabbt att få hyra en container Reggade mig på fredagen. På lördag fm fick jag ett samtal om vilken container jag skulle ha Smidig åtkomst till ställplatsen med motorgrind som sty... Näytä lisää
Clear communication
Yritys on vastannut
Söker du förråd i Halmstad? På Furuviksringen 43 erbjuder Henriksson förråd som passar allt från sommarförvaring till företagslager. Med fokus på säkerhet, tillgänglighet och bra priser är våra lager ett tryggt val – vare sig du bor i stan, längs kusten eller pendlar. Lagra smart, lagra lokalt.
Furuviksringen 43, 302 44, Halmstad, Vallås, Ruotsi
Jättefin och snabb service av Isak! Snabb återkoppling och riktigt trevlig!
Förrådet var stort, rent och bra lås/säkerhet. Känns väldigt tryggt!

Vastaus yritykseltä Henriksson Storage - Halmstad
Easy and fast solution for all the extra stuff we gathered over the years. Drive up and throw everything in, and for half the price of competitors!

Vastaus yritykseltä Henriksson Storage - Halmstad
Snabbt kontakt, hjälpsamma. Priset ok. Förrådet fint och rent. Lättare öppna dörren, ingen problem minus grader låset fungerar.
Jättemycket säkerhet.
Jag rekommenderar denna företaget

Vastaus yritykseltä Henriksson Storage - Halmstad
Fina containers, bra pris och allt enkelt från start till slut.

Vastaus yritykseltä Henriksson Storage - Halmstad
Fantastiskt smidigt. Hyrde i 3 månader varav 2 månader med rabatt. Allt fungerade perfekt

Vastaus yritykseltä Henriksson Storage - Halmstad
I like the place and the storage area is so clean the container is new and well maintained, the service and booking was smooth and very satisfying.
I made a phone call before booking and the customer service was so helpful and friendly
Good job Henriksson family

Vastaus yritykseltä Henriksson Storage - Halmstad
Jag är jättenöjd med Henrikssons i Halmstad! Bra pris och väldigt lättillgängliga förråd. De svarar direkt på frågor, oavsett om man ringer, sms:ar eller mejlar – riktigt bra service. Förråden är rena och fräscha. Kan varmt rekommendera dem!

Vastaus yritykseltä Henriksson Storage - Halmstad
Det gick mycket snabbt att få hyra en container
Smidig åtkomst till ställplatsen med motorgrind som styrs via ett telefonsamtal.
Mycket trevligt bemötande av personal.

Vastaus yritykseltä Henriksson Storage - Halmstad
Perfekt område med lätt att komma åt förrådet med bil så det är lätt att lasta in sina saker. Området är inhägnat med taggtråd runt hela området så det känns tryggt och säkert.

Vastaus yritykseltä Henriksson Storage - Halmstad
Smidigt och billigt med bra kundservice!
Så här långt tycker jag det varit mycket bra upplevelse. Förråden är fräscha och supporten har varit mycket snabb och hjälpsam om det varit några frågor. Jag kan definitivt rekommendera deras förråd.