HandyMan Bygg | Renovering & Byggfirma i Linköping Arvostelua

4. Lattian kunnostuspalvelu
  5. Keittiösuunnittelija
  6. Viherhuoneurakoitsija

Yrityksen kirjoittama

Söker du en pålitlig och erfaren byggfirma i Östergötland? Då har du hittat rätt! Hos oss på HandyMan Bygg tar vi oss an allt ifrån små renoveringsprojekt till stora ombyggnationer. Oavsett om du behöver hjälp med golvläggning, målning, spakling, montering av Ikea-möbler och köksrenovering, är vi redo att hjälpa dig. Vi har den kunskap och expertis som krävs för att leverera ett resultat av högsta kvalitet. Vi jobbar även med större byggprojekt såsom badrumsrenovering, tillbyggnation, totalrenovering och altanbygge.

Erinomainen

8 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 5/5 tähteä

Tog hjälp av företaget gällande vår…

Tog hjälp av företaget gällande vår förskolegård och redan vid första mötet blev det tydligt. Snabb återkoppling och otroligt snyggt utfört arbete. Det var både att renovera vår sandlådesarg till att bygga upp vår bro och spång på nytt.
Det jag har uppskattat mest är att när vi notera en miss var det snabb återkoppling och att dem löste det fort. Ingen diskussion. Hög tillit och bra utfört arbete

21. elokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Jag är nöjd med utfört arbete

Jag är nöjd med utfört arbete. I detta fall uppsättning av ett badrumsskåp.
Hantverkaren kändes kunnig och hade bra tips om placering, och stämde av i processen så jag blev nöjd. Vilket jag som sagt blev :)
Jag kan absolut tänka mig att anlita företaget igen, för något mindre eller större som behövs fixas i hemmet.
Bra och tydlig kommunikation inledningsvis också när jag frågade om pris och när de kunde utföra det.

14. huhtikuuta 2026

Köksrenovering

Vi anlitade Handyman för att renovera köket. De var mycket hjälpsamma och professionella. Snickarna var duktiga med att löpande kommunicera och stämma av under projektets gång, vilket fick oss att känna oss trygga. Vi är jättenöjda! 5/5

4. helmikuuta 2026

Väldigt nöjd

Snabba, flexibla och professionella!
Kommunikationen har fungerat utmärkt och de hjälpte oss att renovera både badrummet och köket.
Jag anlitar er gärna igen för framtida projekt :)

23. heinäkuuta 2025

Väldigt nöjd …

Jag är otroligt nöjd med arbetet som har gjorts på min uteplats! Från start till mål har allt fungerat smidigt, tydlig kommunikation, punktlighet och ett mycket proffsigt utförande. Resultatet blev över förväntan och hela uteplatsen har fått ett rejält lyft. Det märks att ni lägger stolthet i ert arbete och att kvalitet verkligen står i fokus. Stort tack för ett fantastiskt jobb – jag kan varmt rekommendera er vidare!

19. kesäkuuta 2025

Målning och staket

Handyman Bygg hjälpte oss med såväl invändig ommålning av vår stuga som bygge av staket, portal och spaljér samt montering av armaturer. Vi är supernöjda med både resultatet och kommunikationen oss emellan.

8. kesäkuuta 2025

Köksrenovering

Väldigt nöjd med köksrenoveringen dom gjorde. Trevliga och flexibla hantverkare som löste problem som dom stötte på på ett väldigt bra sätt och köket blev jättesnyggt!

3. helmikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Väldigt nöjd med resultatet!

Väldigt nöjd med resultatet!
Jag anlitade Handyman Bygg I Östergötland AB för en köksrenovering och fick fantastisk hjälp genom hela processen – från köksplaneringen på IKEA, rivning och materialinköp till ett färdigmonterat kök. Vi är supernöjda med resultatet! Kommunikationen har fungerat utmärkt hela vägen.

Vi är otroligt tacksamma för allt och kommer definitivt att rekommendera er vidare!

14. tammikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Väldigt nöjd med köksrenoveringen!

Väldigt nöjd med köksrenoveringen!
Jag anlitade Handyman Bygg för en lite större köksrenovering, och allt gick hur bra som helst. Vi blev väldigt nöjda med resultatet! Kunniga och trevliga hantverkare – jag hade inte kunnat önska mig en bättre köksrenovering.

Rekommenderas starkt!

5. helmikuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin