Goed en vriendelijk geholpen met de vragen die ik had over de producten. Daarna kon ik probleemloos de juiste oplader en powerbank kopen. De producten werden snel geleverd en werken naar verwachting g... Näytä lisää
Ik was op zoek naar een goede oplader voor mijn telefoon en kwam in contact met Happyonweb. Zij hebben me erg goed geholpen! Goede service en snelle levering. De oplader werkt uitstekend.
Top bedrijf! Ik heb bij meerdere webshops van dit bedrijf producten gekocht en het zijn goede producten voor een uitstekende prijs.
Dit bedrijf zijn oplichters. Ze verkopen ondeugdelijke producten en wanneer je deze binnen de wettelijke termijn op eigen kosten (!) terug stuurt, dan beweren ze deze nooit binnen te hebben gehad en... Näytä lisää
Muut katsoivat myös näitä
Oplader gekocht
Oplader gekocht staat dat het een originele Mac book oplader is maar is gewoon Chinese zooi
Wat een slecht bedrijf,heb…
Wat een slecht bedrijf,heb afgelopen30-05-2021 een adapter bestelt.Iedere dag krijg ik een mail dat deze verstuurd is met post nl,ik zit er nog steeds op te wachten.Dit is te triest voor woorden,ongelofelijk.
Ik wil mijn geld terug!!
Terug betaling is erg netjes.
Ze hadden laatst een bedrijf over genomen waar nog een terug betaling van mij over stond... Nooit door het oude bedrijf betaald maar gelukkig wel door HappyOnWeb. Netjes betaald!
Via Bol.com een batterij besteld voor mijn Samsung Galaxy Note 3. Ik kwam erachter dat Happy on Web bv hetzelfde bedrijf is als Gsmbatterij.nl. Maar dit terzijde.
De batterij was na ruim een week nog niet bezorgd.
Gebeld met Happy on Web en zij hebben direct een nieuwe batterij gestuurd. Samen met een gefrankeerde retourenvelop voor het geval de eerste
batterij toch nog bezorgd zou worden.
Dat gebeurde ook. Een dag na elkaar kwamen beide batterijen binnen.
Het probleem bleek helaas bij mijn telefoon te liggen, dus beide batterijen zijn retour.
Voorkom misleiding, tijdverspilling en boosheid. Koop hier niets.
Deze onfatsoenlijke mensen verkopen chinese namaak spullen, Wees op uw hoede, het zijn ook nog eens zeer nare mensen als u een vraag of klacht heeft. Ze zullen u zonder schaamte vertellen dat u een smerige leugenaar bent, geluk dat men geen fysieke winkel heeft om verhaal te gaan halen.
Heb wereldwijd veel zaken gedaan met achterlijke mensen, deze "nederlanders" spannen de kroon.
Dit is 'het bedrijf' achter een aantal webshops, bij welke u gegarandeerd nep spul koopt!
Ik adviseer u om hier niets te kopen, u heeft meer plezier van uw geld als u het op een drukke straat neergooit.
Dit zijn gewoon digitale zakkenrollers, zwarte markt tafarelen.
Wees verstandig, klik deze webshops snel weg.
knoopcelgigant.nl/
gsmoplader.nl/
gsmbaterij.nl/
Groet.
Dit is het moederbedrijf van …
Dit is het moederbedrijf van verschillende webshops en mail wordt ook vanaf deze dommein gestuurd.
De betreffende webshops zijn:
GSMBatterij.be - GSMOplader.be - Powerbanks.nl - GoedkopeSDKaart.be - KnoopcelGigant.be
GSMBatterij.nl - GSMOplader.nl - GoedkopeSDKaart.nl - KnoopcelGigant.nl
Kreeg de bestelling niet binnen. Deze werd zonder track en trace code verzonden en werd met simpele brievenbus post verzonden.
Omdat het product echt nodig was contact gehad, ze zeiden dat het huisnummer er dubbel op stond en dat hun het dan zouden terug krijgen, ik zou dan mijn geld terug krijgen zodra het product terug bij hun ontvangen was. Dit klonk aardig, dus heb wel opnieuw het product bij hen besteld. Deze kreeg ik netjes binnen.
Maar helaas na enkele weken was er nog steeds geen retour door hun ontvangen door PostNL. Ik weet niet eens zeker of het product wel echt verzonden is, ondanks het dubbele huisnummer zijn we nu meer dan 2 maanden verder en nog steeds willen ze me niet terug betalen. Ze leggen de schuld geheel bij het dubbele huisnummer. Echter zouden ze het product dan ook allang retour moeten hebben.
Zij willen geen actie ondernemen en nemen ook niet de verantwoording voor het risicovol verzenden van het product door geen track en trace te gebruiken.
Slechte klantenservice dus. Want ik kan iet verifieren of hun wel het juiste retouradres op de zending hebben gezet. Ook niet of er niet een fout is gemaakt door hun bedrijf zelf ipv postNL het pakketje had hoe dan ook of bij mij of bij hun terecht moeten komen.
Zo ga je niet met klanten om. Heb veel betere ervaringen gehad met webshops. Erg jammer.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.