Den gode opplevelsen var en advokat som kunne hjelpe med saken og jeg kunne spørre om råd som gikk litt utenfor sakens kjerne. Advokaten var svært imøtekommende og jeg følte en trygghet og tillit me... Näytä lisää
Jeg skulle helst gitt dem minus i stjerner hvis det var mulig. Styr unna!! Prøv heller andre forsikringsselskap. De er helt ubrukelig når du først trenger dem. Har prøvd p bruke dem to ganger, ene gan... Näytä lisää
All help given my case was amazing. Respons, communication and follow up was just as a client should expect. I'm VERY satisfied.
Veldig fornøyd med advokaten som fulgte opp min sak. Proff, hyggelig, effektiv. Følte meg meget godt ivaretatt hele veien og saken ble løst på en god måte.
HELP bidrar til økt rettssikkerhet gjennom å gjøre juridiske tjenester tilgjengelig for alle. Våre klienter betaler ikke timepris, kun forsikringspremie, og får advokathjelp til saken er løst.
Essendrops gate 3, 0368, OSLO, Norja
- 22 99 99 99
- post@help.no
- help.no
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
No brainer med boligkjøperforsikring
Veldig betryggende å ha profesjonelle advokater til å bistå ved utfordringer som kan oppstå etter kjøp.
Har hatt behov for advokathjelp 2 ganger og har vunnet frem begge ganger. Utgiftene til å vinne fram ville vært så høye at hvis vi ikke har hatt forsikring, er det ikke sikkert vi ville ha tatt sjansen på å fremme krav og da ha måttet dekke utgifter i millionklassen selv.
Bortkasta penger
Tegnet såkalt boligkjøperforsikring (advokatforsikring) via HELP ved kjøp av bolig rundt årsskiftet 2022/2023. Vi oppdaget veldig fort endel skjulte feil og mangler, og rapporterte inn disse umiddelbart. Det tok flere uker før vi i det hele tatt fikk prate med noen, og måtte nesten krangle oss til å få utsendt takstmann, som de helst ville vi skulle betale for selv. Takstmannen viste seg å være ganske ubrukelig, og brukte tre måneder på en takstrapport som etter avtalen skulle ta tre uker. Rapporten var også full av åpenbare feil, som avglemt kostnad til elektriker når en vegg med kontakter må byttes, og elementære summeringsfeil. Oppretting av rapporten tok like lang tid, og enkelte ting ble aldri retta. Når vi så senere oppdaget flere mangler, og måtte ha takstmann ut på ny, presterer de å sende samme person, med eneste begrunnelse at de bruker bare han i Trøndelag, ergo er han heller ikke upartisk som er et krav. Etter mye fram og tilbake og over halvannet år med trenering, stables endelig et krav på beina. Det blir såklart forsøkt avvist av selgers forsikring, og da legger HELP seg på rygg umiddelbart, og er plutselig helt enige i motparts argumenter, og vil ikke lengre ta saken videre. Totalt bortkastede penger, og på grensen til svindel! Vi må isteden betale selv for en advokat som faktisk vet hva de holder på med.
Extremely happy with Help as they…
Extremely happy with Help as they handle the case quickly, consise and communicate clearly
Veldig behjelpelig og tydelig advokat…
Veldig behjelpelig og tydelig advokat som ga veldig god informasjon underveis, både skriftlig og muntlig. Det var veldig lett for en vanlig mann som meg å forstå hvordan arv fungerer.
Ikke tegn denne forsikringen.
Ikke tegn denne forsikringen.
Fungerer bare som en ekstra forsikring for selger du betaler for.
I tilleg brukes dette som argument for ikke å få tilbakebetalt dine kostnader når du vinner en sak på tross av help.
Fortjener ingen stjerne
Seriøsitet og rask behandling av saken
Seriøsitet og rask behandling av saken. Anbefales på det varmeste. Vil ved behov bruke Help igjen.
Mvh
Svein E.
Never buy an old house in Norway
Never buy an old house in Norway. I got problems from the first day. My house insurance didn't cover anything, but my insurance in Help covered some, and it was a great help to me. Thank you
Veldig fornøyd
Veldig fornøyd med at advokaten kontaktet meg etter en stund for å høre hvordan det gikk i forhold til det jeg tok kontakt for.
Vi opplevde HELP forsikring som veldig flinke, profesjonelle og lett å samarbeide med. Anbefales på det varmeste.
Vi opplevde HELP forsikring som veldig profesjonelle og effektive. Gode og nyttige dialoger gjennom ulike problemstillinger som vi trengte hjelp til å få løst.
Flink advokat
Flink advokat, Karoline Hustad. Tok seg god til å lytte, og var veldig hyggelig! Utmerket kundeservice!
DO NOT BUY THIS WHEN YOU BUYING A HOUSE
This is acctually a fraud.
It is not insurance, and you will not get any help.
They will try just telephone conversation and sindle you over telephone.
Recommend all communication should be in written, so you have written proof if you arise any questions.
On phone they will try to persuase you on something they will never give you in written.
This is their MO - modus opperandi, just on phone, like customer service, you think they are nice and talk with them, but acctually find out they whole time try to svindle you and gives you false info.
In addition, please be carefull with other reviews, seems they are buying reviews or something like that, to have better rating on trut pilot.
Check who is reviewing and what is writing.
Har fått god hjelp
Har fått god hjelp. Flink til å følge opp og huske detaljer i saken. Lett å få tak i. Anbefales :)
Man får den hjelpen man trenger
Man får den hjelpen man trenger, man blir sett og hørt og man får dyktig faglig hjelp. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med hjelpen jeg har fått.
Good help and understanding of my case…
Good help and understanding of my case and Therese Larsen did a great work. I will strongly recommend help insurance to others.
usmakelig oppførsel og elendig service
usmakelig oppførsel, de PRØVDE å gi avslag på avslag og henlegge saken med å si at den ikke faller inn under deres vilkår, jeg var nødt å poengtere villkårene deres til dem skriftlig ved 2 anledninger for at de til slutt kom med tilbakemelding om at det var riktig. Når de konkluderte med at jeg har dekning er de ekstremt vanskelig og forholde seg til og det virker som de har null interesse for å fremme saken til tross for at jeg har dekning. Jeg anbefaler ingen å ha denne forsikringen med mindre du ønsker å bruke uker å diskutere med folk som ikke har folkeskikk. Jeg endte opp med å heller betale for egen advokat til tross for dekning hos HELP.
Beste servisene
Beste servise, møte med advokaten er såå menneskelig.
Vi er veldig fornøyd med bistand fra…
Vi er veldig fornøyd med bistand fra Help ved opprettelse av framtidsfullmakt og testamente. Hyggelig og profesjonell advokat med gode råd og innspill. Takk for god hjelp
God oppfølgning
God oppfølgning, ogble godt forklart mine rettigheter
Fantastisk hjelp og oppfølging
Hele prosessen har gått smertefritt. Fra jeg fikk tildelt advokat til endelig dom i høyesterett. Vi har fått god hjelp under hele prosessen og blitt godt tatt vare på og blitt hørt og tatt på alvor hele veien.
I was met with understanding and…
I was met with understanding and kindness. They are helpful and professional. I recommend them to anyone that need help.