Wat een goede web winkel, en wat een klantenservice, tot tweemaal toe moeten retourneren daar artikel van ander merk niet aan verwachtingen voldeed. Kreeg mijn geld terug en nog ander artikel ( mijn... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Mijn eerste bestelling Tommy Hilfiger shorts bij dit bedrijf, omdat Bol ze voor 12,00 euro duurder verkoopt. Dat wil niet betekenen dat het bij de goedkopere leverancier beter is. Máár, zonet het... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Alles ging vlot ook een probleem wat zich voor deed werd bijzonder snel opgelost. Er wordt direct gereageerd en actie ondernomen. Ben echt onder de indruk van de vlotte service
Yritys on vastannut
Zeer attent bedrijf, voor mij werd de bestelling in de wacht gezet, vanwege afwezigheid. Kreeg gisteren en berichtje dat er verzonden zou worden en ja, vanmorgen werd het geleverd. Keurig ingepakt.... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Sinds onze oprichting in 2010 doen we maar één ding: onszelf continu verbeteren om de ultieme online winkelervaring te bieden. Met passie en zorg streven we ernaar om de beste service, topkwaliteit, scherpe prijzen en een wisselend assortiment aan te bieden. Altijd en overal – of je nu shopt via desktop, tablet of smartphone. Bij vragen sta je in direct contact met onze eigen medewerkers, en alle bestellingen worden afgehandeld in ons eigen magazijn. We kiezen bij elke bedrijfsbeslissing voor de meest duurzame oplossing, met oog voor zowel onze klanten als het milieu. Heb je vragen, opmerkingen, complimenten of tips? Laat het ons weten – we horen graag van je! Wat ooit begon op een zolderkamer, is uitgegroeid tot een ruim gesorteerde webshop met een groot magazijn en een uitgebreide collectie herenmode. Van overhemden en ondergoed tot truien, polo’s en accessoires – bij HemdVoorHem.nl vind je het allemaal. Wij doen er alles aan om onze klanten blij te maken: met onze gevarieerde collectie, strijkvrije overhemden, modieuze polo’s en kwalitatief ondergoed, maar ook met de service die voor ons vanzelfsprekend is. Wij houden de trends in de gaten, maar verliezen nooit ons eigen gevoel – en dat van onze klanten – uit het oog. Bij HemdVoorHem.nl werken gewoon echte mensen die luisteren naar hun klanten. Jouw tevredenheid is onze drijfveer. Daar doen we het voor!
Jadelaan 25, 2132XX, Hoofddorp, Hollanti
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Goede intersite met duidelijke omschrijving van de producten.

Vastaus yritykseltä HemdVoorHem.nl
Ik vind heel belangrijk dat de maat tabel voor ieder artikel te lezen is.

Enorm goede service !
Afhandeling probleem was snel en accuraat.
Top tent

Vastaus yritykseltä HemdVoorHem.nl
Mijn pakketje was niet geleverd en ook nergens afgeleverd, na 10 dagen kreeg ik bericht dat pakket was teruggestuurd.
Contact opgenomen en een vriendelijke dame heeft geregeld dat het opnieuw naar mijn adres kwam.
Dank hier voor.

Vastaus yritykseltä HemdVoorHem.nl
Uitstekende services, er was abusievelijk een product in een bestelling niet geleverd maar werd alsnog gratis toegezonden en vriendelijke dame op de afdeling Klantcontact.

Vastaus yritykseltä HemdVoorHem.nl
Bestel al jaren hier mijn overhemden. Naar volle tevredenheid. Zeer klantvriendelijk online winkel. Top service. Goed bereikbaar zowel telefonisch als via mail.

Vastaus yritykseltä HemdVoorHem.nl
Topservice en erg blij met snelheid van afhandeling. Zeer tevreden over contact en hulp, nadat ik zelf een verkeerd artikel had besteld.

Vastaus yritykseltä HemdVoorHem.nl
Goede producten, snelle service. En als er iets niet goed is, snel en persoonlijk opgelost!

Vastaus yritykseltä HemdVoorHem.nl
Trui gekrompen en zonder gedoe een andere en duurdere trui ontvangen.

Vastaus yritykseltä HemdVoorHem.nl
Top Service en ook nog eens bereikbaar! Dank.

Vastaus yritykseltä HemdVoorHem.nl
Duidelijke website = makkelijk zoeken, snelle levering, goeie prijs/kwaliteit verhouding, SUPER service (een overhemd had een vlekje, krijg ik zonder zeuren ander overhemd toegestuurd en hemd met vlekje “hoeft u niet retour te sturen“… TOP

Vastaus yritykseltä HemdVoorHem.nl
Mooie shop met een prima assortiment, scherpe prijzen en voorwaarden en een uitstekende klantenservice.

Vastaus yritykseltä HemdVoorHem.nl
Oprechte hulp om tot een passende oplossing te komen:)

Vastaus yritykseltä HemdVoorHem.nl
Zeer goede service . In fabrieksverpakking twee verschillende maten . Na contact een andere uitgezocht en gratis geleverd. Top.

Vastaus yritykseltä HemdVoorHem.nl
Zeer goede service! Hemd was beschadigd, maar zonder enige discussie werd een nieuw hemd naar keuze opgestuurd. De communicatie via mail verliep heel vriendelijk en heel vlug. Een betrouwbare firma met kwaliteitsvolle hemden.

Vastaus yritykseltä HemdVoorHem.nl
Fantastisch bedrijf ik bestel er heel graag.
Service uitstekend.
Wat wil je nog meer.
Mooie items perfect

Vastaus yritykseltä HemdVoorHem.nl
Heel mooi aanbod en makkelijke site .
Vlugge levering .
Hele vriendelijke en lieve mensen !
Vlug contact via de klanten dienst met een mailtje .
Ik zou het zeker iedereen aanraden .

Vastaus yritykseltä HemdVoorHem.nl
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.