Hedegaard Ure & Smykker Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

3,8

Bliver simpelhen nød til at drysse 5 store stjerner ned over Hedegaard Ure og Smykker. Hvad der kunne se ud til at blive en dårlig oplevelse grundet forsinkelse fra deres leverandør (hvor Farmand... Näytä lisää

Købte et gavekort til min datter på 500 kr til jul 2020, men finder du af for det første at butikken er gået konkurs under Corona i 2021, men ydermere kan jeg se, at butikken blev begæret konkurs alle... Näytä lisää

Meget tilfreds med købsoplevelsen. Købte tre par øreringe. Gode priser og hurtig levering. En af øreringene var i stykker, så jeg skrev til kundeservice. De ville have billedebevis på fejlen, som jeg... Näytä lisää

1. Koruliike

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Hos Hedegaard Ure Og Smykker sætter vi stor vægt, på god kvalitet af vores smykker. Vi er et lille firma, som konstant er i udvikling og som hele tiden forsøger at forbedre sig, både i form af service, men også i vores sortiment.

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Dårlig kundeservice!

Jeg fik den flotteste ring i julegave af min kæreste, den var desværre for lille og sendte den retur. Midt januar, kontakter jeg forretningen op til flere gange - men kommer ikke igennem. Endelig kommer jeg igennem pr. Telefon opkald og de forklare at ringen er i restordre og de får forsendelser en gang om ugen. Senere kontakter min kæreste dem, hvor de forklare den først kommer på lager igen, i Marts. Jeg har stadig ikke modtaget min ring og jeg syntes det er RIGTIG dårlig stil, at det er os der skal kontakte forretningen og de ikke tager kontakt til deres kunder. Jeg er rigtig spændt på om jeg overhovedet ser den ring igen!

28. helmikuuta 2017

Hej Christina.

Vi er kede af du ikke er tilfreds. Desværre har vi været fejl informeret omkring leveringstid på din ring fra firmaets side og det beklager vi meget.
du får selvfølgelig din ring retur lige så snart den igen er lager.

Du må meget gerne kontakte os via mail: order.hedegaard@gmail.com med dit ordre nummer, så ser vi nærmere på hvad der er gået galt.

Vh. Hedegaard Ure Og Smykker

Perfekt :-)

Bestilte en Sif Jacobs ring, da jeg så, at jeg kunne spare 15% på prisen.
Fik pakken efter få dage leveret til døren med gratis fragt. Vil helt sikkert bestille fra siden næste gang jeg skal købe smykker :-)

25. huhtikuuta 2016

Ok, men lidt langsom forsendelse

Fint udvalg og god pris på de øreringe, jeg var ude efter. Forsendelse var dog lidt langsom - 5 dage efter ordre blev afgivet. På hjemmeside fremstod varen som værende på lager, men på ordrebekræftelsen stod der, at levering ville ske indenfor 14 dage. Ikke ok - så hellere anføre det på hjemmesiden, så man ved det ved bestilling.

Hej Charlotte.
Tak for din feedback. Det er en fejl at der i ordrebekræftelsen står at der er op til 14 dages levering. Det er blevet rettet med det samme! Tak fordi du gjorde os opmærksom på dette.

For lang leveringstid

Smykkerne var som forventet, men de kom for sent i forhold til det der stod på hjemmesiden.

Hej Katrine.
Vi beklager hvis der har været længere levering end hvad der har stået på hjemmesiden. Vi sætter stor pris på din anmeldelse og vil fortsat arbejde på at kunne levere hurtigere.
Vi håber du er glad for dine smykker, trods af den lange leveringstid.

Ikke særlig god service

Det er irriterende, når man bestiller noget og de så sender noget forkert, at de så er længe om at sende det rigtige, selvom det sagtens kunne være nået hurtigere.
En god service er at sende hurtigt.

Hej Else.
Det er rigtigt at vi kom til at sende dig de forkerte øreringe, dette beklager vi meget!
Vi håber dog at du er tilfreds med de rigtige øreringe. :)