HELP Forsikring Arvostelua 405

TrustScore 4/5 tähteä

4,0

Den gode opplevelsen var en advokat som kunne hjelpe med saken og jeg kunne spørre om råd som gikk litt utenfor sakens kjerne. Advokaten var svært imøtekommende og jeg følte en trygghet og tillit me... Näytä lisää

Jeg skulle helst gitt dem minus i stjerner hvis det var mulig. Styr unna!! Prøv heller andre forsikringsselskap. De er helt ubrukelig når du først trenger dem. Har prøvd p bruke dem to ganger, ene gan... Näytä lisää

All help given my case was amazing. Respons, communication and follow up was just as a client should expect. I'm VERY satisfied.

Veldig fornøyd med advokaten som fulgte opp min sak. Proff, hyggelig, effektiv. Følte meg meget godt ivaretatt hele veien og saken ble løst på en god måte.

1. Vakuutusyhtiö
  2. Asianajotoimisto

HELP bidrar til økt rettssikkerhet gjennom å gjøre juridiske tjenester tilgjengelig for alle. Våre klienter betaler ikke timepris, kun forsikringspremie, og får advokathjelp til saken er løst.

4,0

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Svindel

Styr unna ved kjøp av bruktbolig. Rett og slett sleipe svindlere. Hvis du er så uheldig og får samme advokat som meg, skulle jeg gjerne advart alle mot henne, men Help rapporterer alle negative tilbakemeldinger på forskjellig grunnlag, mens de positive får stå i fred. Hun nektet å svare på konkrete spørsmål, er heller unnvikende og repeterer svar på ting som ikke ble spurt om. Forferdelig opplegg, så nå må jeg ta saken videre på egen regning, til tross for denne svindyre forsikringen.

31. lokakuuta 2024

Billig forsikring Help når du skal lage testament

Jeg tegnet forsikring i Help gjennom Lo for å få advokat når jeg trengte det. Mye pga at jeg planla å lage testament. Betaler bare 98 kr pr måned og et testament koster vanligvis 10 000 kroner å lage.Jeg fikk fantastisk hjelp fra Sturla Bentzen Sand til å lage testamentet.Han var tilgjengelig på sin private mobil fra morgen til seint på kveld.Vi skulle ha et veldig spesielt testament så han måtte lage mange forslag før han lagde det som var riktig for oss.Veldig flink til å forklare arveloven så både jeg og min kone forsto hva som sto i testamentet.

17. lokakuuta 2024

Manglende oppfølging.

Vi kontaktet HELP 22.03.2024 i forbindelse med at et nettselskap ville legge ned kabler og sette opp nettstasjon på vår eiendom. Advokat på Help tok saken, trodde vi, da han svarte 02.04.Imidlertid svarte han ikke på vår kontakt videre, uteble rett og slett. Heldigvis fikk vi hjelp av en kompetent advokat ved Huseierne og saken ble løst. Vi er svært skuffet over manglende oppfølging fra Help. Skjønner egentlig ikke at det er mulig. Help har fått informasjon om dette.

2. huhtikuuta 2024

This insuranse is not worth it

This insuranse is not worth it. They say that it's going to help, but its not true. It doesn't help. They just want to end the case. Think good about it before buying this.

5. elokuuta 2024

Bortkastede penger

Kjenner meg veldig godt igjen i det negative folk skriver om boligkjøperforsikringen. Vi tegnet den dyreste forsikringen med disse i 2018 når vi skulle kjøpe oss bolig for første gang. Viste seg raskt at boligen var full av mangler, men HELP mente vi ikke hadde noen sak. De truet med at de ville koste oss veldig mye penger om vi tapte saken, noe de var sikre på at vi ville gjøre. På det tidspunktet turte vi ikke annet enn å høre på dem. I ettertid viste det seg at det var kostnader for over en halv million. Som førstegangskjøpere brukte vi alt vi hadde på kjøper av boligen, så vi brukte 4 år på å utbedre skadene for egen maskin, og for å få boligen opp på den verdien vi selv kjøpte den for. HELP er ingen forsikring eller trygghet, det er kun en falsk trygghet. Hvis man Googler litt om selskapet og søker opp STOPP boligsvindel på Facebook så får man vite alt man trenger for å spare disse kronene.

10. lokakuuta 2023