Happident Arvostelua

2 866
TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Ja fick en faktura för ett besök som inte genomfördes. Dessutom har jag LSS. Och är berättigad till nödvändig behandling tandvård. En väldigt dyr faktura, för ett besök som inte gen... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Hasse är grym! Här snackar vi en tandläkare som tar sig tiden. Berättar hela tiden vad som ska göras och du får också information om vad det kan tänkas kosta för dig som patient. Det gör också att d... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Det är alltid lika tryggt att vända sig till Happydent Domen. Denna gång hade det blivit ett hål under en gammal lagning som behövde åtgärdas. Jag fick en tid samma dag (!) som jag ringde till dem. Tr... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Hammaslääkäripäivystys

Yrityksen kirjoittama

Happident är en modern tandvårdskedja med kliniker i Sveriges storstäder med omnejd. Vi skapar leenden för livet.

Hyvä

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

(2 866)

385 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Tacksam och nöjd!

Jag är så tacksam och nöjd över att ha hittat den bästa tandläkaren, Zeena Al-ateia i Lund 🌸 Hon är skicklig, professionell och inger både värme och förtroende. För mig som haft rädsla för tandläkaren sedan ett dåligt tandläkarbesök långt tillbaka i tiden, så har jag bävat för tandläkaren varje gång.
Zeena är så fin och vänlig vilket underlättar enormt. Hon tar sig tid och har så bra erfarenhet vilket gör att jag känner att jag är i trygga händer.
Rekommenderar Zeena varmt då hon utgår från individens bästa 🩷
Vänliga hälsningar
Lina Staffansdotter ☀️💕

5. toukokuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Ni hade glömt att berätta att min…

Ni hade glömt att berätta att min tandläkare slutat. Istället skickat flera påminnelser om min inbokade tid. Jag reste 2 mil för att sen få köra två mil hem igen. Så förlorar ni kunder!

4. toukokuuta 2026

Uselt företag

Förskräckligt företag. Tandläkaren var trevlig och verkade kompetent, men sedan borrade han mig flera gånger i tungan så att jag inte kunde äta på flera dagar, och hans tandskötare klagade oavbrutet på att det fanns saliv i munnen, med små vresiga utrop och suckanden ”saliv!!!!” Sedan skulle en krona tillverkas av en tandtekniker och jag skulle vänta med ett stort hål i tanden, men min nya tid avbokades fem gånger och först när jag sa att jag inte ville gå dit mer erbjöd de mig en annan tandläkare. Dit går jag aldrig mer. Men om du inte har vare sig tunga eller saliv i munnen och inte har något emot att gå med en bortborrad tand och pulpan öppen i sex veckor kanske kan gå dit!
Hittade en annan tandläkare som sa att han inte brukar kritisera kollegor, men att han inte sett något liknande. Det var rentav farligt och jag riskerar att behöva rotfylla.

16. maaliskuuta 2026

Happident Mölndal

Happident Mölndal, Baresh Eyrumlu och Habiba är väldigt bra - proffsiga, trygga och mycket trevliga. Jag är så nöjd! 🥰

1. toukokuuta 2026

Not. Good.

Quite unfriendly service. Hard to reach them on the phone (being first in line and still wait minutes is just no good service). Not friendly. Last time I was at happident. They change your booked times without checking if you can at the new time.

29. huhtikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Hur f-n kan Happident få fortsätta lura…

Hur f-n kan Happident få fortsätta lura kunder! Varning Varning Varning! De fullföljer inte sina åtaganden, Tar betalt och gör ej klart. Fruktansvärt! Snälla människor skriv inte omdömen som ni inte står för. När man försöker få kontakt med ansvarig så återkopplar dem inte som utlovat vid första kontakt. De lämnar inte ut direktnummer, svarar inte på mail. Lurendrejeri!! Smart av dem att dra ut på det så man tröttnar? Polisanmälan, hjälper det?

Happident Mölndal

Happident Mölndal är en modern, trevlig och välkomnande klinik.
Tandläkaren Baresh och tandhygienisten Habiba är fantastiska! De är både professionella och utgör ett mycket proffsigt team tillsammans. Jag har gått hos dem i tre år nu och har varje gång mötts av ett varmt, trevligt och respektfullt bemötande.
Man märker tydligt att de verkligen bryr sig om sina patienter och deras munhälsa. De ger alltid bra råd och rekommendationer för hur man bäst tar hand om tänderna.
Det är utan tvekan dem jag kommer att fortsätta gå hos resten av mitt liv.

Känner mig alltid välkommen

Känner mig alltid välkommen
personaller är snällt och hjälp sam.
Tandläkaren är mycket noga med sitt jobb
Han alltid förklarar vad håller på att göra.
Jag är mycket nöjd med behandlingen

Saanut 5/5 tähteä

Önskar visa största respekt o…

Önskar visa största respekt o tacksamhet till tandläkaren och sköterskan på HAPPYDENT i Borås. Jag är mycket nöjd med det arbete som lagts på de tänderna som var ett problem och smärta för min del, HAPPYDENT med doktor och sköterska har gjort allt för att lösa mitt problem till ett lyckligt slut för ett lyckat resultat. Tusen tack till berörda på HAPPYDENT i Borås!

27. huhtikuuta 2026
Saanut 3/5 tähteä

NO SIGN!!

There is no sign outside or inside the building. SO BAD!! Did look for the house in 10 min before a nice lady in a shop accros the building showed me.

23. huhtikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin