Henriksson Storage - Eslöv Arvostelua 9

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Transportvägen 11, 241 38 Eslöv, Södra Eslöv, SE

Saanut 5/5 tähteä

Dom har varit bra från början till slut. Gick snabbt att få mitt förråd. Allt var rent och prydligt, bra lås! Stort tack till Isak som jag pratat med de gånger jag ringt dom. Han är alltid lika sn... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Tiptop! Förjäkla trevlig o tillmötesgående personal, probably the best in Eslöv! Snygga rena förråd! Noll klagomål, dock skulle ni kunna placera raderna något mindre tätt ihop men funkade ju så.. 🤣

Saanut 5/5 tähteä

Jätte nöjd med vårt förråd som vi hyrde när vi behövde magasinera våra möbler när vi var mellan boende. Allt var väldigt smidigt och bra kommunikation med personalen.

Saanut 5/5 tähteä

Billiga och fräscha förråd i Eslöv! Enkelt att parkera precis utanför mitt förråd. Rekommenderar!

1. Itsepalveluvarasto
  2. Varastotila
  3. Varasto

Yrityksen kirjoittama

Henriksson Storage erbjuder lättillgängliga förråd i Eslöv med fokus på enkelhet och rimliga priser. Våra förråd ligger i markplan vilket gör det smidigt att lasta i och ur. Passar både privatpersoner och företag som behöver flexibel förvaring.

• Transportvägen 11, 241 38, Eslöv, Södra Eslöv, Ruotsi

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

Allt funkar precis som de säger.

Allt funkar precis som de säger.

15. toukokuuta 2026

Hej Mats!

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att allt fungerar precis som det ska. Din feedback betyder mycket för oss!

Ha en toppenkväll och ta hand om dig!

Allt gott,
Isak på Henriksson Storage

Dunder

26. maaliskuuta 2026

Hej Anna!

Tack för ditt fantastiska omdöme! Vi är så glada att personalen gjorde ett bra intryck och att du uppskattade våra fina förråd. Vi tar till oss din feedback om placeringen av raderna för framtida förbättringar.

Henriksson Storage

Toppen och lite till!

Stort tack till Isak som jag pratat med de gånger jag ringt dom. Han är alltid lika snabb, trevlig och hjälpsam!

Om behovet av förråd kommer tillbaka så kommer jag mer än gärna tillbaka till Henriksson Storage!

24. maaliskuuta 2026

Hej Alex!

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med både förrådets kvalitet och servicen du fått när du hyrt hos oss i Eslöv. Jag vidarebefordrar dina vänliga ord till Isak. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen om behovet uppstår!

Henriksson Storage

Saanut 5/5 tähteä

Bra kundbemötande och välfungerande..

Bra kundbemötande och en välfungerande tjänst. Snabb respons när jag haft behov av kontakt.

22. helmikuuta 2026

Hej Christer,

Stort tack för att du lämnade ett omdöme och vi blir såklart glada över att du är nöjd med Henriksson Storage och den service du fått i samband med att du hyrt förråd hos oss i Eslöv. Du är alltid välkommen tillbaka om du i framtiden har behov av att hyra ett prisvärt förråd med smidig tillgång.

Önskar dig en trevlig vecka!
Teamet på Henriksson Storage

Billiga och fräscha förråd

12. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Henriksson Storage - Eslöv

Hej Adam! Vad fint att höra att du är nöjd med förrådet du hyrt hos oss på Henriksson Storage i Eslöv. Ja, att kunna parkera precis utanför förrådet gör det hela mycket smidigare - och vi erbjuder alltid de mest prisvärda förråden - så kul att du uppskattade detta!

Allt gott
Team Henriksson Storage

Saanut 5/5 tähteä

snabb och vänlig service!

21. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Henriksson Storage - Eslöv

Tack för att du lämnade ett omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med servicen.

Hälsningar,

Saanut 5/5 tähteä

Jätte nöjd med vårt förråd som vi hyrde…

21. heinäkuuta 2025

Hej Matilda,

Stort tack för att du lämnade ett omdöme och vad kul att du är nöjd med förrådet som du hyrde av oss. Extra fint att höra att du är nöjd med kommunikationen och servicen.

Hälsar,

Fantastiskt billigt förråd i Eslöv

Fantastiskt billigt förråd i Eslöv, rekommenderar starkt! Fräscht!

30. heinäkuuta 2025

Hej André,

Vad roligt att du är nöjd och kan rekommendera andra att hyra förråd hos oss. Stort tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme.

Vänligen,
Dina vänner på Henriksson Storage

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin