Oplader besteld voor een e-stepje. Niet duur, snel geleverd. Helaas de verkeerde plug. Mailtje gestuurd, snelle respons, geen gezeik met de oude retourneren, 2 dagen later de juiste in de bus. Fo... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Originele en goedkoper opladers voor iPhone, iPad, MacBook, Samsung & Huawei. Vandaag besteld = morgen in huis! ✓ Hoge kwaliteit ✓ Gratis verzending.
Hollanti
- kabelmaatje.nl
On vastannut 33 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Deel van de oplossing
Een echt goed n klantvriendelijk bedrijf herken je aan de klachtenafhandeling. Ik ontving een adapter die niet werkte. Veel bedrijven proberen zo'n probleem dan JOUW probleem te maken (eerst terugsturen voor onderzoek, weken lang niets laten horen..) Dit bedrijf niet. Ik bel en krijg direct een echt mens aan de lijn die meedenkt, even iets uitzoekt en na enkele minuten terugbelt. Er wordt direct veen nieuwe adapter gestuurd met het verzoek om die te testen, want als die ook niet werkt zou er kennelijk sprake kunnen fijnvan een fabricagefout in het model.
Direct bij de volgende post lag de vervangende adapter in de brievenbus en deze bleek het prima te doen.
Meegedacht, snel opgelost en geen enkele drempel voor mij. Zo maak je blije klanten.
Onjuiste oplader opgestuurd door inconsistente info
Oplader voor fiets besteld bij deze firma. Enige zoom van oplader connectie laat de juiste aansluiting zien. Echter arriveert een onjuiste. Blijkt er onderaan de pagina een vooraf ingevulde dropdown te zijn, waarbij de optie 'ronde' plug is te zien (beide opties zijn rond...). Verzoek om verzendkosten voor terugsturen voor rekening van de firma te laten komen, wordt terzijde geschoven.
Geweldige webshop met een goede…
Geweldige webshop met een goede klantenservice. Ik kreeg een defecte lader opgestuurd, dat kan gebeuren. Al zeer snel kreeg ik een nieuwe goed werkende lader toegestuurd. Zeer gewaardeerd.
Prima service
Bestelde e-bike lader werd volgende dag geleverd. Helaas laadde die de accu niet. Al de volgende dag werd een 2e lader verstuurd. Die werkte prima. De reactie op mails was zeer snel. Prima service ervaren!
Gisteren babyfoon oplader besteld en…
Gisteren babyfoon oplader besteld en vandaag in huis!
Supper van mijn 5 sterre
Snelle service
Snelle service, gevraagde oplader vlot ontvangen en werkt goed.
Goede service en snelle levering.
Fijne service
Een fijne service en een snelle levering van mijn kabel.
Oplader besteld voor een e-stepje.
Oplader besteld voor een e-stepje.
Niet duur, snel geleverd.
Helaas de verkeerde plug.
Foutjes zijn menselijk, maar een goede afhandeling is zeldzaam.
5 sterren!
Ik had per ongeluk verkeerd kabeltje…
Ik had per ongeluk verkeerd kabeltje besteld voor babyfoon. Nadat ik dat had gemaild, werd direct aangeboden dat ze de juiste zouden opsturen. Volgende dag al in huis. Super service!
Verkeerd kabeltje…
Na mijn bestelling kreeg ik het verkeerde kabeltje tot aan 3 keer. Na diverse mails en kabels opsturen is het gelukt om de juiste bestelling te krijgen.
Ik bestel gerust weer opnieuw bij deze firma. Ze waren goed bereikbaar en een snelle afhandeling. Dus dikke plus.
Hufters
Hufters, ik kreeg iets wat anders als dat ik besteld hebt totaal wat anders. €60,- weg. En ze zijn ook nog niet te bereiken…. TRAP ER NIET IN!

Vastaus yritykseltä KabelMaatje.nl
Top service
Top service, snel antwoord bij de klantenservice en problemen goed opgelost.
Garantie Kabeltje voor de babyfoon besteld
Kabeltje voor de babyfoon besteld. Helaas werkte deze na circa 5maanden niet meer. Mail gestuurd naar Kabelmaatje met de vraag om een oplossing. Binnen 5 minuten had ik een mail terug dat we gratis een nieuwe toegestuurd kregen, de track and trace code had ik twee minuten later.
Boven verwachting afgehandeld!
Prima oplader voor deze prijs
Prima oplader voor deze prijs, maar geen originele (Apple) zoals in de omschrijving aangegeven.
Verkeerde artikel besteld
Verkeerde artikel besteld , onmiddellijk een mailtje terug gehad dat men
Kosteloos de juiste zal verzenden . Een top service Noem ik dat ! Een aanrader!
Amateurs
Amateurs, nu voor de 2de maal verkeerde adaptor toe gestuurd, al meer dan 35€ uitgegeven ( verkeerde adaptor, verzending,retourverzendig) en nog steeds niets in mijn handen.
Hopeloos.
Snel geleverd zonder problemen
Ik had een oplader bestelt voor mijn JBL Xtreme 1. Was een van de weinige webshops die ze nog had. Track en Trace gekregen en volgende dag geleverd zonder problemen.
Perfect geholpen met oplader elektrische fiets
De oplader van mijn elektrische fiets werkte niet meer en nergens kreeg ik medewerking om een oplader die functioneerde, te kopen. Zelfs niet bij het bedrijf dat de fiets maakt. Bij Kabelmaatje dachten ze goed mee en stuurde een oplader die zou moeten passen op. Die paste ook prima, maar opladen ging niet. Na communcatie met kabelmaatje hebben ze uit zichzelf een andere oplader opgestuurd, die perfect werkt! Kabelmaatje is uitermate klantgericht en communiceert snel en goed! aanrader!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.