kalsongshopen.se Arvostelua 44

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Saanut 4/5 tähteä

Frank Dandy kalsongerna är underbara Men Jack and Jones kalsongerna väldigt små för att vara samma storlek 6/Large så de blev en besvikelse tyvärr det krävs tydligen XL på dem har aldrig haft XL i... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Beställde kalsonger och fick hem dem så snabbt att jag knappt hann blinka – mina gamla hann inte ens gå sönder först. Snygga, sköna och inga konstiga överraskningar i paketet. Kundservice var supe... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Köpte några kallingar första gången för ca 2 år sedan sedan, än idag sitter de som helt nya. Slarvade bort ett gäng under min senaste resa utomlands. Blev och klicka hem några nya som kom snabbt och s... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bra kvalitet och snabb leverans. Jag beställde i mellandagarna vilket gjorde att det tog lite extra tid med tanke på att det är en del röda dagar men det är mitt eget fel. Jag är riktigt nöjd och... Näytä lisää

1. Alusvaatekauppa

Yrityksen kirjoittama

Kalsongshopen
Kalsongshopen banner

Sveriges specialist på herrunderkläder

Kalsongshopen grundades 2022 av två bröder med en tydlig vision: att bli Sveriges självklara förstahandsval för herrunderkläder. Vi erbjuder ett noga utvalt sortiment från etablerade varumärken — från klassiska kalsonger till premium boxerkalsonger, briefs och strumpor.

Noggrant utvalt sortiment — vi säljer bara plagg vi själva skulle bära, från varumärken som håller vad de lovar.

Snabb leverans från Sverige — beställ idag, få hem paketet inom ett par arbetsdagar.

Trygga köp — säkra betalningar, enkel retur och svensk kundservice som svarar snabbt.

HANDLA HOS OSS
BESÖK BUTIKEN SHOPPA KALSONGER SHOPPA BOXERKALSONGER SHOPPA BRIEFS SHOPPA STRUMPOR SHOPPA BARNKALSONGER KONTAKT & KUNDSERVICE

Grundat 2022 · Fraktas från Sverige · Svensk kundservice

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans, bra passform. Resårmidjan kunde vara lite bredare!
Rimligt pris.

11. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä kalsongshopen.se

Stort tack för din order och feedback - Det glädjer oss att höra hur du upplever ditt köp & att vi lever upp till det som vi vill att kunderna ska förvänta sig från oss. Tack Olle! /Kalsongshopen

Saanut 4/5 tähteä

Frank Dandy kalsongerna är underbara

Frank Dandy kalsongerna är underbara
Men Jack and Jones kalsongerna väldigt små för att vara samma storlek 6/Large så de blev en besvikelse tyvärr det krävs tydligen XL på dem har aldrig haft XL i något kalsong fabrikat tidigare
Men snabb leverans o bra pris .

11. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä kalsongshopen.se

Stort tack för din order & din recension Olle - Positiv & konstruktiv feedback som vi tar med oss. Frank Dandy har även vi uppmärksammat blivit en favorit bland handlarna. Även Jack & Jones på grund av fler kalsonger till en billigare peng. Däremot som du säger upplever vissa att storleken är något mindre jämfört med vad man är van vid. Kul att du är nöjd med leverans & pris. Tack återigen! /Kalsongshopen

Vastaus yritykseltä kalsongshopen.se

Tack för din beställning och feedback Jimmy - Kul att höra att din upplevelse var positiv & hoppas du blev nöjd över produkterna. Tack! /Kalsongshopen

Smidigt

Smidigt, enkelt och snabb respons

16. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä kalsongshopen.se

Det glädjer oss att höra & kul att du väljer oss! Det är så det ska vara med andra ord:) Tack Hugo /Kalsongshopen

Bra kvalitet

Bra kvalitet, skön komfort till realistiskt pris.

25. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä kalsongshopen.se

Tack för din recension & toppen du blev nöjd! Kvalitet & komfort till ett realistiskt pris är vad vi vill erbjuda. Tack för detta och välkommen åter Johan:)

Saanut 5/5 tähteä

They didnt arrive in time and there was…

They didnt arrive in time and there was some supplying issues. I expected arrival earlier but ill have to wait.

26. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä kalsongshopen.se

Tack så mycket för din order och olyckligt med något försenad leverans. Vänligen kontakta oss på mailen så skickar vi dig något extra.

Thank you very much for your order and unfortunately with a slightly delayed delivery. Please contact us by email and we will send you something extra.

This is so nice

This is so nice! I feel free and fresh, best i have

25. maaliskuuta 2026

Perfect, thanks for this Robin! /Kalsongshopen

Köper alltid kallingar här

Köper alltid kallingar här. Bra kvalité till bra priser. Snabbt och smidigt. Kan varmt rekommendera.

4. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä kalsongshopen.se

Tack för förtroendet och fin feedback! /Kalsongshopen

Saanut 5/5 tähteä

Quick and positiv response.

Quick and positiv response.
Changed the oder according to my request

17. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä kalsongshopen.se

Thanks for your feedback and order. Much appreciated and welcome back! /Kalsongshopen

Supernöjd upplevelse

Enkel och bra hemsida med konkurrenskraftiga priser! Rekommenderas starkt!!! Även snabb leverans!!!

11. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä kalsongshopen.se

Härligt med fin Feedback & nöjd kund. Det glädjer oss! Välkommen åter. /Kalsongshopen

Saanut 5/5 tähteä

Beställde både kallingar och strumpor!

Beställde både kallingar och strumpor!! Prisvärt och snabb leverans, insåg att jag borde beställt mer direkt. Men blir påfyllning snart! :)

2. maaliskuuta 2026

Stort tack Samuel för din order och orden! Välkommen åter /Kalsongshopen

Bra paketpris

Bra paketpris, bra leverans och kallingarna är i prima kvalitet! :)

13. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä kalsongshopen.se

Tack för din fina recension och order! Dessutom roligt att höra du blev nöjd:) /Kalsongshopen

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans, top kvalité. Rekommenderar, kommer lägga ny beställning inom kort.

12. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä kalsongshopen.se

Tack så mycket för ett fint omdöme och kul att du blev nöjd! Välkommen åter:) /Kalsongshopen

Why pay more?

Why pay for expensive when I can get more, better for less at kalsongshopen.
Will be a returning customer quarterly:)

19. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä kalsongshopen.se

Thanks a lot for your order and your feedback! /Kalsongshopen

Saanut 5/5 tähteä

Som vanligt en toppenbra uppplevelse…

Som vanligt en toppenbra uppplevelse med Kalsongshopen. Bra utbud, hittar alltid det jag behöver och på det snabb leverans. 👍🏽

25. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä kalsongshopen.se

Det gläder oss att höra! Tack för din order och ditt omdöme. Det betyder mycket för oss:) Välkommen åter /Kalsongshopen

Mycket nöjd

Mycket nöjd! Snabb leverans, bra priser, trevlig support när jag hade frågor! Kommer att forsätta handla underkläder & strumpor här.

19. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä kalsongshopen.se

Tack Johan för fin feedback, det uppskattas och välkommen åter! /Kalsongshopen

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin