Blev gjort opmærksom på alle de negative kommentarer om firmaet på TrustPilot. Jeg må indrømme at jeg er dybt chokeret. Jeg har handlet adskillige gange hos Happy Diamond Painting og har aldrig oplev... Näytä lisää
Happydiamondpainting
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Jag bestälde eget foto plus ram. Jag fick en helt annat. En man och en kvinna. Alltså inte jag Jag beställde. Ramen gick jag tillslut. Så det va bara att kasta. Komplicerat att skicka tillbaka plu... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Det får bli sista gången jag beställer härifrån . Gjorde beställningen 8/4 och de har fortfarande inte dykt upp . Nu står de att de tidigast kommer den 7/5 . Det går ju fortare att själv åka till Kina... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ohyggligt lång leveranstid nu har det gått mer än en månad och fortfarande har det inte kommit fram. Kommer ALDRIG att handla hos dom mer. Trodde ju att det var ett svenskt företag, men så hämtar dom... Näytä lisää
Jeg er meget overrasket
Jeg er meget overrasket. Først var jeg skeptisk, da jeg først fik kigget på trustpilot efter jeg havde aflagt min ordre.
Leveringstiden var en smule lang.
Til gengæld fik mail tilbage med det samme, efter jeg skrev til dem.
Men meget lækkert produkt- specielt til prisen.
Ikke sidste gang jeg køber noget her. :-)

Vastaus yritykseltä Happydiamondpainting
Jeg har skrevet til jer mange gange at…
Jeg har skrevet til jer mange gange at jeg ville annullere min ordre men i svare aldrig men i har allerede trukket på min konto 😡😡😡😡😡
Så jeg ville skrive det herinde også
Jeg ønsker at annullere mine 2 ordre
16233 og 16138
Fandt den som en DK side. Det var ikke korrekt
Fandt den som en DK side. Fandt ud af ved at rode rundt på deres hjemmeside at deres varer kommer fra Kina og at der evt ville komme i flere pakker. Jeg ved godt hvad det koster at modtage en pakke fra kina. Og hver gang der kommer en forsendelse vil post nord hhave 160 kr. Nej tak. Der står intet når man bestiller om deres leveringstid.Valgte at annullere ordren pr mail 20 min senere.
SKOD firma udover alle grænser
Midt maj besluttede jeg at ville prøve dette og fandt et, set med mine øjne, flot “maleri”.
Jeg så at det var på tilbud, næsten halv pris og bestilte det. Helt ny i dette, men da noget chokeret over, at det var SÅ dyrt. 800 kr måtte jeg af med, men tidligere havde det åbenbart kostet næsten 1500 at lave det, så jeg hoppede i.
Fortalte det efterfølgende til en veninde, som straks udbrød: Det må du aldrig gøre, tjek trustpilot.
Og så fortalte hun hvor de bestiller det fra og jeg gik ind og tjekkede det. Og der ku jeg så bestille et i dobbelt størrelse, ovenikøbet 100 kroner billigere, end det fra denne “butik”
Jeg sendte dem derfor med det samme en mail, hvor jeg informerede dem om, at jeg ønskede at annullere min ordre, som det står på deres hjemmeside, at man kan.
Det fik jeg ikke lov til - jeg måtte afvente pakken og returnere den før jeg ku få mine penge tilbage.
DET blev en sej kamp. Jeg har sendt dem mails hver uge og der har været begrundelse på begrundelse for ikke at give mig mine penge tilbage.
Til sidst fik jeg nok og besluttede mig for både at politianmelde dem og kontakte en advokat - det skrev jeg til dem.
Så lykkedes det mig endelig, i dag har jeg modtaget mine penge, fragten fratrukket, men 3 1/2 måned skulle det tage at få penge retur for en vare, som jeg fortrød samme dag som jeg havde bestilt den.
Efterfølgende har jeg købt en del hvor de handler og det blir aldrig afsendt før der er gået nogle dage, nogle gange længere tid - så det havde absolut været det letteste i verden, at annullere ordren.
Men - der er andre, gode, steder at handle diamond painting, også danske, med betydeligt kortere levering og god kundeservice, hvad man absolut ikke får her.
Jeg har aldrig prøvet noget lignende, jeg vil faktisk tillade mig at kalde det her for at være direkte snyd - nogle får selvfølgelig deres varer og er måske ovenikøbet tilfredse, men med tanke for at de havde ku bestille det selv til under det halve, så syns jeg nok at man betaler alt for meget for en særdeles uacceptabel manglende service.
De tager dine penge, laver en bestilling og der beholder de så halvdelen (eller mere) af dine penge selv, så sender de dig et trackingnummer og så kan du ellers vente på at det lander.
Går noget galt, så skal du ikke regne med deres hjælp.
Det er altså langt ude.
Blev gjort opmærksom på alle de…
Blev gjort opmærksom på alle de negative kommentarer om firmaet på TrustPilot.
Jeg må indrømme at jeg er dybt chokeret. Jeg har handlet adskillige gange hos Happy Diamond Painting og har aldrig oplevet fejl. Det er rigtigt at leveringstiden ligger på omkring 3-4 uger men det er hvad man må forvente når billederne bliver sendt fra Kina.
Var skeptisk i starten
Var skeptisk da jeg allerede havde bestilt inden jeg kiggede på trustpilot.
Det kom 2 uger efter jeg bestilte og kan kun sige jeg er vild med det.

Vastaus yritykseltä Happydiamondpainting
Dårlig kundeservice og lang leveringstid
Den 29 juli bestilte jeg fra dem, idag den 12 august har jeg stadig ikke modtaget mine vare. Bestilte det for at have det med på ferie, det fik jeg så ikke. Jeg kommer aldrig til og købe ved dem igen, vil ikke anbefalede det til nogen.
Virkelig useriøs firma.
Ordren bestilt 19/6, pengene trukket 21/6 2022. Jeg begyndte at rykke sidst i juli, og fik en melding om at pakken lå i en pakkeshop. Pakkeshoppen havde ingen pakke. Der er nu gået næsten 2 måneder og en masse skriveri. Stadig ingen pakke. Jeg har flere gange bedt dem returnere pengene, men det er ikke sket.
Aldrig igen
Aldrig igen.
Får først billedet efter 6 uger. Klister slipper lærredet. Der mangler diamanter.
De vil sende et nyt billede. Det tager igen 6 uger hvor jeg rykker flere gange. Der mangler også diamanter og det tager 4 uger før de kommer. Aldrig i mit liv har jeg oplevet så ring en service.
Tilfreds. Noget overrasket over alle de dårlige…
Noget overrasket over alle de dårlige anmeldelser. Jeg har kun haft positive købt hos dem. Leverings tid er altid lang ca 3 uger men har modtaget hver gang. Man må bare være tålmodig. Jeg synes I har det største og bedste udvalg så man må bare være tidlig ude hvis varen skal bruges til en bestemt dato.

God oplevelse
God oplevelse. Bestilte 4 paintings og fik en gratis gave. Leveringen tog 18 dage og kom fra Kina :) Anden gang vi bestiller derfra.

Meget tilfreds 😊
Jeg har - idag - modtaget min ordrer. Jeg er meget tilfreds med resultatet - trods den lange ventetid.

Endnu en utilfreds kunde
Endnu en utilfreds kunde
Penge trukket, ingen varer set og der er ikke svaret på henvisning endnu
Hører jeg intet går jeg så absolut videre med sagen
Undrer mig at der åbenbart ikke er andre der har gjort det eller ihvertfald skrevet om det her
Jeg SKAL have mine penge retur
Totalt skod levering 3 uger og pengene…
Totalt skod levering 3 uger og pengene trukket omgående. Har handlet hos andre med 1 til 2 dages levering, så det var både første og sidste gang.

Vastaus yritykseltä Happydiamondpainting
Jeg har lige modtaget det billede jeg…
Jeg har lige modtaget det billede jeg har bestilt men limen slipper lærredet så perlerne vil ikke sidde fast på lærredet det giver ingen mening i min verden hvorfor sælge noget som ikke virker så ingen stjerne herfra jeg er dybt skuffet jeg bestiller ikke herfra igen det er helt sikkert øv øv

Tyveri
Har haft bestilt en ordre jeg annulleret 5 min efter den var bestilt.
De pakker alligevel ordren og trækker pengene og sender varen.
Aftaler via mail korrespondance at jeg ikke skal afhente den i pakkeshop og lade den retur og derefter vil jeg modtage mine penge. Det er nu 2 måneder siden og jeg har IKKE modtaget mine penge. De har så også valgt at lade være med at svare på mine mails.
Meget useriøst firma og direkte tyveri!!!
vildt dårlig service
Bestilte to lærreder, for over to uger siden - min pakke er ikke kommet. Vi har sendt en mail, men intet svar. Køber helt sikkert ikke her igen, og fraråder alle andre fra at bestille derfra.
Der står desuden også på hjemmesiden, at de har 98.819+ tilfredse kunder. Det er meget muligt, men så er der vel 200.000+++++ der er yderst utilfredse.
Har d 23/5-22 bestil vare
Har d 23/5-22 bestil vare. Har stadig ikke modtaget en ordrebekræftelse eller vare men pengene er trukket fra kontoen
kundtjänst är dryga och svarar med…
kundtjänst är dryga och svarar med några dagars mellanrum för att sen skita i att svara.
Jag köpte en förseglare till tavlan jag slitit med i flera veckor som skulle ge tavlan en extra touch och lättare att rengöra. istället förlorade tavlan allt sitt glitter och ytan blev klistrig. Detta tyckte kundtjänst jag borde förstått skulle hända för så funkar tydligen produkten trots att den informationen inte framgår någonstans och annonsen säger tvärtemot. falsk marknadsföring och nöjd kund garantin består av idiotförklaring av kundtjänst 👍 blir en anmälan till konsumentverket från mig och hoppas de inte får lura folk längre
Har aldrig varit med om att ett motiv…
Har aldrig varit med om att ett motiv skiljer sig så mycket från originalbilden.
Därför fattas det pärlor till det mörkbruna.
Nr 6947575595174

Trustpilot-kokemus