Auto gehuurd bij happy car via sixt op Podgorica Airport, ME. Vriendelijk en behulpzaam Engels sprekend personeel. Fijne auto (ford focus c-max) incl. winterpakket. Was nodig voor de sneeuw in de ber... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Boeking verloopt eenvoudig, goede bevestiging van de boeking. Ook het ophalen en terugbrengen van de auto verliep soepel. Men adviseerde ons om ook vooral vooraf foto's te maken van de reeds be... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Happycar zelf prima om iets bij te boeken. Het zijn de verhuurders die er een potje van maken. Onlangs via happycar bij surpricecar een auto geboekt. Aldaar zeiden ze dat de pin van (meerdere) creditc... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ich rate jedem dringend ab über Happycar versuchen ein Auto zu buchen. Zweimal habe ich es versucht, zweimal hat es nicht funktioniert. Als wir in den Ferien ankamen, wusste niemand etwas von unserer... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Am Sandtorkai 48, 20457 , Hamburg, Saksa
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Ik kreeg nog een factuur van 315.17 euro..de full optie werd ons nog es aangerekend...ze deden zeer stiekem met de factuur.bij ophaling.....de full optie was toch al aangerekend bij inschrijving.? Wij zijn absoluut niet tevreden van Europcar!!!

Vastaus yritykseltä HAPPYCAR
Goed geregeld alles terug te zien direct op de mail

Vastaus yritykseltä HAPPYCAR
hallo alles goed goed gegaan zonder problemen dankjewel medewerkers groeten tunbul

Vastaus yritykseltä HAPPYCAR
Een VW Tiguan besteld, ontvang een VW T-Roc. Zeker geen vergelijkbare auto! Geen medewerker die dit interesseert! Bij de verhuurder nog Euro 69,00 extra verzekering moeten betalen terwijl ik geopteerd had om Euro 400 borg te betalen. Het lijkt alsof men alleen maar uit is om een klant zoveel mogelijk geld af te troggelen. Customer service ver te zoeken.
Auto was wel bijzonder schoon en goed onderhouden, reed voortreffelijk. Lijkt me trouwens de normaalste zaak van de wereld.

Vastaus yritykseltä HAPPYCAR
Waren hartelijk, goede shuttle service en werden vlot geholpen. Enige nadeel was dat de auto nogal wat schade plekjes had en dat dit bij ophalen in het donker in de avond niet erg bevorderlijk was.

Alles ging
Goed auto reed lekker alleen de mevrouw bij het ophalen van de auto had wel iets vriendelijker mogen zijn.
Na wat grapjes kwam ze wel een beetje los.

Service was great.
Car was good. Price was good!
People were help full and kind.
Only thing; fuel must be full by start. Then back full.

Vastaus yritykseltä HAPPYCAR
Hoge instap automaat besteld. Bij aankomst keuze uit 2 auto's, Hoge instap schakel, station automaat. De automaat maar.genomen en Hoge instap maar erbij gedacht.

Vastaus yritykseltä HAPPYCAR
Excellent service. Quick pick up at the airport and no hassle service at the desk. Same on return. No long pushy talks about more and expensive services; just clear language on what u have and what u got.

Vastaus yritykseltä HAPPYCAR
We hadden 12 dagen een prima auto op Aruba voor een prima prijs. Na de boeking kreeg je keurig een bevestigingsmail en alles is perfect gelopen.

Vastaus yritykseltä HAPPYCAR
Alles verliep snel en vlekkenloos. Ook eerlijk advies over babystoeltje beter zelf meenemen.

Vastaus yritykseltä HAPPYCAR
Het bedrijf heeft voor het eerst geen andere verzekering aangesmeerd en wij hadden in korte termijn de sleutels in handen, en de auto was perfect en ook bij het terugbrengen van de auto verliep soepel.

Vastaus yritykseltä HAPPYCAR
Alles conform offerte, auto stond netjes klaar, prima prijs/kwaliteit verhouding.
Zou er volgende keer weer boeken.

Vastaus yritykseltä HAPPYCAR
Wat een goede klantenservice, ben vriendelijk en kundig geholpen door Yannick van happycar om mijn boeking te wijzigen.