Saanut 5/5 tähteä

Hela Hem är fantastiska ! Alla underbara människor som jobbade med min mors lägenhet tömde ALLT, och sen avslutade med en klanderfri flyttstädning ! Vilket slit jag vet hur mkt saker det var... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Allting kopplat till flytten från min femma till en tvåa gick fantastiskt smidigt - från början till slut! Mycket trevlig, trygg och service-minded personal. Jag som kund kände mig ordentligt omhänder... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jag kan varmt rekommendera Hela hem. De har varit till stor hjälp med min pappas dödsbo Dom har varit supertrevliga, proffsiga och genomfört det som de utlovade. Jag har dessutom känt mig delaktig o... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Skall sälja min fars lägenhet som innehöll alltför många garderober, många stora och tunga möbler, bokhyllor, två stora förråd - allting fyllt med saker Detta kändes helt oöverstigligt. Hela Hem b... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Asunnon raivaus- ja tyhjennyspalvelut
  2. Taide & Antiikki
  3. Kotisiivouspalvelu
  4. Muuttomies

Yrityksen kirjoittama

Vår idé är att ni väljer ut det som ska sparas och vi tar hand om resten. Vi är specialister på bostadstömning, flyttstädning och försäljning av arvegods och kvarlåtenskap. Vi köper, tömmer och städar dödsbo och hela hem i Stockholm med omnejd. Hos oss kan du via en kontakt ta hand om allt. Självklart kostnadsfria hembesök utan förpliktelser. Varmt välkomna!

4,9

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

Krångelfritt och väl utfört.

27. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Helahem.se

Stort tack för omdömet och att du tog dig tiden att skriva det! Jag hälsar det också så klart till resten av mina kollegor som var med så blir de så glada. Tack också för förtroendet att få hjälpa till med uppdraget. Tveka inte att höra av dig om det är något i framtiden, annars bockar jag för mig och önskar allt gott!

Såå otroligt bra!

Såå otroligt bra!! Vi skulle sälja vår mammas villa och hittade HelaHem på nätet. Såg alla fina recensioner, och anlitade dem för att ta hand om allt vi inte ville spara och tömma hela huset och sedan flyttstäda inför nya ägarna. De levererade på ett sätt långt över våra förväntningar! Ingenting verkade vara ett problem för dem. De utförde jobbet perfekt och jättesnabbt, var så trevliga och tillmötesgående och uppdaterade oss genom hela processen! Tror jag aldrig blivit så imponerad av ett företag!

29. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Helahem.se

Åh, ett stort och varmt tack för det här omdömet Nanna. Det betyder verkligen så mycket för mig och oss, både personligt och professionellt att få läsa det och det är en stor motivation till att fortsätta med det vi gör. Jag vill också tacka för den fina kontakt vi har haft sen första interaktion, och tack för att just vi fick förtroendet att få sköta om din mors hus. Om det skulle vara något i framtiden är du och din syster självklart mer än välkomna att höra av sig. Allt gott till er alla och tack igen!

Med glada och djupt tacksamma hälsningar,

Proffsigt

Snabbt svar vid förfrågan. Mycket proffsigt. Kunde vara på plats väldigt fort och göra en bedömning och ett pris direkt på plats. Allt sköttes superenkelt med digitalt avtal. Tömde en hel lägenhet och städade allt inför försäljning. Mycket bra städning. Uppskattar helhetslösningen där allt också plockades ur skåp och lådor, garderober m.m. Rekommenderar verkligen Hela Hem.

3. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Helahem.se

Ett stort tack för det fina omdömet Anna! Det är precis vad du beskriver som vi eftersträvar. Jag hälsar vidare dina ord till kollegorna också. Tack också för förtroendet att få hjälpa till med uppdraget och allt gott framåt!

Med glada och vänliga hälsningar,

Bra service

Bra service. Trevlig personal. Kanon helt enkelt.

10. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Helahem.se

Tack så mycket för det fina omdömet Cecilia, och att du tog dig tiden att skriva det! Jag ska hälsa det vidare direkt till kollegorna så blir de så glada. Tack också för förtroendet att få hjälpa till med uppdraget och tveka inte att höra av dig om det är något i framtiden. Allt gott!

Med vänliga och tacksamma hälsningar,

Rekommenderas

Vår mamma flyttade till ett äldreboende och vi ville ha hjälp att tömma och städa hennes lägenhet. Från första telefonsamtalet tills allt var klart så har allt fungerat väldigt smidigt och professionellt. Vi är verkligen nöjda!

2. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Helahem.se

Jag tackar och bockar för det fina omdömet! Det gläder verkligen att läsa att du hade en så bra upplevelse genom hela processen. Tack också för förtroendet att få hjälpa din mor med hennes tidigare bostad och jag önskar er båda allt gott. Hör bara av dig om det skulle vara något framåt.

Perfekt service och bemötande

Det är inte ofta man anlitar ett företag som överraskar positivt på precis allt. Vilket fint bemötande. Tydlighet och struktur. Flexibilitet. Trygghet. I en situation som är känslomässigt utmanande, kom Helahem in och bara hjälpte till för ett mycket rimligt pris. Kan bara varmt rekommendera denna firma och de som jobbar där. Städningen var helt utan anmärkning. Tack!

26. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Helahem.se

Ett enormt tack till dig Helena för det otroligt fina omdömet. Jag och kollegorna blev så glada av att läsa det och det värmer verkligen! Att få hjälpa till med den här typen av uppdrag och få så fin respons gör allt jobb värt det flera gånger om, så tack igen för det! Tack också för den fina kontakt vi har haft via mail och telefon, det har alltid gett mig energi. Tveka aldrig att höra av dig om det skulle vara något framåt, annars önskar jag allt gott framgent!

Med djupt tacksamma hälsningar,

Saanut 5/5 tähteä

Otroligt smidiga och professionella att…

Otroligt smidiga och professionella att ha att göra med, rekommenderar varmt detta företag till andra.

/// 🌞 glada hälsningar Tommy

5. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Helahem.se

Tack och bock för det fina omdömet och för att du tog dig tiden att skriva! Jag och kollegorna blev väldigt glada när vi läste det. Tack också för förtroendet att få hjälpa till och tveka aldrig på att höra av dig till mig och oss om det skulle vara något. Allt gott!

Saanut 5/5 tähteä

Rekommenderar starkt! Bra kommunikation, fin service, flexibla

Mycket bra och snabb kommunikation och återkoppling på frågor, offert och dylikt. Utifrån min upplevelse kunniga och professionella och jag kände mig trygg genom hela förfarandet vid tömning och städning av förälders lägenhet. Mycket gott bemötande och service. Rekommenderar starkt ☺️

30. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Helahem.se

Ett stort, stort tack till dig för det här otroligt fina omdömet. Det värmer verkligen och betyder mycket! Jag har självklart hälsat det vidare till alla kollegor som var med i uppdraget så att de också för ta del av det. Jag tackar också för förtroendet att få hjälpa till och att du valde just oss - och för dina starka rekommendation! Tveka inte att höra av dig om det skulle vara något framåt och jag önskar en fortsatt fin sommar.

Med glada och tacksamma välönskningar,

Bra jobbat!

Jobbet dom gjorde gick mycket snabbt och smidigt. Plus en trevlig personal. Jag rekommenderar Hela Hem.

6. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Helahem.se

Stort tack för dina fina ord och för att du tog dig tiden att skriva omdömet! Det har varit väldigt trevligt att få ha kontakt med dig under uppdragets gång - och tack för förtroendet att få hjälpa till med det sista. Tack för rekommendationerna och tveka inte att höra av dig om det är något framåt. Allt gott!

Med tacksamma hälsningar,

Professionella

Professionella, mycket bra bemötande och pålitliga genom alla steg.

31. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Helahem.se

Jag tackar och bockar för det fina omdömet Rikard! Samtidigt så tackar jag för förtroendet att få hjälpa till med uppdraget. Tveka aldrig att höra av dig till mig och oss om det skulle vara något framåt. Allt gott!

Med tacksamma välönskningar,

Saanut 5/5 tähteä

Professionellt utfört uppdrag till bra pris…

Hela Hem utförde uppdraget på ett mycket professionellt sätt. Det var dessutom ett prisvärt alternativ jämfört med andra firmor. Personalen var mycket trevlig och tillmötesgående. Dessutom var städningen perfekt. Vi lämnar våra varmaste rekommendationer för denna firma. Om du vill ha ett väl utfört jobb så välj Hela Hem.

31. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Helahem.se

Ett stort tack för det fina omdömet Nina! Jag blir väldigt glad att vi fick förtroendet att leverera den här tjänsten till dig. När du senare svängde förbi oss och vi fick ses så var det faktiskt dagens höjdpunkt för mig, så tack för det och all vänlighet. Tveka inte att höra av dig om det skulle vara något framgent, annars önskar jag allt gott till dig och maken!

Med glada och tacksamma sommarhälsningar,

Saanut 5/5 tähteä

Så bra kontakt och dialog

Så bra kontakt och dialog. Så fantastiskt städat och lägenheten lämnas i mycket gott skick

28. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Helahem.se

Stort tack för ditt fina omdöme och att du tog dig tiden att skicka in det! Vi har haft en del kontakt under uppdragets gång och jag tackar både för förtroendet att få sköta om uppdraget och för vänligheten. Tveka inte att höra av dig om det skulle vara något mer, annars önskar jag allt gott!

Med soliga sommarhälsningar,

Saanut 5/5 tähteä

Vi är mycket nöjda med Helahem

Vi är mycket nöjda med Helahem. De var väldigt trevliga och lätta att ha med att göra och flexibla och kunde prioritera vårt uppdrag med tanke på när vi hade tillgång till bil. Utförandet av arbetet i lägenheten var superbt både med tanke på tömning och städning. Vi hade ingenting att anmärka på och är så nöjda och kan verkligen rekommendera Helahem till andra!

20. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Helahem.se

Ett stort och varmt tack till dig för omdömet! Jag blev väldigt glad när jag läste det och att allt har gått så bra. Med tanke på att du och ni bara hade tillgång till bil de dagarna så prioriterar vi självklart att allt blir klart så snart som möjligt. Det var verkligen trevlig att få ha kontakt med dig! Jag hälsar också vidare dina värdefulla ord till kollegorna som var med i uppdraget. Tveka inte att höra av dig om det är något mer, annars önskar jag dig en finfin sommar och fortsättning på året nu.

Snabba, proffsiga och prisvärda

Snabba, proffsiga och prisvärda - en trygg kundupplevelse! Skulle anlita igen.

6. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Helahem.se

Stort tack för det omdömet Jenny! Jag blir väldigt glad att läsa att du skulle komma tillbaka till oss om det behövs framgent. Jag vill också tacka så mycket för förtroendet att få hjälpa till med uppdraget. Allt gott till dig!

Snabb och smidig kontakt

Snabb och smidig kontakt! Vi är nöjda med tömning och städning av dödsboet.

24. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Helahem.se

Jag tackar och bockar för omdömet Ylva! Jag är väldigt glad för att just vi fick förtroendet att hjälpa till med uppdraget. Jag hälsar också vidare dina ord till kollegorna och det betyder väldigt mycket för oss alla här. Stort tack och tveka aldrig att höra av dig om det skulle vara något framåt.

Med välönskningar och glada hälsningar,

Saanut 5/5 tähteä

Otroligt smidigt på alla sätt

Ett på alla sätt väl genomfört uppdrag. Snabba, trevliga och tillmötesgående vid mailkontakt och besök. Uppdraget att tömma lägenheten och flyttstäda utfördes kvickt och noggrant. En helgjuten kundupplevelse. Rekommenderar Helahem varmt.

22. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Helahem.se

Tack så mycket för det omdömet Lena! Jag blir väldigt glad för att vi kunde ge dig en så pass bra service. Jag har hälsat ditt omdöme vidare till alla mina kollegor som var med i uppdraget. Tack också för förtroendet att få hjälpa till och tveka inte att höra av dig om det är något mer i framtiden. Allt gott!

Saanut 5/5 tähteä

Pålitligt, prisvärt och väl genomfört!

Vi har mötts av en högklassig service hela vägen från värderingsman som besökte vårt mors bohag till personal som packade och flytt städningen. De var klara på utsatt tid med god marginal. Vi har känt oss trygga i hela processen. Vid frågor så har vi snabbt fått svar. Flytt städningen var fenomenalt välgjord. Vi ger de varmaste rekommendationerna för detta företag!
Vänlig syskonen Ingrid och Richard.

10. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Helahem.se

Ett stort, stort tack för det fina omdömet. Det värmer verkligen och det ni beskriver är precis det vi strävar efter att ge i varje uppdrag. Jag har vidarebefordrat det till kollegorna som blev väldigt glada. Tveka aldrig att höra av er om det skulle vara något i framtiden - och tack så mycket för att just vi fick förtroendet att sköta om uppdraget. Allt gott till er båda!

Topp klass

Är så nöjd med Helahem .Anlitade dom för att tömma ett dödsbo och det gick så snabbt och smidigt otroligt Bra kvalitet på jobbet .Rekommenderar dom varmt

16. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Helahem.se

Ett varmt och hjärtligt tack för det omdömet Alf! Jag blir glad att vi kunde hjälpa till på ett så bra sätt och tackar ödmjukt för dina rekommendationer. Jag hälsar självklart vidare det här till kollegorna då det betyder väldigt mycket för oss att du är nöjd. Tack också för förtroendet att få hjälpa till och tveka inte att höra av dig om det är något i framtiden. Allt gott från mig och oss!

Kan verkligen rekommendera

Enkelt, snabbt och väldigt trevligt bemötande. Det handlade om en dödsborensning och städning. Allt utifrån det vi kommit överens om och väldigt rent och fint!
Tog några dagar och sedan var allt fixat! Så nöjd! ⭐️

21. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Helahem.se

Stort tack för att du tog dig tiden att skriva omdömet om oss Catharina! Jag blir väldigt glad av att läsa att vi kunde hjälpa till på ett så bra sätt. Jag ska hälsa dina ord vidare till kollegorna så blir de så glada. Tack för att du gav oss förtroendet att få ta hand om ditt uppdrag och allt gott framåt!

Allt fungerade perfekt

Allt fungerade perfekt. Vi uppskattade den goda kontakten och återkopplingen som ingav förtroende.

22. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Helahem.se

Ett stort och varmt tack för det fina omdömet! Jag blir väldigt glad att vi kunde ge dig en bra service och tackar för förtroendet att få hjälpa till med uppdraget. Tveka inte att höra av dig om vi kan göra något mer. Oavsett så tackar jag för oss och önskar allt gott!

Med tacksamhet och välönskningar,
Jonas på helahem.se

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin