Hela Hem är fantastiska ! Alla underbara människor som jobbade med min mors lägenhet tömde ALLT, och sen avslutade med en klanderfri flyttstädning ! Vilket slit jag vet hur mkt saker det var... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Allting kopplat till flytten från min femma till en tvåa gick fantastiskt smidigt - från början till slut! Mycket trevlig, trygg och service-minded personal. Jag som kund kände mig ordentligt omhänder... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jag kan varmt rekommendera Hela hem. De har varit till stor hjälp med min pappas dödsbo Dom har varit supertrevliga, proffsiga och genomfört det som de utlovade. Jag har dessutom känt mig delaktig o... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Skall sälja min fars lägenhet som innehöll alltför många garderober, många stora och tunga möbler, bokhyllor, två stora förråd - allting fyllt med saker Detta kändes helt oöverstigligt. Hela Hem b... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vår idé är att ni väljer ut det som ska sparas och vi tar hand om resten. Vi är specialister på bostadstömning, flyttstädning och försäljning av arvegods och kvarlåtenskap. Vi köper, tömmer och städar dödsbo och hela hem i Stockholm med omnejd. Hos oss kan du via en kontakt ta hand om allt. Självklart kostnadsfria hembesök utan förpliktelser. Varmt välkomna!
Gårdsfogdevägen 16, 168 67, Bromma, Ruotsi

Vastaus yritykseltä Helahem.se
Såå otroligt bra!! Vi skulle sälja vår mammas villa och hittade HelaHem på nätet. Såg alla fina recensioner, och anlitade dem för att ta hand om allt vi inte ville spara och tömma hela huset och sedan flyttstäda inför nya ägarna. De levererade på ett sätt långt över våra förväntningar! Ingenting verkade vara ett problem för dem. De utförde jobbet perfekt och jättesnabbt, var så trevliga och tillmötesgående och uppdaterade oss genom hela processen! Tror jag aldrig blivit så imponerad av ett företag!

Vastaus yritykseltä Helahem.se
Snabbt svar vid förfrågan. Mycket proffsigt. Kunde vara på plats väldigt fort och göra en bedömning och ett pris direkt på plats. Allt sköttes superenkelt med digitalt avtal. Tömde en hel lägenhet och städade allt inför försäljning. Mycket bra städning. Uppskattar helhetslösningen där allt också plockades ur skåp och lådor, garderober m.m. Rekommenderar verkligen Hela Hem.

Vastaus yritykseltä Helahem.se
Bra service. Trevlig personal. Kanon helt enkelt.

Vastaus yritykseltä Helahem.se
Vår mamma flyttade till ett äldreboende och vi ville ha hjälp att tömma och städa hennes lägenhet. Från första telefonsamtalet tills allt var klart så har allt fungerat väldigt smidigt och professionellt. Vi är verkligen nöjda!

Vastaus yritykseltä Helahem.se
Det är inte ofta man anlitar ett företag som överraskar positivt på precis allt. Vilket fint bemötande. Tydlighet och struktur. Flexibilitet. Trygghet. I en situation som är känslomässigt utmanande, kom Helahem in och bara hjälpte till för ett mycket rimligt pris. Kan bara varmt rekommendera denna firma och de som jobbar där. Städningen var helt utan anmärkning. Tack!

Vastaus yritykseltä Helahem.se
Otroligt smidiga och professionella att ha att göra med, rekommenderar varmt detta företag till andra.
/// 🌞 glada hälsningar Tommy

Vastaus yritykseltä Helahem.se
Mycket bra och snabb kommunikation och återkoppling på frågor, offert och dylikt. Utifrån min upplevelse kunniga och professionella och jag kände mig trygg genom hela förfarandet vid tömning och städning av förälders lägenhet. Mycket gott bemötande och service. Rekommenderar starkt ☺️

Vastaus yritykseltä Helahem.se
Jobbet dom gjorde gick mycket snabbt och smidigt. Plus en trevlig personal. Jag rekommenderar Hela Hem.

Vastaus yritykseltä Helahem.se
Professionella, mycket bra bemötande och pålitliga genom alla steg.

Vastaus yritykseltä Helahem.se
Hela Hem utförde uppdraget på ett mycket professionellt sätt. Det var dessutom ett prisvärt alternativ jämfört med andra firmor. Personalen var mycket trevlig och tillmötesgående. Dessutom var städningen perfekt. Vi lämnar våra varmaste rekommendationer för denna firma. Om du vill ha ett väl utfört jobb så välj Hela Hem.

Vastaus yritykseltä Helahem.se
Så bra kontakt och dialog. Så fantastiskt städat och lägenheten lämnas i mycket gott skick

Vastaus yritykseltä Helahem.se
Vi är mycket nöjda med Helahem. De var väldigt trevliga och lätta att ha med att göra och flexibla och kunde prioritera vårt uppdrag med tanke på när vi hade tillgång till bil. Utförandet av arbetet i lägenheten var superbt både med tanke på tömning och städning. Vi hade ingenting att anmärka på och är så nöjda och kan verkligen rekommendera Helahem till andra!

Vastaus yritykseltä Helahem.se
Snabba, proffsiga och prisvärda - en trygg kundupplevelse! Skulle anlita igen.

Vastaus yritykseltä Helahem.se
Snabb och smidig kontakt! Vi är nöjda med tömning och städning av dödsboet.

Vastaus yritykseltä Helahem.se
Ett på alla sätt väl genomfört uppdrag. Snabba, trevliga och tillmötesgående vid mailkontakt och besök. Uppdraget att tömma lägenheten och flyttstäda utfördes kvickt och noggrant. En helgjuten kundupplevelse. Rekommenderar Helahem varmt.

Vastaus yritykseltä Helahem.se
Vi har mötts av en högklassig service hela vägen från värderingsman som besökte vårt mors bohag till personal som packade och flytt städningen. De var klara på utsatt tid med god marginal. Vi har känt oss trygga i hela processen. Vid frågor så har vi snabbt fått svar. Flytt städningen var fenomenalt välgjord. Vi ger de varmaste rekommendationerna för detta företag!
Vänlig syskonen Ingrid och Richard.

Vastaus yritykseltä Helahem.se
Är så nöjd med Helahem .Anlitade dom för att tömma ett dödsbo och det gick så snabbt och smidigt otroligt Bra kvalitet på jobbet .Rekommenderar dom varmt

Vastaus yritykseltä Helahem.se
Enkelt, snabbt och väldigt trevligt bemötande. Det handlade om en dödsborensning och städning. Allt utifrån det vi kommit överens om och väldigt rent och fint!
Tog några dagar och sedan var allt fixat! Så nöjd! ⭐️

Vastaus yritykseltä Helahem.se
Allt fungerade perfekt. Vi uppskattade den goda kontakten och återkopplingen som ingav förtroende.