Totaal onprofessioneel. Vanmiddag geen voorrang gekregen van meneer in z'n busje terwijl hij voorrang moest verlenen, toen heeft hij mijn weg geblokkeerd en ook nog een grote bek gegeven. Staat goed o... Näytä lisää

Toen wij onze vastgoedportefeuille aan Proper hadden uitbesteed, waren zij toen nog niet zo lang actief in Nederland. Ik moet zeggen dat er sindsdien alleen maar gewerkt aan het programma. Het is fun... Näytä lisää

I forbindelse med købet af min første udlejningsejendom var jeg i tvivl om hvordan administrationen skulle foregå.. Jeg forhøret mig hos en god kammerat der varmt anbefalede Proper. Jeg bookede e... Näytä lisää

Vi har været enormt glade for at have Proper til at administrere vores udlejningsejendom. Vi fik meget stor hjælp til onboardingen og når der var spørgsmål blev de svaret lynhurtigt. Selvom vi helt si... Näytä lisää

1. Kiinteistönhoitaja
  2. Isännöintiyhtiö
  3. Ohjelmistoyritys

We help landlords make it easy and efficient to rent out their properties while creating the best possible experience for tenants. We take care of all aspects of renting and automate the work associated with housing administration. Our platform automates rent collection and adjustments, accounting, contracts and much more. As a landlord, you can manage your portfolio through our platform, or let our team handle it all.

3,9

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kompetente og altid lydhør!

Super kompetente og hjælpsomme medarbejdere.
Altid lydhør i forhold til ønsker, behov og nye tiltag.
Nemt og overskueligt system der kan bruges af alle.
Jeg kan kun anbefale Proper.
Kunne jeg give en ekstra stjerne ville den tilfalde
Emma. :-)

25. elokuuta 2023

Hej Camilla

Tusind tak for dine meget flotte ord om vores højt værdsatte medarbejdere!
Vi kan kun gå glade og stolte på weekend med sådan en anbefaling af Proper i rygsækken.

Vi skal nok sørge for at sende en ekstra stjerne afsted til vores dygtige support specialist, Emma.

Christina, Proper-teamet

Misforståelser kan rettes med kommunikation

Har tidligere givet en dårlig anmeldelse, men efter et konstruktivt møde med Emil fra Proper, har vi løst problemet med misforståelser og fejl kommunikation.
Ser frem til et godt samarbejde med Proper i fremtiden.

18. elokuuta 2023

Hej Jørgen

Tusind tak for at give dig tid til at genbesøge din anmeldelse af os. Vi er virkelig glade for at høre, at du nu har fået den oplevelse, som du forventede og den er 5 stjerner værd. Vi vil gøre vores bedste for fortsat at leve op til dine forventninger.

Vi ser også meget frem til et godt samarbejde!

godt overblik

godt overblik, hurtig respons

27. heinäkuuta 2023

Hej Jakob,

Mange tak fordi du har taget dig tid til at give os 5 stjerner med på vejen - det er værdsætter vi meget!

Vi er også klar med hurtig hjælp i fremtiden. Vi ser frem til fortsat godt samarbejde.

Christina, Proper-team

God service. Dejligt at der er nogle der tager sig…

Dejligt at der er nogle der tager sig af det hele, også er de gode til at ringe eller skrive om der er noget de skal følge op på 👍😃
Allan

8. toukokuuta 2023

Hej Allan

Først og fremmest mange tak for de fem funklende stjerner!

Vi er enormt glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service. Vi bestræber os altid på at give vores kunder en oplevelse i særklasse.

Endnu engang tak - det betyder meget for os, at du har givet dig tid til at dele din oplevelse med os.

Easy to work with

Easy to work with.
Quick acces to needed inforamtion.

8. toukokuuta 2023

Hey Mona,

Thank you so much for taking the time to leave us a 5 star rating. Very much appreciated!

All the best,
Christina, Proper-team

Tryg og sikker onboardning og nem løsning

God, personlig og tryg onboarding af de mange lejekontrakter. Og løsningen er nem og intuitiv at bruge fra dag eet.

25. huhtikuuta 2023

Hej Jens

Tusind tak for stjernerne!
Så skønt at høre du har oplevet en god og personlig onboarding, og vigtigst af alt, at du har følt dig tryg og i gode hænder hele vejen. De flotte ord er givet videre til teamet.

Vi ser meget frem til fortsat godt samarbejde og står altid klar til at hjælpe. Endnu engang mange tak for din anmeldelse.

Christina, Proper-team

Der skal herfra lyde de bedste…

Der skal herfra lyde de bedste anbefalinger af Proper, super god og meget kompetent service :-)

18. huhtikuuta 2023

Hej Ivan

TUSIND TAK for anbefalingen! Vi er utrolig glade for at høre de flotte ord om vores produkt og vores service!

Med de ord og det fantastiske solskinsvejr kan det kun blive en god dag. Tak for det!

Det spiller altså bare

Det spiller altså bare! Når man har fart på og fokuserer på den næste deal, så er det rart at have styr på de kedelige processer. Her er Proper bare en god støtte i hverdagen!

3. huhtikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Proper

Mange tak for anmeldelsen, Anders! Den er vi stolte af. Sørme dejligt at høre det bare spiller og Proper giver dig mere tid i en travl hverdag!

Vi ser meget frem til fortsat godt samarbejde.

Christina, Proper-teamet

Super service, som altid, jeg er meget tilfreds

Jeg fik den bedste service af Emma, som ovenikøbet kunne huske mig og den sag jeg ringede om fra tidligere, meget imponerende. Hun er super sød og imødekommende, forstår mine spørgsmål lynhurtigt og løser dem mens vi taler sammen på telefonen.
Vi har brugt Proper som administrationssystem i et halvt års tid nu og er meget tilfredse med det.

27. helmikuuta 2023

Hej Heidi

Tusind tak for den 5-stjernet anmeldelse!

De flotte ord er delt med Emma - vi synes også selv hun er en stjerne!

Vi er utrolig glade for at høre, at I er meget tilfredse både med vores software og vores support.

Endnu engang mange tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Det betyder meget for os!

Klar anbefaling!

Proper er super brugervenligt og er et effektivt redskab til at administrere lejeopkrævninger.

Deres support er altid glade og løsningsorienteret. Jeg har anvendt Proper næsten hver dag i halvandet år qua mit arbejde, og det har været en fornøjelse. Klar anbefaling!

27. helmikuuta 2023

Hej Hugo

Tusind tak for den varme og klare anbefaling og ikke mindst de dejlige ord om vores Support-team! Det er vi virkelig stolte af!

Vi er så glade for at høre, at du både finder Proper brugervenligt og ikke mindst, at vi er med til at effektivisere processer i dit daglige arbejde.

Vi ser meget frem til fortsat godt samarbejde!

Christina, Propper-teamet

Lettere hverdag med fint overblik

Proper har lettet min hverdag, og giver mig det perfekte overblik i dagligdagen.

17. helmikuuta 2023

Hej Anders

Tusind tak for de 5 stjerner!

Vi er glade for at høre, at vi sparer dig tid i hverdagen og sikrer, at du hurtigt og nemt kan danne dig overblik over din forretning.

Christina, Proper-teamet

Klart nogen af de sødeste og mest…

Klart nogen af de sødeste og mest pligtopfyldende mennesker, jeg længe har haft et samarbejde med.
Jeg har lidt blandet ejendomme, som proper styrer for mig. Og hvis der er den mindste fejl(fra min side af). fanger de den med det samme.
De svar altid hurtigt, og er ekstrem venlige.
Og så koster de næsten ingenting..

20. helmikuuta 2023

Hej Peter

Tusind tak for de meget flotte ord om vores skønne medarbejdere! Det varmer og betyder mere end du aner.

Vi værdsætter meget, at du har taget dig tid til at give os en anmeldelse!

Christina, Proper-teamet

Godt overblik på portalen over lejerne…

Godt overblik på portalen over lejerne og deres betalinger. God kundeservice!! Slipper for selv at lave rykkere til lejere, som ikke betaler til tiden. Fungerer virkelig godt!! Og til en god pris.

17. helmikuuta 2023

Hej Jes

Mange tak for de flotte ord om vores software såvel som service!

Skønt at høre det bare fungerer som det skal og sparer dig tid i hverdagen.

Vi værdsætter virkelig, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Christina, Proper-teamet

Vi skiftede til Propper forsommeren…

Vi skiftede til Propper forsommeren 2022, og har nu arbejdet med platformen i et lille årstid.
Platformen er utrolig nem at anvende i dagligdagen.
Supporten i opstartsfasen og den løbende support er outstanding, hvilket gør det behageligt og trygt for os som bruger.
Så giver herved mine varmeste anbefaling af denne platform.

7. helmikuuta 2023

Hej Kore

TUSIND tak for den varme anbefaling! Og hvor er vi glade for at høre, at du gennem dit år som kunde hos Proper har haft en helt outstanding oplevelse; både med vores software såvel som support. Det er vi meget stolte over!

Vi ser meget frem til fortsat godt samarbejde. Og endnu engang tak for de flotte ord.

Christina, Proper-team

I'm managing a startup house with 8…

I'm managing a startup house with 8 different companies and Proper has made my job significantly easier keeping an overview. Further, whenever I needed assistance they have kindly provided the assistance i needed.

30. tammikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Proper

Thank you so much for taking the time to leave us a 5 star rating, Thomas - it's much appreciated!

We will do our very best to continue making your job significantly easier and save you time.

All the best,
Christina, Proper-team

Godt samarbejde med god forståelse for…

Godt samarbejde med god forståelse for vores behov samt stor tålmodighed! God service og altid behjælpelige med de problemer og spørgsmål vi nu måtte have.

29. tammikuuta 2023

Hej Ida

Tusind tak for de fem stjerner og flotte ord! Det betyder virkelig meget for os alle!

Vi kan kun sige lige over - I er en fornøjelse at arbejde med. Vi ser frem til fortsat godt samarbejde.

Endnu engang mange tak for at tage dig tid til at dele jeres oplevelse.

Utrolig kompetent vejledning

Utrolig kompetent vejledning og god service fra Propers salgsafdeling, som fortjener stor ros.

God gennemgang af deres produkt, som klart og tydeligt viste det som Proper kan tilbyde for udlejere. Derudover gode og dybdegående svar på alle mine spørgsmål, som gjorde jeg ikke blev efterladt med andre/nye tvivlsspørgsmål.

30. marraskuuta 2022

Hej Morten

Tusind tak for de flotte roser til teamet! De er hermed givet videre.

Vi gør altid vores bedste for at give en suveræn service og vejledning, og vi vil gøre vores ypperste for, at vi fremover også hjælper dig godt på vej.

Super service

Super service, skønt personale.

Har hele vejen igennem opstart, været super.
ps. cadeau til Sigga fra proper.

24. tammikuuta 2023

Hej Kasper

Tusind tak for de varme ord om vores dygtige medarbejdere - og din cadeau til Sigga. Vi synes også selv, at vi er ret heldige!

Vi står altid klar til at hjælpe og ser meget frem til fortsat godt samarbejde.

Anbefales alle

Det var en god oplevelse at flytte ind hos dem og vi nyder fortsat det gode naboskab. Proper var punktlige, præcise og professionelle i deres arbejde. Jeg er specielt positivt overrasket over deres korte svartid og at vi fortsat føler at den samme service leveres, som da vi flyttede ind.

23. tammikuuta 2023

Hej Kasper

Tusind tak for de flotte ord og anbefalingen! Den varmer meget.

Lige over - det er en sand fornøjelse at have jer som lejer!

Professionel Salgsrepræsentant

Havde et møde med propers salgsafdeling som gav en meget professionel gennemgang af deres platform.

9. elokuuta 2022

Hej Kasper

Mange tak for din anmeldelse! Skønt at høre du har fået en fem-stjernet gemmegang af vores platform. Teamet er altid klar til at give en demo af vores software.

Vi ser meget frem til næste snak med dig. Ha' en forrygende eftermiddag.