Hardloop Arvostelua 463

TrustScore 4/5 tähteä

4,2

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 1/5 tähteä

Yrityksen tiedot

1. Ulkoiluvälineliike
  2. Seikkailulaji
  3. Pyöräilytarvikkeet
  4. Urheiluvälinekauppa
  5. Talviurheiluliike

Yrityksen kirjoittama

W Hardloop jesteśmy przekonani, że ruch i natura powinny stanowić centrum życia. Niezależnie od tego, czy jesteś początkującym turystą, czy sportowcem na najwyższym poziomie od 2015 roku dzielimy się naszym gorącym zamiłowaniem do dobrego sprzętu i radosną pasją do wypraw po bezdrożach.

Yhteystiedot

dobra cena

dobra cena, szybka wysyłka

8. huhtikuuta 2026

Witaj Miko,

Bardzo dziękujemy za Twoją wspaniałą opinię! 😊 Cieszymy się, że doceniłeś naszą szybką obsługę i konkurencyjne ceny. Z niecierpliwością czekamy na ponowne spotkanie podczas Twojej kolejnej przygody na świeżym powietrzu! 🌲

duży wybór

duży wybór , okazyjne ceny,

Witaj,

Bardzo dziękujemy za Twoją pochlebną opinię! 🌟 Cieszymy się, że nasz szeroki wybór i atrakcyjne ceny spełniły Twoje oczekiwania. Mamy nadzieję, że wkrótce znów się spotkamy, aby przeżyć nowe przygody na świeżym powietrzu! 🌳

Mathilde – HardGuide

Kssk

Wszystko w terminie i o.k.

Cześć Dariusz,
Wielkie podziękowania za pozytywne opinie! 😊 Cieszymy się, że wszystko poszło gładko. Mamy nadzieję, że będziemy Ci towarzyszyć podczas Twoich kolejnych przygód na świeżym powietrzu! 🌲🏞️
Sportowo,

Saanut 5/5 tähteä

Zakupione produkty w 100% sprawdziły…

Zakupione produkty w 100% sprawdziły się. Poza tym paczka została dostarczona w zapowiadanym terminie, pomimo że została nadana z Francji. Warto dodać, że sklep posiada fajny asortyment.

Witaj Przemysław,

Bardzo dziękujemy za Twoją pochlebną opinię! 😊 Cieszymy się, że Twoje doświadczenia z nami spełniły Twoje oczekiwania. Miło nam wiedzieć, że nasze usługi odpowiadały Twoim potrzebom, nawet z Francji. Do zobaczenia wkrótce podczas kolejnych przygód! 🏕️

Romain – HardGuide

Buty świetne

Buty świetne, moja 5 para- wygodne, wytrzymałe i bardzo uniwersalne, zachwycam się niezmiennie.

13. maaliskuuta 2026

Cześć Mira,
Bardzo dziękujemy za Twoją wspaniałą opinię! 😊 Cieszymy się, że nasze produkty sprawdzają się podczas Twoich wypraw. Twój entuzjazm inspiruje nas do tego, by nadal oferować Ci to, co najlepsze na Twoje wypady na łono natury! 🌿🏞️

All good

All good, good offers

1. huhtikuuta 2026

Hello Krzysztof,
Thank you so much for your fantastic feedback! 🌟 We're thrilled that everything went smoothly and you found great offers. Your Patagonia Mens Reversible is sure to be a reliable partner on any adventure you choose. Hope to see you back on the trails soon! 🌿
Sportingly,

David – HardGuide

Freaking amazing 🤩

Freaking amazing 🤩

11. huhtikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Hello Damian,

A huge thank you for your infectious enthusiasm! 🤩 Your feedback fills us with joy and motivates us to continue this adventure with passion. We look forward to accompanying you on your next getaways in the great outdoors! 🌲🏞️

Best regards,

realizacja zgodna z opisem

26. maaliskuuta 2026

Dzień dobry Mirek,

Serdecznie dziękujemy za Twoją pięciogwiazdkową opinię! 🌟 Cieszymy się, że Twoje doświadczenie spełniło oczekiwania. Twoje zadowolenie motywuje nas do dalszego odkrywania nowych szczytów razem z Tobą. Do zobaczenia w kolejnych przygodach! 🏞️

Sportowe pozdrowienia,

Saanut 5/5 tähteä

Polecam. Szybka bezproblemowa dostawa.

24. maaliskuuta 2026

Bonjour Magdalena,
Un grand merci pour votre retour enthousiaste ! 😊 Nous sommes ravis d'apprendre que votre expérience avec nous a été si fluide. Au plaisir de vous accompagner dans vos prochaines aventures en plein air ! 🌲🏕️
Sportivement,

Saanut 5/5 tähteä

Bardzo jestem zadowolony z obsługi

Bardzo jestem zadowolony z obsługi i zamowienia produktu który w Polsce był już niedostępny w potrzebnym rozmiarze. Na szczęście sklep francuski Hardloop okazał się tak samo sprawny i solidny jak nasze krajowe. Zatem szczerze polecam.
Merci🙂

1. huhtikuuta 2026

Cześć,

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię! 😊 Cieszymy się, że udało nam się spełnić Twoje oczekiwania i pomóc Ci znaleźć to, czego szukałeś. Nie wahaj się skontaktować z nami ponownie w sprawie Twoich kolejnych przygód! 🌿

Pozdrawiam,

Saanut 5/5 tähteä

Kask narciarski POC dotarł do mniedo…

Kask narciarski POC dotarł do mniedo Polski bardzo szybko, wszystko zgodnie z opisem, jestem mega zadowolony z przebiegu transakcji. Sam kask poprostu rewelacja w genialnej cenie. Jestem bardzo zadowolony z transakcji. Polecam ten sklep !

Cześć,

Bardzo dziękujemy za entuzjastyczną opinię! 😊 Cieszymy się, że zakupy przebiegły tak pomyślnie. Twoja satysfakcja motywuje nas do dalszego wspierania Cię w Twoich przyszłych przygodach i wspinaczkach. Do zobaczenia wkrótce na szlakach! 🏞️

Pozdrawiam,

Super

Wszystko w porządku

23. maaliskuuta 2026

Cześć,

Bardzo dziękujemy za tak pozytywny feedback! 😊 Cieszymy się, że wszystko poszło dobrze. Życzymy wielu kolejnych niesamowitych przygód na świeżym powietrzu! 🌲 Z niecierpliwością czekamy na ponowne spotkanie z Tobą na naszych szlakach.

Pozdrawiamy,

Piękne i wygodne buty

Piękne i wygodne buty, szybka wysyłka i dostawa, jestem bardzo zadowolona, polecam!

Witaj Tetiano,

Bardzo dziękujemy za miłe słowa! 😊 Cieszymy się, że uważasz buty Tbs Juhayna za ładne i wygodne. Twoja satysfakcja jest dla nas najważniejsza. Życzymy udanych kolejnych wypraw na łonie natury! 🌲

Mathilde – HardGuide

Szybka przesyłka

Szybka przesyłka, bardzo dobrze zabezpieczona. Torba rewelacyjna, pojemna, praktyczna, takiej szukałam.

25. helmikuuta 2026

Cześć Natasza,

Bardzo dziękujemy za Twoją wspaniałą opinię! 😊 Cieszymy się, że Twoje wrażenia spełniły Twoje oczekiwania. Twój entuzjazm jest dla nas prawdziwą inspiracją do kolejnych przygód. 🌄 Do zobaczenia wkrótce na szlakach!

Pozdrawiamy,

Bardzo dobry serwis

Bardzo dobry serwis, szybka wysyłka. Towar niestety musiałem zwrócić ale zwrót przebiegł bez problemu i bardzo sprawnie na koszt sprzedającego.

17. maaliskuuta 2026

Cześć Michał,
Bardzo dziękujemy za świetną opinię! 😊 Cieszymy się, że proces zwrotu przebiegł sprawnie, chociaż przepraszamy, że musiałeś oddać zakup. Rab Microlight Jacket to doskonały wybór na każdą przygodę i mamy nadzieję, że w przyszłości będzie towarzyszył Ci na wielu górskich szlakach! 🏞️
Z pozdrowieniami,

Romain – HardGuide

swietna komunikacja

Okazalo sie, ze w dostawie bylo kilkudniowe opoznienie, o ktorym zostalam natychmiast powiadomiona z opcja rezygancji z zamowienia. Na dostawe nie czekalam dluzej niz zostalo to okreslone w wiadomosci. Doceniam te komunikację, akurat moglam czekac na zamowienie, ale na pewno niektorzy potrzebuja produktu szybko.

Witaj Agata,

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię! 😊 Cieszymy się, że nasza obsługa spełniła Twoje oczekiwania. Spodnie Patagonia Ws Hampi Rock Pants to doskonały wybór na wszystkie Twoje wyprawy na łonie natury. 🌿 Z niecierpliwością czekamy na możliwość towarzyszenia Ci podczas kolejnej wspinaczki!

Super sklep

12. maaliskuuta 2026

Cześć Kamil,
Bardzo dziękujemy za Twoją wspaniałą recenzję! 😊 Cieszymy się, że Twoje doświadczenia z nami były pozytywne. Z niecierpliwością czekamy na kolejne wspólne przygody na świeżym powietrzu! 🌲

Pewny zakup.

Pewny zakup.
Dość długa dostawa ale wszystko ok.

24. maaliskuuta 2026

Dzień dobry,
Serdecznie dziękujemy za wspaniałą opinię! 😊 Cieszymy się, że jesteście zadowoleni z zakupu, nawet jeśli czas dostawy był nieco dłuższy. Wasze zadowolenie to dla nas najcenniejsza nagroda. Do zobaczenia na kolejnych przygodach na ścieżkach natury! 🏞️
Sportowo,

Good

Business as usual.

16. maaliskuuta 2026

Hello Maksymilian,
Thank you so much for your positive feedback! 😊 It's wonderful to hear that everything went smoothly. The Topo Athletic Ultrafly 5 is indeed a great companion for your adventures, whether you're hitting the trails or exploring new paths. 🏞️
Best,

Théo – HardGuide

Saanut 1/5 tähteä

Chcę zamówić towar jednak nie mam pewności

Jaką mam teraz pewność, że otrzymam towar taki jak na zamówieniu A nie taki jak chce mi przesłać wasz nieodpowiedzialny pracownik. A tak na marginesie to wam współczuję. Po takiej jednej akcji taki pracownik u mnie wyleciałby na zbity pysk. I jeszcze gdyby miał jakiś problem to spotkałbym się z nim w sądzie za to, że działa na niekorzyść firmy.

17. maaliskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Cześć,

Dziękuję za wiadomość oraz podzielenie się swoją opinią. Przepraszamy za tę nieprzyjemną sytuację z zamówieniem oraz za powstałe niedogodności.
Potwierdzam, że zwrot środków został zrealizowany 30.03. 😊

Jeśli masz dodatkowe pytania lub potrzebujesz dalszych informacji, pozostaję do dyspozycji. Mamy nadzieję, że w przyszłości będziemy mogli zaoferować obsługę na najwyższym poziomie!

Guillaume - Hardguide

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin