Hela Hem är fantastiska ! Alla underbara människor som jobbade med min mors lägenhet tömde ALLT, och sen avslutade med en klanderfri flyttstädning ! Vilket slit jag vet hur mkt saker det var... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Allting kopplat till flytten från min femma till en tvåa gick fantastiskt smidigt - från början till slut! Mycket trevlig, trygg och service-minded personal. Jag som kund kände mig ordentligt omhänder... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jag kan varmt rekommendera Hela hem. De har varit till stor hjälp med min pappas dödsbo Dom har varit supertrevliga, proffsiga och genomfört det som de utlovade. Jag har dessutom känt mig delaktig o... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Skall sälja min fars lägenhet som innehöll alltför många garderober, många stora och tunga möbler, bokhyllor, två stora förråd - allting fyllt med saker Detta kändes helt oöverstigligt. Hela Hem b... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vår idé är att ni väljer ut det som ska sparas och vi tar hand om resten. Vi är specialister på bostadstömning, flyttstädning och försäljning av arvegods och kvarlåtenskap. Vi köper, tömmer och städar dödsbo och hela hem i Stockholm med omnejd. Hos oss kan du via en kontakt ta hand om allt. Självklart kostnadsfria hembesök utan förpliktelser. Varmt välkomna!
Gårdsfogdevägen 16, 168 67, Bromma, Ruotsi
Mycket positiv upplevelse i en annars tråkig situation. Snabba, trevliga, bra jobb, enkelt, inget snack, håller vad de lovar. Tog själva kontakt för avstämning när de undrade något. /Christer

Vastaus yritykseltä Helahem.se
Snabba med svar på frågor. Seriös värderingsman och de som gjorde själva arbetet med tömning och städning har gjort ett alldeles utmärkt. Tack för ett utmärkt jobb.

Vastaus yritykseltä Helahem.se
Snabbt svar och kom redan ut dagen efter för besök. Sedan utfördes tömning och städning av min mammas lägenhet inom en vecka och gjorde ett jättebra jobb. Supernöjd och kan varmt rekommendera dom. Jättebra återkoppling och snabba på att svara på mail

Vastaus yritykseltä Helahem.se
Uppdraget var att tömma och städa två mindre lägenheter som innehöll mycket lösöre. Detta genomförde företaget på ett mycket bra och smidigt sätt och med stor lyhördhet.

Vastaus yritykseltä Helahem.se
Väldigt vänligt och professionellt bemötande. De kom på utsatt tid och utförde jobbet snabbt och effektivt.

Vastaus yritykseltä Helahem.se
Jag rekommenderar varmt Hela Hem när ni själva inte orkar med flytt och försäljning av era värdeföremål.
Min erfarenhet är att företaget kom mycket snabbt och gjorde en värdering och genomgång av vad jag behövde hjälp med. Inom två veckor var allt klart inkluderande flyttstädning.
Personalen är mycket trevlig och har stor förståelse vad som behöver göras.
Tack Hela Hem !

Vastaus yritykseltä Helahem.se
Mycket bra bemötande under hela processen dvs allt från värdering av vad som kan säljas, offert och städning. Kan varmt rekommenderas

Vastaus yritykseltä Helahem.se
Tack för mycket snabb, professionell och noggrann hjälp. Vi är så nöjda!

Vastaus yritykseltä Helahem.se
Jag är mycket nöjd med att jag anlitade Helahem. De har varit snabba och proffsiga hela vägen och väldigt trevliga att ha att göra med. Rekommenderas varmt!

Vastaus yritykseltä Helahem.se
Vi anlitade Hela Hem i juni för att tömma våra föräldrars hus ( dödsbo ) och nu är allt klart - fullständig tömning av bohag i hus och garage i två etapper samt två flyttstädningar . Vi är otroligt nöjda med deras arbete , proffsigt och vänligt bemötande , punktliga och lätta att få tag i med snabb återkoppling mm. All deras personal har varit mycket duktiga , så snyggt "röjt" i garaget och så otroligt bra städat i huset. Stort tack för ett väl utfört arbete !

Vastaus yritykseltä Helahem.se
Allt från första mötet till mål har fungerat fantastiskt bra. Vi är så nöjda och vi rekommendera varmt Hela hems tjänster.

Vastaus yritykseltä Helahem.se
Kan rekommendera HelaHem. Har bara positiva erfarenheter - snabba svar, trevligt bemötande. Är mycket nöjd med insatsen.

Vastaus yritykseltä Helahem.se
Snabb och smidig kontakt med företaget. Tjänsten utfördes snabbt och effektivt med ett fint resultat.

Vastaus yritykseltä Helahem.se
Gott bemötande och höll vad dom lovade och alltid tillgängliga

Vastaus yritykseltä Helahem.se
När man är villrådig och tar ett företag på nätet med tömning och städning så undrar man vad man får. Jag är mycket positiv till allt från kontakt till slutstäd. Det känns skönt att nu kan vi lämna över min gamla mammas lägenhet till nya ägare med varm hand.
Tack för det.

Vastaus yritykseltä Helahem.se
Från första kontakt till att allt var klart var dom engagerade och svarade genast när man ringde eller mejlade. Dom var väldigt måna om att höra av sig till oss och berätta vad dom hade gjort och om vi hade några frågor.
Allt var otroligt bra genomfört, allt var tömt precis så som vi ville ha det och det var jättefint städat.
Supernöjda och kan varmt rekommendera hela hem.

Vastaus yritykseltä Helahem.se
Allt flöt på ända från första kontakten till att bohag samt slutstädningen utfördes. Jag är super nöjd och kan varmt rekommendera Hela Hem.

Vastaus yritykseltä Helahem.se
Snabba svar och otroligt serviceinriktade.
Kändes tryggt och bekvämt vid hembesöket.
Mycket nöjd med insatsen.

Vastaus yritykseltä Helahem.se
Helahem är fantastisk tillmötesgående och engagerade från början till slut .