Den gode opplevelsen var en advokat som kunne hjelpe med saken og jeg kunne spørre om råd som gikk litt utenfor sakens kjerne. Advokaten var svært imøtekommende og jeg følte en trygghet og tillit me... Näytä lisää
Jeg skulle helst gitt dem minus i stjerner hvis det var mulig. Styr unna!! Prøv heller andre forsikringsselskap. De er helt ubrukelig når du først trenger dem. Har prøvd p bruke dem to ganger, ene gan... Näytä lisää
All help given my case was amazing. Respons, communication and follow up was just as a client should expect. I'm VERY satisfied.
Veldig fornøyd med advokaten som fulgte opp min sak. Proff, hyggelig, effektiv. Følte meg meget godt ivaretatt hele veien og saken ble løst på en god måte.
HELP bidrar til økt rettssikkerhet gjennom å gjøre juridiske tjenester tilgjengelig for alle. Våre klienter betaler ikke timepris, kun forsikringspremie, og får advokathjelp til saken er løst.
Essendrops gate 3, 0368, OSLO, Norja
- 22 99 99 99
- post@help.no
- help.no
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Jeg opplevde å bli stoppet av politiet…
Jeg opplevde å bli stoppet av politiet og mistenkt for å ha kjørt ned mennesker med bil. Som følge av dette mistet jeg førerkortet ufrivillig og havnet i en svært alvorlig og belastende situasjon, både personlig og økonomisk.
Jeg hadde HELP Advokatforsikring og forventet å være trygg og godt ivaretatt. I stedet ble jeg tildelt en ung advokat som fremstod arrogant, var vanskelig å få tak i og som ikke fulgte opp saken min. Henvendelser ble ikke besvart, og det var ingen reell fremdrift i en akutt og alvorlig sak.
Etter nesten tre uker uten handling så jeg meg nødt til å engasjere andre advokater for egen regning. Dette ga raskt resultater og avdekket at jeg aldri hadde vært i nærheten av stedet hendelsen skulle ha skjedd, og at det heller ikke var samme type bil som den påståtte. Med andre ord: mistanken var fullstendig feil.
Til tross for dette har jeg aldri fått refundert utgiftene jeg måtte legge ut selv, selv om HELP ikke leverte den hjelpen forsikringen skulle dekke. Opplevelsen har vært ekstremt skuffende og belastende, og jeg sitter igjen med inntrykk av at jeg sto alene i en situasjon hvor jeg hadde størst behov for juridisk bistand.
Jeg kan dessverre ikke anbefale HELP Advokatforsikring basert på denne erfaringen.
Meget god hjelp fra dyktig advokat.
Fantastisk! Fikk hjelp dagen etter at saken var meldt inn. Meget dyktig og hyggelig advokat. Har brukt Help ved flere anledninger og har alltid fått god og verdifull hjelp. Anbefaler denne forsikringen til alle LO-medlemmer.
holde dere unna HJELP forsikring
kjøpe meg leilighet tegna forsikring hos HJELP forsikring, fant flere feil å skadedyr som ikke var nevnte boligprospekte å og de kunne ikke se feil el skadedyra på visning. tok kontakt meg hjelp forsikring om detter men fikk avslag fra de på alt. virker ut som de jobber for SELGER og ikke kjøper av forsikringen hos de. så hold dere LANGT unna hjelp forsikring.
Ønsker å rette en stor takk til Help…
Ønsker å rette en stor takk til Help forsikring ved advokat Petter Dines Olsen for utmerket service og god hjelp. Jeg kan anbefale ham og Help forsikring på det varmeste.
Help forsikring/ advokathjelp
Advokat Kristine B. Martinsen og Help forsikring, har gitt oss rask og grundig hjelp ved utforming av testamente.
Kommunikasjonen har vært klar og konsis, og Kristine har vist god forståelse av vårt behov.
Takk for god hjelp, og beste anbefalinger.
Hilsen Gustaf
We got the help we needed and the…
We got the help we needed and the lawyer was great at her job!
Fikk veldig god veiledning og…
Fikk veldig god veiledning og rådgivning av advokaten jeg pratet med.
Han tok seg god tid og var grundig.
Svært uprofesjonelt selskap.
Svært uprofesjonelt selskap.
Ved kjøp av bolig fikk jeg informasjon via megler om at forsikringen gjaldt i ett år. Etter ett år begynte selskapet likevel å sende fakturaer på flere hundre kroner i måneden, inkassovarsler og krav via bank – med forklaring om automatisk månedlig fornyelse, noe som aldri ble tydelig kommunisert. Dette fremstår mer som en forretningsmodell basert på å lure kunder enn å hjelpe dem. Jeg anbefaler på det sterkeste å unngå forsikring fra dette selskapet ved boligkjøp.
Anbefales!
Anbefales! Hjelp når du trenger det. Hyggelige ansatte med god kompetanse
Fast response and very good advice
I had a lot of questions about how to handle inheritance, and how to do everything correct and by the book.
The lawyer called me the same day I phoned them, after I had asked them to get a quick reply. The lawyer had a lot of good advice and answered all my questions.
I think this insurance alone is reason enough to be a union member.
Rask og profesjonell hjelp, men kunne vært litt mer detaljert
Jeg hadde en god opplevelse med hjelpen jeg fikk, da det var både raskt og profesjonelt. Advokaten jeg snakket med var kunnskapsrik og ga meg klare svar på mine spørsmål. Jeg fikk svar på det jeg trengte, og de fulgte opp saken på en tilfredsstillende måte. Det var betryggende å føle at de virkelig brydde seg om min sak.Det eneste som hindrer meg fra å gi en femstjerners vurdering er at jeg følte at enkelte detaljer kunne vært bedre forklart i noen tilfeller. Jeg måtte stille flere oppfølgingsspørsmål for å få et mer presist svar på enkelte aspekter. Likevel, jeg er veldig fornøyd med hvordan alt ble håndtert, og jeg vil absolutt anbefale dem videre.
Veldig profesjonelt
Veldig profesjonelt, dyktige og vil anbefales.
Dere har reddet meg, tusen takk
A Must have
Among all insurances I have, this could be the most useful one. Their team is really attentive and professional.
Rask og god hjelp
Rask og god hjelp. Hyggelig advokat som visste hva hun snakket om
Bare rot med dem
Bare rot med dem. De lover og lyver. Om du selv har full oversikt og kan alle lovene så er det jo fint. Men da trenger du de ikke heller.
Ren svindel
Her er det ingen hjelp å få! Advokaten som ringte meg opp etter at jeg hadde meldt inn en reklamasjonssak var kun opptatt av å bli kvitt saken så fort som mulig. Hun argumenterte selgers sak, ikke min. Jeg føler meg svindlet av Nordvik eiendomsmegling også, som anbefalte disse som boligkjøper-forsikring, en tjeneste som ikke blir levert.
Meget dyktige advokater
Meget dyktige advokater, anbefales på det sterkeste!
HELP driver ikke med forsikring
HELP driver ikke med forsikring, bare med advokathjelp. Vi gikk i fella, og betalte for boligkjøper-forsikring, en tjeneste som ikke blir levert. Hold dere unna. Dette er ren svindel!
Help tar selgerens side imot deg som…
Help tar selgerens side imot deg som kjøper for å spare sine egne ressurser. Jeg betalte boligkjøperforsikring på 15,000kr for ingenting. Du kommer ALDRIG til å få hjelp fra dem. Hvorfor skal de sløse flere tusenlapper for å hjelpe deg? De tjener ingenting på det. Ikke gå i denne fella.
Tvist med håndverker
Vi hadde en tvist med et elektrikerselskap som var på vei til å bli en stor sak og som hadde gitt oss stor hodebry over lengre tid. Med hjelp fra advokaten vi fikk fra Help fikk vi ordnet konflikten i et meklemøte. Det gikk raskt og smertefritt og vi er superfornøyde. Advokaten vi fikk var forståelsesfull og kom med mange gode råd underveis, og var tilgjengelig på både telefon og E-post.