Jag hittade Hemie för ca 3 år sedan, efter att ha försökt byta min lägenhet på diverse sajter under minst 5 år. Efter 3 månader och flera intressanta bytesobjekt hittade jag min drömlägenhet och fick... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jättenöjd med Hemie! enkel att använda för alla. Lättöverskådlig, enkelt att hitta funktioner, alla matchningar och intressen sparade för sitt eget minne. Är mitt i ett byte tack vare sidan. Ha... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Får inga förslag utifrån vad man angett att man söker. De mailar ut att det finns potentiella matchningar och för att se dessa behöver man betala. När man väl betalat så finns inga matchningar i lista... Näytä lisää
Så fin kundservice, tack till Victoria som fixar allt! Inget fel på sidan men folk är slöa på att markera, synd, jobbigt att guppa runt i ovisshet. Tyvärr har väl hela Lägenhetsbytes nonchalanta eli... Näytä lisää
Hemie är en plattform för dig som vill byta hyreslägenhet till något som passar din livssituation bättre. Vi visar relevanta bytesförslag och gör det enkelt att ta ställning och visa intresse. Målet är att hjälpa fler att hitta ett hem som passar deras vardag.
Vasagatan 13A, 17267, Sundbyberg, Ruotsi
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
On vastannut 44 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Otroligt hjälpsamma, snabba på svar och allmänt trygga att prata med och söka lägenhet igenom!
Rekommenderar starkt till andra att söka via dem om man finner ett intresse hos deras lägenheter som dem har.
Fick en lägenhet väldigt fort, professionella svar och trevligt bemötande. Kanon.

Vastaus yritykseltä Hemie
The room is cold the boxyy app always with problem. You must to be always connected to wifi /5g for to go in your house that's crazy!

Vastaus yritykseltä Hemie
Är nöjd med lägenheten och platsen, är dock mindre nöjd med skötsel av tvättstuga och korridorer. Det är under all kritik.

Vastaus yritykseltä Hemie
Mycket nöjd! Enkel och snabb tjänst, där man lätt kan söka efter nya bostäder. Uppdateras väldigt fort också. Rekommenderas.

Vastaus yritykseltä Hemie
Mycket trevlig personal, snabb service och ser verkligen hyresgästens behov. Dem ser sina hyresgäster och gör deras yttersta för att uppfylla ens behov i högsta grad. Mycket bra!!

Vastaus yritykseltä Hemie
Bra utbud & aktiva användare, på söder iallafall där jag letar

Vastaus yritykseltä Hemie
Väldigt bra koncept och definitivt något som behövs då det är svårt nog att hitta en bostad

Vastaus yritykseltä Hemie
Smidigt app faktiskt, en hel del bytesmöjligheter
Jag och sambon hittade vår nya 2:a på Södermalm genom Hemie, bytte min Etta på Östermalm. Väldigt nöjd
Skönt och enkelt att hitta en seriös hyresgäst till min lgh som matchade hyran. Körde dock inte med Hemies uthyrnings-kontrakt då vår styrelse har tagit fram ett eget.