Snabba och pålitliga killar
Snabba och pålitliga killar! Jättebra utfört arbete!
Bifrosts Måleri är din pålitliga partner för måleri och byggtjänster i Göteborg, Mölndal, Kungälv, Partille, Kållered och hela Storgöteborg. Vi erbjuder professionella tjänster inom måleri, tapetsering, byggarbeten, kakelsättning, takarbeten och renoveringar för både privata hem och kommersiella fastigheter. Med lång erfarenhet och hög kompetens inom måleri ser vi till att varje yta, oavsett om det gäller väggar, tak eller fasader, får ett hållbart och snyggt resultat. Vår tapetseringstjänst hjälper dig att sätta en personlig prägel i dina rum, och våra kunniga hantverkare garanterar en perfekt finish vid varje arbete. Vi är också experter på renoveringar och erbjuder byggtjänster som täcker allt från mindre ombyggnationer till omfattande renoveringar. Med våra tjänster inom kakelsättning och takarbeten kan du vara trygg i att vi hanterar både badrum, kök och tak på ett professionellt och hållbart sätt. Bifrosts Måleri strävar alltid efter högsta kvalitet och kundnöjdhet. Vi är stolta över att vara verksamma i Göteborg och omnejd, där vi med engagemang och yrkesstolthet ser till att förverkliga våra kunders visioner och projekt. För dig som söker pålitliga och erfarna hantverkare för måleri, tapetsering, bygg, kakelsättning och takarbeten i Göteborgsområdet, är Bifrosts Måleri ditt självklara val. Kontakta oss idag för en offert och låt oss hjälpa dig att skapa det hem eller den fastighet du alltid drömt om!
Havrekornsgatan 2B, 431 46 , Mölndal, Ruotsi
Snabba och pålitliga killar! Jättebra utfört arbete!