Super service og HB gjorde alt hvad han kunne for at levere en kanont produkt. Vi er meget tilfredse :)
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Sendte 4 store spoler med super8 smalfilm, 1 uge efter kunne jeg hente dem i GLS butikken. Havde valgt at få dem på USB, hvilket er super nemt. Faktura lå i pakken samt overraskelse af popcorn, so... Näytä lisää
Vi lejede en billede scanner med tilhørende computer, så vi kunne få digitaliseret vores gamle familiefotos. Udstyret blev efter bestilling afsendt med GLS, og kunne afhentes en dag før vore... Näytä lisää
Super godt scanner leje(lave papir billeder til digital billeder) Alt kommer i kasse der er godt pakket ned det går hurtigt med at scanne ,men det er et stror arbejde at tage billeder ud og ind... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Bevarelse af minder er det vi bænder for. Om det så et videobånd, lysbilleder eller en photobooth til din fest, så er vi altid klar til at hjælpe og gøre vores for at DU få den bedste oplevelse og de bedste minder for fremtiden.
Yhteystiedot
8860, Ulstrup, Tanska
- info@hbnielsen.dk
- hbnielsen.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Super hurtig og god levering og…
Super hurtig og god levering og behandling
Varen leveret til aftalt pris og tid
Varen leveret til aftalt pris og tid. Venlig og imødekommen betjening - kan kun anbefales!
Godt produkt og ikke for dyrt
han kan sit arbejde
at man komme med en plan og sige hvor dan man godt vil har så arbejde han en plan ud for det en stor tak
God kommunikation
God kommunikation både på mail og telefon.
Hurtig ekspedition af ordre.
Venlig og imødekommende betjening.
Hurtig service og levering 😁
Super service. I sidste øjeblik brug for leje af instax kamera. Sørgede for den blev sendt samme dag så den nåede frem. Super fin pakke med kamera, gæstebog og tilbehør.
Alt var lige efter bogen.
Vi lejede en billede scanner med…
Udstyret blev efter bestilling afsendt med GLS, og kunne afhentes en dag før vores lejeperiode startede.
Scanneren var ren, ny og pæn, og der medfulgte en nem brugsanvisning til opsætning og opstart. Vi var i gang med at scanne fotos på få minutter. Den medfølgende software gjorde det nemt at scanne flere fotos ad gangen, og arrangere dem efter måned og årstal.
Undervejs havde vi enkelte spørgsmål, som blev besvaret via mail samme dag. Også i weekenden.
Alt i alt en vældigt fin oplevelse, og vi har nu digitaliseret mere end 2.000 familiefotos på få dage!
Hurtig levering og godt produkt
super service,
Venlig og hurtig levering
Kun positivt overrasket
Kun positivt overrasket
man får lige lidt mere end man forventer
Super hurtig ekspedition af overspilning af super8 til USB
Havde valgt at få dem på USB, hvilket er super nemt.
Faktura lå i pakken samt overraskelse af popcorn, som vi kan nyde når vi skal se filmene.
Kan senere redigere filmene og lægge musik på.
Jeg er godt tilfreds og kan kun anbefale HBNielsen Photography.
Leje af scanner levede helt op til mine…
Leje af scanner levede helt op til mine forventninger og kan klart anbefales.
Rigtig god service!.👍🏽
Trustpilot-kokemus