Jeg var selv meget skeptisk da jeg kiggede inde på deres hjemmeside og skulle finde en autolak til min gamle Saab. Jeg forhørte mig rundt og flere nævnte HC Farver, så jeg ringede til dem, de var v... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Købte tre stk. Epoxy primer og selve købet og leveringen gik som forventet, men desværre var den ene dåse defekt hvilket jeg har skrevet til deres kundeservice som aldrig har svaret mig 😔🤷 UPDATE:... Näytä lisää
Yritys on vastannut
God rådgivning og stærke produkter, der holder. Jeg fik en rigtig god dialog med teamet bag og hurtig levering af nogle gode produkter.
Yritys on vastannut
Jeg bliver lige nød til at dele mig oplevelse med hc’s autolak Mobihel - Base Mix - jeg er ikke professionel, men har dog malet nogen biler. Men den lak fra Hcfarver har bare været super fed at arbejd... Näytä lisää
Yritys on vastannut
HCFarver.dk er Danmarks største online farvehandel med rødder tilbage til 1977. Vi er kendt for vores konkurrencedygtige priser på bygningsmaling, gardiner, kunstartikler, bådmaling og autolak samt vores store, velassorterede fysiske butik, hvor du kan få personlig og professionel rådgivning. Med over 45 års erfaring tilbyder vi markedets bedste udvalg og en unik kombination af høj kvalitet, lave priser og fremragende service. Vores dygtige team af eksperter står klar til at hjælpe dig med alt fra kreative projekter til komplekse maleropgaver. HC Farver er det oplagte valg for både private og professionelle, der ønsker den bedste løsning til deres projekter. Besøg vores butik eller HCFarver.dk og oplev den høje standard og ekspertise, vi er kendt for!
Yrityksen kirjoittama

Lucernevej 75, 8920, Randers NV, Tanska
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Alt i top. Bestilte mandag og kunne hente pakken i pakkeshoppen onsdag.
Godt informeret og god pris.
Ordrenummer: 299404

Vastaus yritykseltä HC Farver A/S
Vi købte triptrap gulvsæbe. God pris og hurtig levering. Det er 3. Gang vi handler hos HC. De har et virkelig godt udvalg, og gode priser, også på forsendelsen. Billigere end generelle priser,også selv om fragten er med.

LEVERING 1-3 HVERDAGE
jeg har købt en vare 23. december 2024 09:36 som ikke er kommet i nu fordi den er blevet send med
Danske Fragtmænd de kører nok ikke mellem jul og nytår. men nu er der nyt fra Danske Fragtmænd Kl. 09:24 30-12-2024 Vi kan midlertidigt ikke lokalisere forsendelsen, men vi arbejder på sagen.
så det har taget Danske Fragtmænd 7 dag at smide min pakke væk. de har Kl. 15:28 23-12-2024 Forsendelsen er afhentet hos afsender.
har danske fragtmænd ikke styr på nået
jeg har lavet to køb samme dag 23/12 hos
CarLab og Dansk Farveshop bække pakker er kommet og den en kom fra Holland med GLS
lidt praktisk op lysning til jer
1.Ordrenummer: 815457
Dato og tidspunkt for ordre: 23. december 2024 09:36
2. men du kan følge din forsendelse her AY025723

Vastaus yritykseltä HC Farver A/S
Igen i år køber jeg tyske raketter hos HC farver. Click and collect fungerer godt, og det er prima varer.

Vastaus yritykseltä HC Farver A/S
God service og hurtig levering. Bedre bliver det ikke

Tilmeld gratis fragt til hoveddøren også :-) Dejligt nemt

Vastaus yritykseltä HC Farver A/S
Jeg som sådan intet dårligt at sige om HC farver.
Men jeg vil fraråde at man køber motip ralacryl spray maling. Kan absolut intet dække.
Har nogle lampeskærme i metal som jeg slib ned til metallet og gav dem spartelgrunder.
Indvendig fik blev de sprøjtet hvide (spray fra biltema) og det dækkede stort set første gang og lagde sig pænt.
Da jeg så malede ydersiden med en gul Motip spray var det noget helt andet. Efter 4 gange kan jeg stadigvæk ikke dække spartelen og den er svær at male med, tyndt som vand og løber ikke sammen.
Har opgivet nu og må slibe ned igen og købe en anden, bedre maling og starte forfra.
Tak for svar 👍🏻😊
Fik det klaret med en anden maling denne gang. Som sagt ikke noget med jer at gøre og handler gerne igen hos jer.

Vastaus yritykseltä HC Farver A/S
Billigste maling i det foretrukne mærke, leveret til døren dagen efter bestilling.

Vastaus yritykseltä HC Farver A/S
Hurtig og perfekt afhentning af bestilte varer i butikken. Følte dig virkelig velkommen i butikken da man trådte ind.

Vastaus yritykseltä HC Farver A/S
Hurtig og effektivt nul problemer

Vastaus yritykseltä HC Farver A/S
God pris og hurtig levering uden problemer

Vastaus yritykseltä HC Farver A/S
Super gode priser, og lyn hurtig levering. Kan klart anbefales. Det er det rene GUF

Vastaus yritykseltä HC Farver A/S
Gode priser. Nem hjemmeside.
God købsoplevelse. God kundeservice. Købte Poscatusser til juledekorationer på vindue.

Vastaus yritykseltä HC Farver A/S
Har modtaget min vare super hurtig

Vastaus yritykseltä HC Farver A/S
En af mine varer var udsolgt, men jeg blev ringet op af en medarbejder, der hjalp med at finde en tilsvarende vare. Super kundeservice

Vastaus yritykseltä HC Farver A/S
Super god kvalitet og hurtig levering, og meget fornuftige priser, jeg har handlet her i 2-3 år og har altid været tilfreds

Vastaus yritykseltä HC Farver A/S
Det var lykkedes mig at få bestilt en vare der desværre var udgået fra deres sortiment, så jeg blev ringet op af en virkelig engageret medarbejder der beklagede mange gange - men det var på ingen måde nødvendigt for det kan ske.
Det fleste firmaer ville nok blot annullere ordren, men i dette tilfælde kom der lidt gode alternativer og vi fandt det jeg skulle bruge.
En virkelig god oplevelse og så modtog pakken dagen efter, helt perfekt.

Vastaus yritykseltä HC Farver A/S
Fremragende service og ekstrem hurtig levering af spraydåser påfyldt maling efter RALkode. Jeg har prøvet det et par gange og kan varmt anbefale det

Vastaus yritykseltä HC Farver A/S
Fik hurtigt det jeg bestilte (2dage) og så var det noget billigere end andre steder.👍

Vastaus yritykseltä HC Farver A/S
Hurtig og effektiv ekspedition. Og det var endda med egen farve kode.

Vastaus yritykseltä HC Farver A/S
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.