Saanut 5/5 tähteä

Kände faktiskt inte till Hanzens sen tidigare, men blev jätteglad när jag hittade det jag sökte bara hos dem. Det var smidigt och enkelt att beställa, jättesnabb leverans med en trevlig handskriven (!... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Trodde på snabbare lev. Fick själv kontakta Hanzens där fick jag däremot jättebra hjälp snabb kontakt utav tror Filip vilken stjärna han fixade allt ringde tillbaka snabbt 💪🙋‍♀️🙋‍♀️ Hoppas på lev o... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Bra att det finns bilder när kläderna sitter på en person. Lättare att se passform och modell. Snabb leverans. dock så stämde inte lagersaldot på webben med det verkliga så alla plagg levererades inte... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Oj, så snabbt jag fick klänningen som jag skickat efter, o ett handskrivet meddelande låg bredvid, ja, jag blev verkligen positivt överraskad! Hade inte hört talas om detta företag innan, o, ja, jag k... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Vaateliike

Yrityksen kirjoittama

Hanzens är en klädbutiksskedja med 5 butiker efter norrlandskusten (Luleå, Piteå, Skellefteå, Umeå och Örnsköldsvik) och e-handel. Vi har ett brett sortiment från välkända varumärken och levererar alltid service i toppklass.

4,5

1 tähti

On vastannut 25 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans. Lätt att skicka i retur om det skulle behövas. Bra att det kostar att skicka i retur då tänker man till innan man beställer.

28. maaliskuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Jag beställde två tröjor men fick bara…

Jag beställde två tröjor men fick bara en .
Vi har sökt er både på telefon och via e-Mail men ännu inget svar.

23. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Hanzens

Hej Eva! Ser inte att vi har fått något mejl från dig. Mejla gärna in till webbshop@hanzens.se så ska vi självklart se till att hjälpa dig! Mvh Moa Hanzens.se

Har väntat 12 dagar på 1 paket

Har väntat 12 dagar på 1 paket

28. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Hanzens

Hej Affe! Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för förseningar av din leverans. Ibland kan vi tyvärr inte styra när strul sker hos vårt fraktbolag men vi ska självklart ta detta vidare så att det inte händer igen! Mvh Moa Hanzens.se

Beställ inte från hanzens

Beställ inte från hanzens. Dåligt bemötande och de hittar på ursäkter till att jag som kund inte ska få returnera en vara.

6. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Hanzens

Hej! Så tråkigt att höra att du inte är nöjd med vårt bemötande, vi jobbar ständigt på att förbättra oss. I detta fall hade det tyvärr gått över tiden för vår returtid. Har du mer funderingar kan du kontakta oss via mejl eller läsa mer om våra köpvillkor på vår hemsida.

Enkel process

Enkel process. Produkter av god kvalitet levererades snabbt. Utmärkt kundservice👌

31. tammikuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Tack för ditt fina omdöme! Vi blir så glada :D

Underbar fleecehoodie

Underbar fleecehoodie, väldigt snabbt skickat och enkelt!

24. joulukuuta 2023

Vastaus yritykseltä Hanzens

så roligt att höra att du gillar din nya fleece! tack för ditt fina omdöme!

Saanut 1/5 tähteä

Var in i butiken i Luleå idag och hör…

Var in i butiken i Luleå idag och hör en i personalen diskutera med en kund väldigt högljutt och otrevligt. Hon var verkligen inte serviceinriktad och pratade illa om kundens barn. Det var väldigt obehagligt och jag kommer nog inte gå dit igen

8. tammikuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Hanzens

Tack för ditt omdöme! Så tråkigt att läsa vad du har hört. Vi ska ta upp detta tillsammans med vår personal och säkerställa så detta inte händer. Förhoppningsvis var detta ett missförstånd.

Mvh Moa Hanzens.se

Saanut 5/5 tähteä

Mycket trevlig och servicevänlig…

Mycket trevlig och servicevänlig personal, snabb leverans!

27. joulukuuta 2023

Vastaus yritykseltä Hanzens

Tack så mycket för dina fina ord! Vi blir så glada att höra att du är nöjd :D

Mvh Moa Hanzens.se

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin