Frank Dandy kalsongerna är underbara Men Jack and Jones kalsongerna väldigt små för att vara samma storlek 6/Large så de blev en besvikelse tyvärr det krävs tydligen XL på dem har aldrig haft XL i... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Beställde kalsonger och fick hem dem så snabbt att jag knappt hann blinka – mina gamla hann inte ens gå sönder först. Snygga, sköna och inga konstiga överraskningar i paketet. Kundservice var supe... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Köpte några kallingar första gången för ca 2 år sedan sedan, än idag sitter de som helt nya. Slarvade bort ett gäng under min senaste resa utomlands. Blev och klicka hem några nya som kom snabbt och s... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bra kvalitet och snabb leverans. Jag beställde i mellandagarna vilket gjorde att det tog lite extra tid med tanke på att det är en del röda dagar men det är mitt eget fel. Jag är riktigt nöjd och... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama

Kalsongshopen grundades 2022 av två bröder med en tydlig vision: att bli Sveriges självklara förstahandsval för herrunderkläder. Vi erbjuder ett noga utvalt sortiment från etablerade varumärken — från klassiska kalsonger till premium boxerkalsonger, briefs och strumpor.
Noggrant utvalt sortiment — vi säljer bara plagg vi själva skulle bära, från varumärken som håller vad de lovar.
Snabb leverans från Sverige — beställ idag, få hem paketet inom ett par arbetsdagar.
Trygga köp — säkra betalningar, enkel retur och svensk kundservice som svarar snabbt.
Grundat 2022 · Fraktas från Sverige · Svensk kundservice
östra vagngatan 8e, 70227, Örebro, Ruotsi
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Snabb leverans, bra passform. Resårmidjan kunde vara lite bredare!
Rimligt pris.

Frank Dandy kalsongerna är underbara
Men Jack and Jones kalsongerna väldigt små för att vara samma storlek 6/Large så de blev en besvikelse tyvärr det krävs tydligen XL på dem har aldrig haft XL i något kalsong fabrikat tidigare
Men snabb leverans o bra pris .

Vastaus yritykseltä kalsongshopen.se
Jättebra kvalitet med snabb service och prisvärd

Vastaus yritykseltä kalsongshopen.se
They didnt arrive in time and there was some supplying issues. I expected arrival earlier but ill have to wait.

Vastaus yritykseltä kalsongshopen.se
This is so nice! I feel free and fresh, best i have

Vastaus yritykseltä kalsongshopen.se
Köper alltid kallingar här. Bra kvalité till bra priser. Snabbt och smidigt. Kan varmt rekommendera.

Vastaus yritykseltä kalsongshopen.se
Quick and positiv response.
Changed the oder according to my request

Vastaus yritykseltä kalsongshopen.se
Enkel och bra hemsida med konkurrenskraftiga priser! Rekommenderas starkt!!! Även snabb leverans!!!

Vastaus yritykseltä kalsongshopen.se
Beställde både kallingar och strumpor!! Prisvärt och snabb leverans, insåg att jag borde beställt mer direkt. Men blir påfyllning snart! :)

Vastaus yritykseltä kalsongshopen.se
Bra paketpris, bra leverans och kallingarna är i prima kvalitet! :)

Vastaus yritykseltä kalsongshopen.se
Snabb leverans, top kvalité. Rekommenderar, kommer lägga ny beställning inom kort.

Vastaus yritykseltä kalsongshopen.se
Why pay for expensive when I can get more, better for less at kalsongshopen.
Will be a returning customer quarterly:)

Vastaus yritykseltä kalsongshopen.se
Som vanligt en toppenbra uppplevelse med Kalsongshopen. Bra utbud, hittar alltid det jag behöver och på det snabb leverans. 👍🏽

Vastaus yritykseltä kalsongshopen.se
Mycket nöjd! Snabb leverans, bra priser, trevlig support när jag hade frågor! Kommer att forsätta handla underkläder & strumpor här.