HELP Forsikring Arvostelua 405

TrustScore 4/5 tähteä

4,0

Den gode opplevelsen var en advokat som kunne hjelpe med saken og jeg kunne spørre om råd som gikk litt utenfor sakens kjerne. Advokaten var svært imøtekommende og jeg følte en trygghet og tillit me... Näytä lisää

Jeg skulle helst gitt dem minus i stjerner hvis det var mulig. Styr unna!! Prøv heller andre forsikringsselskap. De er helt ubrukelig når du først trenger dem. Har prøvd p bruke dem to ganger, ene gan... Näytä lisää

All help given my case was amazing. Respons, communication and follow up was just as a client should expect. I'm VERY satisfied.

Veldig fornøyd med advokaten som fulgte opp min sak. Proff, hyggelig, effektiv. Følte meg meget godt ivaretatt hele veien og saken ble løst på en god måte.

1. Vakuutusyhtiö
  2. Asianajotoimisto

HELP bidrar til økt rettssikkerhet gjennom å gjøre juridiske tjenester tilgjengelig for alle. Våre klienter betaler ikke timepris, kun forsikringspremie, og får advokathjelp til saken er løst.

4,0

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Jeg ønsker å gi en stor takk til HELP…

Jeg ønsker å gi en stor takk til HELP Forsikring for svært god bistand i forbindelse med oppsett av testament.

Prosessen opplevdes som ryddig, effektiv og trygg fra start til slutt. Jeg satte spesielt pris på den tydelige kommunikasjonen, gode forklaringer underveis og den profesjonelle oppfølgingen jeg fikk. Det gjorde et ellers krevende tema mye enklere å forholde seg til.

Tusen takk for hjelpen og den gode servicen!
Mvh
Alf-Sverre Bergli

20. helmikuuta 2026

I would like to provide a positive rewiew of Help Insurance

I would like to provide a positive review of attorney Johan Rogge Loennecken
He has been helpful throughout my case, matter of inheritance. He proved to be an expert in his field and kept me well-informed throughout. I am grateful for he's services and would highly recommend Johan as an attorney.

19. helmikuuta 2026

Bortkastede penger

Bortkastede penger. Mulig de har for mye å gjøre . Det tar lang tid og det kan virke som om de helst ikke ønsker saker som har tilknytning til advokat forsikring forsikring. Møtte større forståelse hos motparten enn advokaten som skulle representere osd

18. helmikuuta 2026

Konkret og ryddig under hele prosessen med advokat

Betryggende å få svar på skriftlig ved henvendelse, og telefonsamtale med imøtekommende og hyggelig advokat under utredning av sak.
Det gikk ikke lang tid å få kontakt med advokat etter innmeldt sak. Ryddig og konkret under hele prosessen.
Stort pluss med å få varsel på sms om at det er lagt inn svar på min side.

13. helmikuuta 2026

Help gjennom boligkjøperforsikring

Ble satt i kontakt med help forsikring i forbindelse med en sak gjennom boligkjøperforsikringen vår. Vi la frem saken for Help som svarte at vi hadde en god sak, og at de ville gå videre med dem da det var stor sjanse for å få saken gjennom, og at dette ville koste oss 4000kr. Vi sa ja, og fikk plutselig ikke kontakt med behandleren vår. Flere uker senere viser det seg at hen var gått på ferie. Når vedkommende da kom tilbake gav help beskjed om at de ikke ville videreføre saken likevel. Fakturaen ble derimot sendt. Vi har altså betalt for kun løgn og elendig service!

Anbefales ikke!

Helt ubrukelig "hjelp". Når dere hører fra gode advokater at du som kunde må melde saken inn for advokater kan se på saken nærmere betyr det at vent på faktura med egenandel på 4k seinere uten at saken gikk videre og problemer ble utløst. Veldig dårlig kundeservice som ikke klarer å svare på spørsmål og advokatene som ikke veit at kunde må betale månedlig beløp på forsikringen. Bortkasta penger og anbefales ikke på det sterkeste.

6. helmikuuta 2026

Best lawyer, Jonas Wolff!

Jeg fikk svært god hjelp av advokat Jonas Wolff fra HELP forsikring gjennom hele prosessen. Han er faglig dyktig, grundig og alltid tilgjengelig for spørsmål og oppfølging. Alltid like hyggelig og hjelpsom hver gang jeg var i kontakt med han. Jeg opplevde å bli tatt på alvor hele veien, og han jobbet målrettet og effektivt for saken min. Resultatet han oppnådde var over all forventning, og noe ingen andre hadde klart å få til. Jeg må si jeg ble overrasket. Jeg er svært takknemlig for innsatsen hans og kan gi ham mine beste anbefalinger.

A good law firm

I received excellent assistance. The case handler was available, approachable, and professional throughout the entire process. Highly recommended

God og tydelig hjelp

Fikk veldig god og tydelig hjelp med økonomisk kompansasjon i min sak. Ting gikk rask og ble håndtert på en fin måte.

9. tammikuuta 2026

Godt med HELP

Jeg ble tipset om at jeg kanskje hadde en forsikring jeg kunne bruke, noe jeg hadde, og jeg fikk rask og god hjelp fra første telefonsamtale. Det ble opprettet en sak med én gang, - dette var en fredag, og advokaten ringte påfølgende mandag. Han var veldig hyggelig og seriøs å snakke med, og forklarte meg hva jeg skulle gjøre.

8. joulukuuta 2025