Läkarassistent Joakim tog blodprov på 10åring med spruträdsla och han var så pedagogisk och svarade på alla frågor och visade. Visade inte stress alls. Fantastisk upplevelse för en spruträdd tjej :-)
Jag tycker det är väldigt bra att man kan börja med att skriva ner vad man söker för. Och att man får svar först i skrift. Väldigt bra att kunna gå tillbaka till, och läsa vad vi har sagt. Om man sku... Näytä lisää
Monica och Gunnel på hälsa hemmas BVC är proffsiga och ger ett underbart bemötande! Det känns också perfekt att få hembesök när man har liten bebis. Slippa sitta i väntrum med sin lilla med tanke på v... Näytä lisää
- Terveyskeskus
- Lasten klinikka
- Kotisairaanhoitopalvelu
- Paikallinen terveysasema
- Terveysasema
- Julkinen terveyskeskus
Yrityksen kirjoittama
Hälsa Hemma är vårdcentralen du alltid har med dig. Via Hälsa Hemma-appen får du snabbt kontakt med din läkare och sköterska när du eller dina barn behöver oss. Vi hjälper dig med allt en vårdcentral ska hjälpa till med, på plats hos oss, via digitala möten och hembesök när du behöver undersökas eller ta prover. Vi har avtal med Västra Götalandsregionen och Region Stockholm och sedan vi öppnade har vi gjort fler än 30 000 hembesök och du når oss smidigt via Hälsa Hemma-appen. Avgiften är densamma som hos andra vårdcentraler (max 300 kr) och frikort gäller. Som patient listar du dig enkelt via Hälsa Hemma-appen i mobilen, där du snabbt får kontakt med ditt team av läkare och sköterskor, via chat, telefon eller video. Behövs vidare undersökning eller ta prover, så bokar vi in ett hembesök - smidigt och tryggt för såväl unga, barnfamiljer som äldre. Ladda hem Hälsa Hemma-appen idag så får du snabbt kontakt med våra läkare och sköterskor. Vi har god bemanning och oftast korta väntetider: https://halsahemma.se/app/
Ekenleden 15A, 428 36, Göteborg, Ruotsi
- 010-164 68 00
- epost@halsahemma.se
- halsahemma.se
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Läkarassistent Joakim tog blodprov bra!
Snabb återkoppling och fortsatt…
Snabb återkoppling och fortsatt undersökning. Bra och tydlig kontakt
Jättemissnöjd
Jättemissnöjd, de vägrar hjälpa och stänger ner ärenden trots att de inte är lösta och jag behöver hjälp. Aldrig fått vård i hemmet, de bara lockar med det antar jag och skrev att de gör bedömning i enskilda fall beroende på behov men gjorde aldrig någon bedömning för mig. Väldigt splittrat och ingen som har helhetskoll, chatten är värdelös och man får aldrig svar på några frågor. Den jag träffat på videosamtal var extremt otrevlig precis och typ gav mig en utskällning och sa att han skulle avsluta samtalet för att jag inte hade mobilen helt stilla (jag låg i sängen (för att jag har ME) och hade mobilen så still jag kunde), han sa att jag faktiskt får sätta mig vid ett bord eller något (kan ju inte det) och hotade med att lägga på så får vi boka om till någon gång jag kan sitta vid ett bord. Helt sjukt otrevligt att bemötas med utskällning. Måste byta det är inte värt det om man kan undvika gå till dessa, de försöker undslippa att göra något alls. Jag ville ha migränutredning men de vägrar för att jag tar mediciner för andra saker??? Heelt sjukt bojkotta om ni kan. De lockar med snabb kontakt men det tar evigheter för att man bollas mellan tusen olika personer. Man bryter av med ny personal flera gånger i samma ärende hos Hälsa Hemma. Kommer in flera olika personer i chatten som egentligen inte Kan göra nånting utan bara skicka vidare ärendet till andra personer. Och sen sitter man där och har någon helt ny som ska ta beslut och knappt läst igenom nånting man har skrivit så allt man har skrivit är onödan. Ingen svarar på frågorna man har. Allt är kaos och man får ingen hjälp. De sa för ett ärende som var akut med hudbesvär att jag skulle kontakta hudläkaren istället, men hudläkaren och fyra veckor väntetid minst. Så de bara stängde ner ärendet. Allt tar jättelång tid på grund av att ingen håller i totalansvaret utan man blir bollad fram och tillbaka och måste förklara sig men ingen lyssnar. Om man kan undvika detta företag ska man göra det. Har hört dåliga erfarenheter från andra på sociala medier också om dem så vet inte vart alla dessa positiva recensioner kommer ifrån.
Don't waste your time here
Complete waste of time. You answer the same question 4 times to 4 different people, wait for a week and nothing happens. Please don't make the same silly mistake I did of thinking this facilities anything, it doesn't. Choose another doctor/rep. instead
Smidigt med spirometri hemma!
Fick bra hjälp samma dag
Fick bra hjälp samma dag
Läkaren ringde mig och skrev ut pencillin direkt.
Bra service och snabb handläggning
Bra service och snabb handläggning
Hälsa hemma blev det inte för min fru
Det finns många goda recensioner men tyvärr kan jag inte bekräfta denna bilden. Här skriver jag för min fru skulle som inte orkar att befatta sig mera med detta företag. Hon har haft flera problem, bl.a. dyspepsi/magkatarr i 3 månader och stora smärtor i höger armen. Hälsa hemmas hantering av detta skede i en mer eller mindre kaotiskt chat der flera av deras medarbetare var inblandade och rådgivning bestådde av att skicka en länk till 1177.se hemsida och ärendet avslutades därefter utan utredning eller läkarekontakt. Bra att många fick hjälp men här blev det verkligen 0 av 10.
Kändes tryggt som vanligt med H.H
Kändes tryggt som vanligt med H.H. angagerat.
Bästa vårdcentral
Hembesök
De kom hem till mig. Tankade 2 rör. 5 minuter av min tid gick åt.
Hurra för en trevlig och snabb sjuksyster. Hur han livet fungera utan Hälsa Hemma... stort tack.
kan inte riktigt hålla med av…
kan inte riktigt hålla med av recessionerna som skrivits av andra. känns som en talan spelar ingen roll ju längre tid man är listat hos denna vårdcentral rekommenderar ingen att lista sig under längre tid.
Bra bemötande och jätte bra och smidig…
Bra bemötande och jätte bra och smidig vårdcentral.
Jag fick bra hjälp och vägledning på en…
Jag fick bra hjälp och vägledning på en gång så jag har bara gott att säga om Hälsa Hemmas vårdcentral.
Snabb hjälp och proffsig information
Snabb hjälp och proffsig information. Älskar hur de kombinerar appen med personliga hembesök.
Otroligt rörigt med olika…
Otroligt rörigt med olika patientkontakter som inte har överblick när jag som är gammal lider av flertal olika sjukdomar. JAG HAR INTE FÅTT SVAR PÅ DE FRÅGOR JAG STÄLLT DET BLIR EVIGHETSLÅNGA CHATTSAMTAL UTAN RESULTAT.DE TAR INTE ANSVAR FÖR LÄTTARE GYNEKOLOGISKA YTTRE PROBLEM VILKET DE SKA GÖRA ENl. JANUAINFORMATION DE UTREDER INTE BENSVULLNAD. LÄT MIN SON LÄSA ETT CHATTSAMTAL FRÅN EN PATIENTKONTAKT OCH HAN FÖRSTOD INTE HELLER VAD HON MENADE. LÄKAREN HAR ALDRIG TRÄFFAT MIG. SKULLE INTE REKOMMENDERA HÄLSA HEMMA TILL GAMLA MÄNNISKOR MED MÅNGA SJUKDOMAR.
Det fungerar så bra för oss
Det fungerar så bra för oss, och jag har aldrig haft bättre vård, Ni sköter om oss äldre på bästa sätt
Ointresse
Väl bemött initialt, men man får upprepa samma sak flera gånger ofta till olika personer. Och när man äntligen får läkarkontakt så baseras allt på tidigare uppgifter. Det läggs ingen tid på att bilda sig en egen uppfattning. Ärendet avslutas utan att ha bottnat det och en vidare plan, fast problemet kvarstår. Vad gör man då? Ska man som patient tolka det som att du får helt enkelt fortsätta leva med detta eller hoppas det går över av sig själv. Har varit ansluten till detta rätt länge men då med lättare besvär. Nu kommer jag byta och starkt avråda detta bolag. Synd då jsg ändå tycker kontskter innan läkare ändå funkat bra
Riktigt bra
Jag får alltid professionell hjälp. Ärenden hanteras snabbt upplever jag och i de fall jag fått vänta har kommunikationen varit tydlig i när mitt ärende ska hanteras.
Förståelse gör min grundsjujdom ME
Förståelse gör min grundsjujdom ME. Trevligt bemötande.