HC Farver A/S Arvostelua 5 021

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Jeg var selv meget skeptisk da jeg kiggede inde på deres hjemmeside og skulle finde en autolak til min gamle Saab. Jeg forhørte mig rundt og flere nævnte HC Farver, så jeg ringede til dem, de var v... Näytä lisää

Købte tre stk. Epoxy primer og selve købet og leveringen gik som forventet, men desværre var den ene dåse defekt hvilket jeg har skrevet til deres kundeservice som aldrig har svaret mig 😔🤷 UPDATE:... Näytä lisää

God rådgivning og stærke produkter, der holder. Jeg fik en rigtig god dialog med teamet bag og hurtig levering af nogle gode produkter.

Jeg bliver lige nød til at dele mig oplevelse med hc’s autolak Mobihel - Base Mix - jeg er ikke professionel, men har dog malet nogen biler. Men den lak fra Hcfarver har bare været super fed at arbejd... Näytä lisää

1. Maalikauppa
  2. Taidetarvikeliike
  3. Autotarvikkeet
  4. Verhokauppa
  5. Ilotulitteet

HCFarver.dk er Danmarks største online farvehandel med rødder tilbage til 1977. Vi er kendt for vores konkurrencedygtige priser på bygningsmaling, gardiner, kunstartikler, bådmaling og autolak samt vores store, velassorterede fysiske butik, hvor du kan få personlig og professionel rådgivning. Med over 45 års erfaring tilbyder vi markedets bedste udvalg og en unik kombination af høj kvalitet, lave priser og fremragende service. Vores dygtige team af eksperter står klar til at hjælpe dig med alt fra kreative projekter til komplekse maleropgaver. HC Farver er det oplagte valg for både private og professionelle, der ønsker den bedste løsning til deres projekter. Besøg vores butik eller HCFarver.dk og oplev den høje standard og ekspertise, vi er kendt for!

HCFarver.dk - Eksperter i vedligehold og fornyelse.

VI TILBYDER
Salg, rådgivning og konsulent tjeneste indenfor bygningsmaling og boligindretning med farver og gardiner. Engros salg: B2B med focus på Autolak, bygningsmaling og industrilak. Egen import fra bla, Italien, England m.m. Vores motto er at vi lever af tilfredse kunder. Vi forsøger, at formidle brugbare totalløsninger til vores erhverskunder via økonomisk sparring, produkt vejledning og produkt træning med henblik på, at vores kunder fortsat udvilker deres forretninger til fælles glæde.
PRISMATCH
Skulle du, mod forventning, finde et af vores produkter billigere et andet sted, er vi naturligvis opgaven voksen og matcher til enhver tid prisen. Det er vores mål at blive din foretrukne leverandør af maling og tapeter.
KUNDESERVICE
Vi sidder klar til at hjælpe dig, enten ved telefon eller mail - Har du spørgsmål så skal du endelig bare kontakte os.

4,8

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

5 t. arvostelua

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Køber nu kun hos HC farver ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg har for nylig købt maling og malerudstyr fra HC farver, og jeg er virkelig imponeret. Malingen fra Jotun har en fremragende dækkeevne og giver et flot, og ensartet resultat.
Penslerne og rullerne var af høj kvalitet og gjorde arbejdet nemt og effektivt. kundeservicen i top og jeg fik god og kompetent vejledning.
Jeg kan varmt anbefale HC farver til alle, der leder efter pålidelige produkter til deres malerprojekt.
Det framragende personale står altid klar med råd og vejledning 💪🏼

23. huhtikuuta 2025

Hej Louise,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🙏
Vi er rigtig glade for at høre, at både malingen, udstyret og servicen har levet op til dine forventninger. Jotun er et stærkt valg, og vi gør vores bedste for at sikre, at du får både de rette produkter og den rette vejledning til dit projekt 🎨

Altid god service

Altid god service og vejledning

9. toukokuuta 2025

Hej Tina,

Tusind tak for din fine anmeldelse! 😊 Det betyder meget for os at høre, at du oplever god service og vejledning – det er netop dét, vi stræber efter hver gang.

Lasse Jensen, HC Farver

Altid go service ved jer og smil og…

Altid go service ved jer og smil og grin altid gode ting og maling jeg har købt ved jer med go rådgivningen er i top

9. toukokuuta 2025

Hej Iben,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 😄 Det varmer at høre, at du oplever både god service, godt humør og rådgivning i top – det er præcis den stemning, vi gerne vil skabe!

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen, når du er klar til næste projekt 🎨

Lasse Jensen, HC Farver

God og kompetent rådgivning til vores…

God og kompetent rådgivning til vores malerprojekt

26. huhtikuuta 2025

Hej Henrik,
Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Det glæder os at høre, at du har oplevet god og kompetent rådgivning – vi sætter en ære i at hjælpe godt på vej, uanset projektets størrelse.

Super!

Fair priser, godt pakket, hurtigt leveret og kanon gode produkter. Bestilte et kit med primer, filler, klarlak og lak på original farvekode til min bil. Farven er "spot on" og det spiller bare maks. Handler der helt sikkert igen.

9. huhtikuuta 2025

Hej,
Tusind tak for din anmeldelse! ⭐⭐⭐⭐⭐ Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden! 😊🚀

Super kompetent virksomhed

Super kompetent virksomhed. Hjælpsomme medarbejdere der hjælper og vejleder til de rette produkter.

20. maaliskuuta 2025

Hej Anders og tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det glæder os altid at høre, når vores kunder oplever god service, kompetent vejledning og hurtig levering – det er nemlig lige præcis det, vi stræber efter hver dag.

Har du brug for hjælp en anden gang, er du altid velkommen til at tage fat i os. Vi står klar!

En fantastisk kundeservice.

Efter at have afgivet min ordre hos HC Farver, vælger Google at vise mig selvsamme produkter hos en anden forhandler, men til en lavere pris.
Men HC Farver tilbyder prisgaranti, så jeg sendte dem en mail med oplysningerne.
Jeg fik en mail retur fra Marie med E, som uden tøven kunne primatche og efterfølgende sende et beløb retur til mig.
Det må siges at være en helt fantastisk god service.
Tak for den hurtige respons, og den fantastiske kundeservice. Det er en positiv oplevelse at handle hos jer. 👍

8. huhtikuuta 2025

Hej Rico,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Hvor er det bare dejligt at høre, at du havde en god oplevelse hos os – og at Marie kunne hjælpe dig hurtigt med prisgarantien. Jeg sørger for at sende de rosende ord videre til hende!

Vi ved, hvor frustrerende det kan være at opdage en lavere pris lige efter et køb, så vi er glade for, at du tog kontakt – og at vi kunne finde en god løsning med det samme.

Skulle du få brug for hjælp igen, sidder vi altid klar – både på mail, telefon og i butikken.

Kvalitets produkter
Leif Andersen

3. huhtikuuta 2025

Hej Leif,

Lasse Jensen, HC Farver

Lynhurtig forsendelse og stort udvalg…

Lynhurtig forsendelse og stort udvalg til billige priser!

25. maaliskuuta 2025

Hej Josefine,

Lasse Jensen, HC Farver

Altid hurtig ekspeditionhurtigt og professionelt og med en god…

Altid hurtig ekspedition og med en god kvalitet er de ankomne varer. Og altid en utrolig hurtig levering

31. joulukuuta 2024

Hej Brian,

28. maaliskuuta 2025

Hej,

Hurtig levering

Hurtig levering. Nem betaling.

26. maaliskuuta 2025

Hej Malene,

Lasse Jensen, HC Farver

Great prices for art products

I was looking for brushes and other products for watercolor art technic - and surprisingly, I found a great choice and also cheapest ones right here. Highly recommend ☺️

Vastaus yritykseltä HC Farver A/S

Hi! Thank you so much for your kind review, it means a lot to us!
Hope to help you with future projects too.

Best regards,
Marie, HC Farver

Gør det godt

Fin hjemmeside, ok priser, og er tryg ved at handle der.

Der er vidst dygtige folk bag det firma.

Hej Thorsten,

Hurtig betjening

Fint sortiment på hjemmesiden, god service og hurtig betjening

Hej Hanne,

Lasse Jensen, HC Farver

Virkelig god service især fra…

Virkelig god service især fra kundesupporten

14. maaliskuuta 2025

Hej Peter Emil,

Marie Svendsen, HC Farver

Super tilfreds

Hurtig levering og et fint udvalg inden for de produkter jeg skulle bruge.

12. maaliskuuta 2025

Hej Lone,

Marie Svendsen, HC Farver

De har alt til ens maleprojekt incl

De har alt til ens maleprojekt incl. Råd og vejledning hvis det er det man har brug for

13. joulukuuta 2024

Hej Mikael,

Lasse Jensen, HC Farver

God rådgivning og gode priser

God rådgivning og gode priser - det kan man ikke brokke sig over

10. helmikuuta 2025

Hej Lasse,

Lasse Jensen, HC Farver

Always a good product and on time :-)

13. syyskuuta 2024

Hej Jan,