Blev gjort opmærksom på alle de negative kommentarer om firmaet på TrustPilot. Jeg må indrømme at jeg er dybt chokeret. Jeg har handlet adskillige gange hos Happy Diamond Painting og har aldrig oplev... Näytä lisää
Happydiamondpainting
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Jag bestälde eget foto plus ram. Jag fick en helt annat. En man och en kvinna. Alltså inte jag Jag beställde. Ramen gick jag tillslut. Så det va bara att kasta. Komplicerat att skicka tillbaka plu... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Det får bli sista gången jag beställer härifrån . Gjorde beställningen 8/4 och de har fortfarande inte dykt upp . Nu står de att de tidigast kommer den 7/5 . Det går ju fortare att själv åka till Kina... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ohyggligt lång leveranstid nu har det gått mer än en månad och fortfarande har det inte kommit fram. Kommer ALDRIG att handla hos dom mer. Trodde ju att det var ett svenskt företag, men så hämtar dom... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Virkelig dårlig service - snyd !
Virkelig dårlig service og de glemmer at oplyse kunderne om at varen ikke bliver sendt fra Danmark el et EU land så derfor skal kunden selv betale told og leverings tiden kan være alt fra 10- til over 30 dage😳
Bestilte netop i rigtig god til til jul netop i november måned og vi har intet modtaget og ved henvendelse til firmaet er de komplet ligeglade
Rigtig rigtig meget øv for den lille pige der så ikke får sine ønsker opfyldt til jul
Hmm..
Hmm..
Jeg bestilte min pakke 2. december og tænkte jeg var i god tid, så jeg ville kunne nå at lave det som en julegave til min mand.. nu er det d. 16. December.. og er sku i tvivl om pakken overhovedet kommer, nu når jeg har læst alle disse dårlige anmeldelser.. Og hvis jeg får den, så når den da i hvert fald ikke at blive lavet.. hvornår kommer min pakke..!

Vastaus yritykseltä Happydiamondpainting
Beställde och betalningen gick igenom…
Beställde och betalningen gick igenom men fick varken ordebekräftelse eller ordernummer.
Har mailat kundtjänst ett antal gånger men de svarar inte.
Ett scamföretag, handla inte där!

Vastaus yritykseltä Happydiamondpainting
Har bestilt flere gange og har ikke…
Har bestilt flere gange og har ikke noget at klage over

Vastaus yritykseltä Happydiamondpainting
Der er nogle uger ventetid men det hele…
Der er nogle uger ventetid men det hele kom og det var i god stand det anbefales kommer til at købe der fra igen.

Vastaus yritykseltä Happydiamondpainting
Totalt dårlig service bestilte en…
Totalt dårlig service bestilte en indkøbsnet men modtog en helt anden var en den der var bestilt vil slet ikke anbefale den side til nogen

Vastaus yritykseltä Happydiamondpainting
skrevet flere, intet svar..
skrevet flere gange til dem. Både mail og på mms. Intet svar.. og treaking bliver ikke opdateret. Så aner ikke hvor og hvornår min pakke kommer... Bestilte den 8 november 2022. Virkelig dårlig kundeservice.. 😡

Vastaus yritykseltä Happydiamondpainting
Laaaaang leveringstid som ikke er oplyst på hjemmesiden
Bestille en gave til en elev der er på julemærkehjem den 1/11 og læste ikke nogen steder på hjemmesiden,at der var mindst 14 dages leveringstid 😱😱 nu står jeg og skal bruge gaven i morgen 25/11 men har ingen gave at tage med, når klassen skal besøge deres kammerat....

Vastaus yritykseltä Happydiamondpainting
Egentligt var jeg ret tilfreds
Egentligt var jeg ret tilfreds. Ordren tager lang tid at få, da det kommer helt fra Kina. Har god kommunikation med dem undervejs. MEN!! Jeg har nu lavet mit diamondpainting og det er SLET ikke som på billedet.. min datter har også bestilt herfra og det ser lige sådan ud.,jeg kontaktede dem med henblik på at få nogle ekstra perler der manglede ved leveringen, men billedet jeg har lavet er så dårligt lavet, at jeg ikke en gang gider have de sidste 10 perler der mangler.. det er simpelthen for ringe kvalitet.. jeg anbefaler VIRKELIG ikke man køber herfra.

Vastaus yritykseltä Happydiamondpainting
Bestilte en pakke diamond painting pen…
Bestilte en pakke diamond painting pen den 17 okt.
Når jeg spore min pakke, står det som om, at pakken labelen er registreret, men pakken ikke er indleveret?
Får intet svar hverken på Facebook eller mail.
Er spændt på om jeg nogensinde modtager noget, så må jeg opdatere i anmeldelsen her, på det tidspunkt, men for nuværende kan det ikke blive til mere, end en stjerne.

Vastaus yritykseltä Happydiamondpainting
Jeg har bestilt 2 plakater og bliver da…
Jeg har bestilt 2 plakater og bliver da helt nervøs for om jeg overhovedet får dem? Det er ca. 11 dage siden.
Meget trist at læse alle disse negative mails🤨
Får jeg min ordre snart?? vil jeg dog vælge at skrive lidt positivt på denne side.

Vastaus yritykseltä Happydiamondpainting
Er egentlig godt tilfreds, men!
Er egentlig godt tilfreds med mit køb, har bestilt et billede med eget foto, leveringen tog lidt tid, men pyt for kvaliteten ser fin ud, men så modtager jeg en regning fra FedEx som leverede pakken, på told!
Det syntes jeg f***** ikke er i orden, for der står ingen steder at de sender fra østen og at man skal forvente at skulle betale told!!!!!!
Alt i orden👍
Bad paint quality and different colors from the image
I have ordered two paint by numbers kit from them and both are very poor quality, especially the paint. One of them has wildly different colors from the picture (eg. the paint is purple but the picture looks blue). The consistency of the paint is different across different colors. Some are watery and some are thick as glue. I will not order from them again and will use my money somewhere else.
Godt tilfreds
Har læst mange negative kommentarer. Min ordre kom efter 3 uger. Leveret til min adresse uden fragt.
Min bestilling var juleophæng. Bare en prøve på firmaet. Alt var som det skulle være. Dog egner det sig nok mest til til og fra kort, da det er pap med perler.
I det hele taget godt tilfreds.
Jeg er meget vred
Jeg er meget vred
Har bedt ordren annulleret mange gange og de siger det ikke kan lade sig gøre fordi pakken er på vej. Men De giver stadig standard svar til hvornår jeg kan forvente den retur!!!!!
Annuller min ordre og returner mine penge eller jeg anmelder jer!
Har ingen bekræftigelse og ordrenr…
Har ingen bekræftigelse og ordrenr fået. De svare ik på mail. Skrevet mange mail
De har hævet pengene. Bestilte d 29/9.
😡😡
Har nu handlet hos dem 2 gange
Har nu handlet hos dem 2 gange, første gang var leveringen lang, næsten 4 uger, men havde egentlig heller ikke forventet andet da det kommer helt derude fra. Men utålmodig kan man jo altid blive ;)
Fine varer og alt var som det skulle være.
Anden levering var også god, tog kun knap 2 uger så var det leveret, og alt var igen i skønneste orden.
Så vil handle der igen uden bekymring.
God oplevelse
Jeg var også en af dem der fik læst trustpilot EFTER jeg havde bestilt og nåede at tænke "åh nej".
Efter lidt lang (21 dage) leveringstid (havde ikke lige set det blev sendt fra Hong Kong) modtog jeg alle mine varer og alt er i skønneste orden.
Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.