Ja fick en faktura för ett besök som inte genomfördes. Dessutom har jag LSS. Och är berättigad till nödvändig behandling tandvård. En väldigt dyr faktura, för ett besök som inte gen... Näytä lisää
Önskar visa största respekt o tacksamhet till tandläkaren och sköterskan på HAPPYDENT i Borås. Jag är mycket nöjd med det arbete som lagts på de tänderna som var ett problem och smärta för min del, HA... Näytä lisää
Hasse är grym! Här snackar vi en tandläkare som tar sig tiden. Berättar hela tiden vad som ska göras och du får också information om vad det kan tänkas kosta för dig som patient. Det gör också att d... Näytä lisää
Det är alltid lika tryggt att vända sig till Happydent Domen. Denna gång hade det blivit ett hål under en gammal lagning som behövde åtgärdas. Jag fick en tid samma dag (!) som jag ringde till dem. Tr... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Happident är en modern tandvårdskedja med kliniker i Sveriges storstäder med omnejd. Vi skapar leenden för livet.
Polhemsplatsen 1, 411 11, Göteborg, Ruotsi
- happident.se
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Ja fick en faktura för ett besök som…
En väldigt dyr faktura, för ett besök som inte genomfördes hos tandhygienist - på nästan 3000 kronor.
Jag ska inte betala! Besöktet brukar ta 5-10 minuter och, en gång hade de int ens flourlakering..
Det står inte ens vad fakturan specificeras och de säger att jag har en skuld när jag köper ringer.
Jag har redan fått faktura för de hål, jag hade men som visserligen drogs av.
De borde ha bättre koll, många med funktionshinder kan inte tala för sig själv.
Dessutom säger de att jag har en skuld när jag ringer, fast jag inte är skyldig dem någonting.
De bör genast redigera detta!
En supertrevlig proffsig tandhygienist…
En supertrevlig proffsig tandhygienist på Happident Huddinge idag.
5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ av 5 möjliga 👍
Värdelös och respektlös tandläkare…
Värdelös och respektlös tandläkare (Zeena) som aldrig någonsin dykt upp i tid. Alltid minst 15 minuter sen, om hon ens väljer att dyka upp. Har vid tre tillfällen fått gå därifrån eftersom hon aldrig dykt upp.
Taken 25.000 sek and didn't finish…
Taken 25.000 sek and didn't finish treatment and now proceeding to ignore every email and phone call to reimburse this treatment or finish it. Extremely unserious and unprofessional, with the standard of their clinic so bad that they need to be inspected more often.
Jag låg på sjukhus i ungefär en vecka
På grund av tandläkaren på den här kliniken låg jag på sjukhus i ungefär en vecka. Jag undersöktes två gånger; efter mitt första besök – då tandläkaren utförde ett felaktigt ingrepp som orsakade en infektion i ansiktet – tvingades jag genomgå en akut operation två dagar senare, men de hävdade ändå att det inte var deras fel. Vid mitt andra besök förlorade jag en helt frisk tand på grund av felaktig behandling; det fanns inte ens någon karies i den tanden. Gå ALDRIG till kliniken i Gamlestaden i Göteborg.
VARNING för detta hemska företag!
VARNING för detta hemska företag!! Ser ni dem, spring åt andra hållet. Rena bluff-företaget och det är ett under att de får bibehålla sin verksamhet! Enskilda tandläkare kan säkert vara bra, men administration, ledningen och företagets hantering av olika ärenden är totalt katastrofalt. Jag är en av väldigt många som de har behandlat under all kritik och motarbetar aktivt all kontakt för att ta ansvar för sina handlingar. GÅ EJ HIT!!!
Om du har retainer från tidigare behandling - leta ny tandläkare
Happident är ett företag där din tandhälsa är en engångsförsäljning. Det visade sig att jag efter lång behandling för tandreglering hos dem bara var en tillfällig kund, inte en patient. De slutade med tandregleringsretainers utan att meddela och när den tillfälliga retainern gick sönder gick det inte att få en ny, inte att få en hänvisning till en annan klinik där man kan få hjälp heller.
De kommer förstås att fortsätta erbjuda rengöring och andra saker över telefon, men när din behandling är över är de inte din tandläkare längre så de kunde inte höra av sig och säga att de slutade med tandställningen du behöver.
Kompetent och följsam personal
Kompetent och följsam personal
Blir alltid vänligt mottagen.
Same as last time!
Bra och informativt besök
Fantastisk perssonal ❤️❤️
Fantastisk perssonal ❤️❤️
Tusen tack tandläkare Abdalaziz och Sabina ⭐️⭐️🙏
Worst time management ever
I have visited Happident a few times and every time there was hiccups. They changed location, time in short notice, dentist was once late. This time she is double booked and just took a quick look on me and asked me to come back again. Enough is enough, will not come back again.
Jag blir stressad inför tandläkarbesök…
Jag blir stressad inför tandläkarbesök och både tandläkaren Abdalaziz och tandhygienisten Izabella var så varma och tillmötesgående. Så nöjd!
Finns inget att klaga på 👌🙏
Höll inte sitt ord för Invisalign behandling
Dem försäkrade om att man kunde köpa nya skenor för Invisalign om dem skulle gå sönder eller om tänderna ändrar sig efter behandling, sen har dem valt att sluta att erbjuda tandreglering med Invisalign som en tjänst och nu får man ingen hjälp med det dem lovade skulle gå.
Min tandläkare är alltid trevlig och…
Min tandläkare är alltid trevlig och kompetent.
Trevlig och duktig…
Trevlig och duktig tandhygienist,rekomenderar