Hammertime Online Auctions Arvostelua 15

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 1/5 tähteä

Ik bood op een item uit een…kunstveiling

Ik bood op een item uit een kunstveiling.
Toen ik op 1 minuut van het einde het hoogste bod plaatste, kwamen er plots 5 minuten biedtijd bij. In het verleden heb ik dit nog meegemaakt bij Hammertime. Dit doet vermoeden dat men het onderste uit de kan wil halen en de regels aan z'n laars lapt.
Ik bood op een item beperkt op een zeer gelimiteerde oplage van 750 stuks. De foto's zijn niet steeds heel duidelijk bij Hammertime.
Bij afhaling gisteren, stel ik vast dat deze 'zeer gelimiteerde oplage' niet eens genummerd is, laat staan getekend. Maar bovendien is het papier zelfs niet van een stempel voorzien. Het is dus eigenlijk niets meer dan een kopie op dik papier.
Dit ruikt sterk naar zakzetterij.
ik merkte trouwens op dat de dam voor me, ook een exemplaar van een werk ontving wat m.i niet meer was dan een kopie.

opletten geblazen dus

25. maaliskuuta 2026

Biedingen gaan niet eerlijk

Bij een bieding op een voertuig had ik het hoogste bod. De tijd om een bod uit te brengen was verstreken. Normaal zou ik dit kavel gewonnen hebben.
Na enkele ogenblikken staat er terug eens biedingstijd op en kan er terug op het voertuig geboden worden waardoor er terug biedingen op kwamen.
Ik ben dus van mening dat bij het verstrijken van de tijd om te bieden het hoogste bod op dat moment de winnaar i

17. maaliskuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

Correct bij mijn ervaringen.

Al een aantal zaken gekocht via Hammertime. Telkens de juiste product-omschrijving welke je kan verwachten van een online veilinghuis. Bij de afhalingen is het soms wat hectisch. Maar ook dat is wel begrijpelijk.

Ik blijf ze volgen voor meer.

10. joulukuuta 2025

zelfs 1 ster is nog teveel

zelfs 1 ster is nog teveel. Ik had het hoogste bod maar kreeg 's anderendaags -zonder uitleg- te horen dat ze de loten niet gingen toewijzen.
als ik op iets bied bij hen mag ik dit achteraf toch ook niet herroepen.
Ze zijn dan ook nog zo onbeleefd om alle mailadressen in cc te zetten zodat iedereen deze kan zien en misbruiken. GDPR?
wegblijven hier want dit zijn bedriegers !

22. lokakuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Onbetrouwbare ervaring, onvolledige levering en minimale compensatie

Een lot gekocht bij Hammertime bleek bij afhaling onvolledig te zijn. In plaats van een redelijke compensatie te bieden, rekenden ze de ontbrekende stoel af alsof het de goedkoopste IKEA-stoel van Marktplaats.nl was. Heel onprofessioneel en klantonvriendelijk.

Ik kreeg niet waarvoor ik betaald had en werd afgescheept met een minimale vergoeding. Geen aanrader.

30. syyskuuta 2025

koelkast

Ik bood onlangs op een koelkast waar ik voor had gaan kijken op de kijkdag. Op de kijkdag stond deze niet aan. Ik won de veiling en bij het afhalen en ze bij aankomst aan te zetten bleek dat de ijskast niet koelde. Na wat mails gaven ze toe dat zij hier niet van wisten en dat ze ook nooit een kapotte koelkast op veiling zouden brengen indien ze dit wisten. Helaas bestaan er op faillisementen geen herroepingsrecht. Wat natuurlijk wel enorm jammer is. Ze hebben een bedrag teruggestort (35 euro) maar de koelkast kostte 140 euro kosten incl. Enorm jammer dat dit niet op een andere manier werd opgelost aangezien ook zij er van uitgingen dat de koelkast werkte.

22. maaliskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Ik lees hier wat negative commentaar…

Ik lees hier wat negatief commentaar over Hammertime - nu ik kocht hier reeds verscheidene zaken en had ook al eens iets wat niet echt aan de verwachtingen voldeed. Dit is het risico van iedere veiling. Wat communicatie betreft iedereen heeft wel eens een slechte dag. Heb dit echter nog nooit een slecht gesprek gehad aan de telefoon die toch altijd wordt beantwoord.
Waarom deze recensie/review had nu gisteren 12 maart 2025 tijdens het bieden een technisch internetprobleem met nadelig gevolg voor mij dit werd vanmorgen na een telefoon gesprek zonder problemen direct opgelost dit was nochtans niet in het financieel voordeel van Hammertime Bedankt Hiervoor Ellen!

12. maaliskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

I feel bad writing bad reviews

I feel bad writing bad reviews, thus I'm gladly gonna erase it if You solve the problem!

First, to get the right to place bids I'm supposed to copy my ID and credit card and send them, which I do via e-mail.

The response says I should copy and send my ID and credit card. I thought it was an automatic response, so I just resend the mail, asking if I did it correctly...

No answer, I can't place bids.

I contact them via e-mail, Facebook, contact form and call them by phone. No answer.

Two days after, I get someone on the phone. They kindly assure I'll be granted the right to place bids. Nothing happens.

Later I call again. The operator can't find my e-mail with the ID and card, so I resend it. They say everythig's fine and I can get the right to place bids.

By today nothing had happened and I still can't place bids.

5. maaliskuuta 2025

Hammertime never again.

Online veiling platform. Geboden op een golf IV van 24 jaar oud. Uiteindelijk bod van 1180 euro inclusief veilingkosten wat een marktconform bedrag is. Er staat duidelijk bij dat de wagens worden toegekend na toewijzing. Dus bod gewonnen. Proficiat u bent de hoogste bieder. Uiteindelijk wordt de wagen niet toegewezen. Communicatie komt er 1 dag na winnned bod. Geen enkele vorm van duidelijkheid. Enkel dat het lot niet is toegekend. Tip voor de eigenaar van hammertime. Geef meer info over de niet toewijzing. Geeft duidelijkheid aan de mensen die via je site op loten bieden. Voor mij lijkt het dan alsof die 24 jaar oude wagen niet genoeg oplevert en je hem dan naar zelf weigert toe te kennen aan de hoogste bieder.

23. joulukuuta 2024

Hammertime ( De uitbater Anthony ) Oplichter

Hammertime. (Anthony). zware oplichter respectloos ik heb een auto via de veiling gekocht zonder dat er vermeld stond dat de wagen motor schade heeft zo oplichters zijn ze
Samen met Cardoen Johan opletten aan al de gene die via de veiling willen kopen ze zijn echt dieven respectloos zeer agressief alles staat op beeld 13:13 datum 04/01/2024 zeer agressief ter wel hij mij heeft opgelicht samen met Johan baas van Cardoen Aartselaar
Maar het heeft moeilijk gepakt bij mij Toch hè Anthony wij crediteren 1 keer in de maand oplichter je zult meer slechte review krijgen door u gedrag en werk stijl fucker

4. tammikuuta 2024

Geen opvolging, geen communicatie

Zoals al die veilinghuizen: dringend een cursus communicatie en opvolging na verkoop volgen. Klantservice nul komma nul, te dom om de telefoon op te nemen, laat staan dat ze op een mail antwoorden.

25. toukokuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin