Bliver simpelhen nød til at drysse 5 store stjerner ned over Hedegaard Ure og Smykker. Hvad der kunne se ud til at blive en dårlig oplevelse grundet forsinkelse fra deres leverandør (hvor Farmand... Näytä lisää
Købte et gavekort til min datter på 500 kr til jul 2020, men finder du af for det første at butikken er gået konkurs under Corona i 2021, men ydermere kan jeg se, at butikken blev begæret konkurs alle... Näytä lisää
Meget tilfreds med købsoplevelsen. Købte tre par øreringe. Gode priser og hurtig levering. En af øreringene var i stykker, så jeg skrev til kundeservice. De ville have billedebevis på fejlen, som jeg... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Hos Hedegaard Ure Og Smykker sætter vi stor vægt, på god kvalitet af vores smykker. Vi er et lille firma, som konstant er i udvikling og som hele tiden forsøger at forbedre sig, både i form af service, men også i vores sortiment.
Stürupsplads 1, 3000, Helsingør, Tanska
- 49262080
- Hedegaard.ureogsmykker@gmail.com
- hedegaard-smykker.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Meget tilfreds
Nem handel og hurtig levering.
Kan anbefales!
Dårlig kundeservice!
Jeg fik den flotteste ring i julegave af min kæreste, den var desværre for lille og sendte den retur. Midt januar, kontakter jeg forretningen op til flere gange - men kommer ikke igennem. Endelig kommer jeg igennem pr. Telefon opkald og de forklare at ringen er i restordre og de får forsendelser en gang om ugen. Senere kontakter min kæreste dem, hvor de forklare den først kommer på lager igen, i Marts. Jeg har stadig ikke modtaget min ring og jeg syntes det er RIGTIG dårlig stil, at det er os der skal kontakte forretningen og de ikke tager kontakt til deres kunder. Jeg er rigtig spændt på om jeg overhovedet ser den ring igen!

Vastaus yritykseltä Hedegaard Ure & Smykker
Helt perfekt, okay hurtig levering..
Super, det gik fint.
Køb af Sif Jacob smykke
super service, hurtig levering og kan kun anbefale andre at købe deres smykker her. Tak for handlen
Perfekt :-)
Bestilte en Sif Jacobs ring, da jeg så, at jeg kunne spare 15% på prisen.
Fik pakken efter få dage leveret til døren med gratis fragt. Vil helt sikkert bestille fra siden næste gang jeg skal købe smykker :-)
Pakken kom som lovet
Jeg bestilte en ring som gave og pakken kom som lovet indenfor 4-7 dage :-)
Service ok, men forlænget leveringstid....
Lidt forsinket levering pga. påsken, selvom den var bestilt i god tid. Fik dog venlig service, da jeg ringede og spurgte til leveringen. Varen ankom i sidste øjeblik inden den skulle gives som gave.
Hurtig levering og god service
Ok, men lidt langsom forsendelse
Fint udvalg og god pris på de øreringe, jeg var ude efter. Forsendelse var dog lidt langsom - 5 dage efter ordre blev afgivet. På hjemmeside fremstod varen som værende på lager, men på ordrebekræftelsen stod der, at levering ville ske indenfor 14 dage. Ikke ok - så hellere anføre det på hjemmesiden, så man ved det ved bestilling.

For lang leveringstid
Smykkerne var som forventet, men de kom for sent i forhold til det der stod på hjemmesiden.

Ikke særlig god service
Det er irriterende, når man bestiller noget og de så sender noget forkert, at de så er længe om at sende det rigtige, selvom det sagtens kunne være nået hurtigere.
En god service er at sende hurtigt.

God service!
Nem og sikker handel.. God levering og let ombytning af varer!
Gode priser, hurtig levering
Virkelig billige kvalitet smykker og hurtig levering. Kan varmt anbefales
Hurtig levering
Billigste varer og meget hurtig levering. Jeg er meget tilfreds