Saanut 1/5 tähteä

Mycket dålig upplevelse. Efter att ha väntat länge på svar stängdes min chatt plötsligt utan någon riktig förklaring eller möjlighet att kommunicera med en läkare. Jag fick ingen verklig hjälp el... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Varning!!! SCAM! gå till en fysisk mottagning istället! Läkaren sa att han inte kan skriva ut antibiotika trots min tydliga historik av tonsillitis och tidigare recept. Fick rådet att ta Ipren och... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Snabb och proffsig hjälp! När jag först inledde kontakt så fick jag svara på en massa frågor och kunde direkt skickas vidare till mer lämplig expertis. Personalen som skickade vidare mig informerad... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Terveyskeskus
  2. Julkinen terveyskeskus

Yrityksen kirjoittama

Min Doktor är Sveriges första digitala primärvårdgivare, grundat 2013. Vi har sedan dess genomfört över 4 miljoner patientärenden. I dag hanterar vi all vård som är möjlig att ge inom primärvården digitalt. Vi bedriver även vaccinationsmottagningar över hela landet, samt en vårdcentral. Ladda ner vår app eller gå in på mindoktor.se för att se hela vårt utbud, söka vård eller boka tid på vaccinationsmottagning.

1,6

On vastannut 93 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Mycket dålig upplevelse.

Mycket dålig upplevelse.

Efter att ha väntat länge på svar stängdes min chatt plötsligt utan någon riktig förklaring eller möjlighet att kommunicera med en läkare. Jag fick ingen verklig hjälp eller uppföljning, bara ett standardmeddelande om att söka vård någon annanstans.

Bristen på kommunikation och hur mitt ärende hanterades kändes oprofessionellt och respektlöst.

17. huhtikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Man blir bara hänvisad till…

Man blir bara hänvisad till allmänvården
Varför har man ens denna funktion
Kommer aldrig mer använda denna service igen .
Dom vill bara tjäna pengar dax att lägga ner !

5. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Min Doktor

Tack för att du delar med dig av din upplevelse hos oss. Vi beklagar att vi inte levde upp till dina förväntningar. Din feedback är viktig för oss och kommer att tas vidare i vårt interna förbättringsarbete.

Ellinor
Min Doktor

Uruselt

Uruselt - det enda de gör är att hänvisa till den allmänna vården

27. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Min Doktor

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar att vi inte levde upp till dina förväntningar. Din feedback är viktig för oss och kommer att tas vidare i vårt interna förbättringsarbete.

Hannah
Min Doktor

Saanut 1/5 tähteä

Jag lägger ner det här nu, efter ett dygns väntan på ett simpelt intyg

Jag lägger ner det här nu, det är bara stressande och förnedrande. Har skickat två filmer som kostade mig mycket energi som jag inte har, förklarat i frågeformulär och i frågor i chatten. Nu har det gått 25 timmar sen jag inledde ärendet och jag har inte hört från läkaren på 6 timmar. Det borde varit enkelt då jag varit sjuk av virus och fortfarande inte mår bra så behöver ett intyg till jobbet. Detta har tagit minst en dag av välbehövlig vila. Synd att det inte går att sätta noll stjärnor. Hoppas verkligen att ni inte har mage att skicka en faktura för den här "hjälpen". Tack och hej.

25. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Min Doktor

Vad tråkigt att du känner dig missnöjd. Vi strävar alltid efter att bli bättre, så du får gärna inkomma med dina synpunkter till vår support, så utreds ditt ärende vidare och vi kan se över din faktura. Tack på förhand!

Saanut 1/5 tähteä

Jag fick en chatt med en läkare men vet…

Jag fick en chatt med en läkare men vet inte om det var en riktig människa. Svarade som en robot och hade kunnat få samma hjälp om jag sökte på nätet.

20. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Min Doktor

Tack för att du delar med dig av din upplevelse – vi är ledsna att vi inte levde upp till dina förväntningar. Vi tar din feedback vidare internt för verksamhetens kontinuerliga förbättringsarbete.

Varning!!

Varning!!! SCAM! gå till en fysisk mottagning istället!
Läkaren sa att han inte kan skriva ut antibiotika trots min tydliga historik av tonsillitis och tidigare recept. Fick rådet att ta Ipren och alvedon vilket inte botar en bakteriell infektion!!!!!!!!

100 kr rakt ner i sjön. Känns inte som en riktig läkarkontakt!

22. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Min Doktor

Tack för att du delar med dig av din upplevelse – vi är ledsna att vi inte levde upp till dina förväntningar. Du är varmt välkommen att kontakta vår support som kan undersöka ditt ärende vidare.

Sämsta i alla avseenden

Sämsta i alla avseenden. Ej närvarande, en riktig besvikelse.

Kände mig inte hörd och mina problem kvarstår.

20. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Min Doktor

Tack för att du delar med dig av din upplevelse – vi är ledsna att vi inte levde upp till dina förväntningar. Du är alltid välkommen att kontakta vår support som kan undersöka ditt ärende.

Saanut 1/5 tähteä

Blev riktigt besviken denna gång

Blev riktigt besviken denna gång. Enormt lång väntetid, redan 6 timmar and counting. Oacceptabelt. Ärendet är enkelt, ville mest få en enkel konsultation. Bytte till Kry, fick tid inom 1/2 timme.

17. maaliskuuta 2026

Hannah på Min Doktor

Ej engagerade eller hjälpsamma

Otroligt dåligt bemötande, kändes som att de bara ville avsluta ärendet så snabbt som möjligt.

26. helmikuuta 2026

Hej Stella,

Beklagar att du känner dig missnöjd med ditt besök hos oss och att vi inte kunnat leva upp till dina förväntningar i detta ärende.

Saanut 1/5 tähteä

Sämsta jag har varit med om..

Sämsta jag har varit med om..Får ta blodprover för järn och det visar sig lågt nivå så det skulle bli järnfusion pga jag har magkatar och det var det jag fick 2020 oxå men helt plötsligt så blir mina värden normala igen enligt läkaren bedömning och det blir det pga jag fråga sätter läkaren och detta visar han med att ignorera mig på 2 dagar och supporten bolllade mig fram o tbx..Jag säger bara LITA INTE
PÅ DEM OCH SLÖSA INTE ERAN TID PÅ DEM FÖR DEM BRYR SIG ABSOLUT INTE OM PATIENTERNA USCHHH SÄGER JAG BARA...

20. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Min Doktor

Tack för att du delar med dig av din upplevelse – vi är ledsna att vi inte levde upp till dina förväntningar. Vi som besvarar recensioner kan inte gå in på specifika fall, men du är välkommen att kontakta vår support (support@mindoktor.se) om du önskar att ditt ärende utreds vidare.

Hälsningar, Ellinor – Min Doktor

Saanut 5/5 tähteä

Snabb och proffsig hjälp!

Snabb och proffsig hjälp!
När jag först inledde kontakt så fick jag svara på en massa frågor och kunde direkt skickas vidare till mer lämplig expertis. Personalen som skickade vidare mig informerade mig att det kunde ta upp till 48h innan remissen blev besvarad. Men jag fick hjälp redan efter några minuter, och ca 2.5h efter första kontakten hade jag mitt recept! 😃😍

Det är himla tur att jag inte gick in här och läste alla recensioner innan jag använde mig av "Min Doktor". 😌

19. helmikuuta 2026

Hej Therése!

Stort tack för din fina recension. Det gläder oss att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss! Varmt välkommen tillbaka vid behov!

Vänligen,

Sämsta kundsupport nånsin!

Skulle få recept för ögoninflammation 22:00, åkte till apoteket 15:00 dagen efter. Där fanns inget recept att hämta ut. Försökte kontakta mindoktor vilket är i princip omöjligt. Doktorn svarar inte även om han inte skrivit ut något recept. Deras support svarade inte på flera timmar och när de väl svarade så hade de ingen hjälp. Skulle inte rekommendera detta till någon då det är de absolut värsta jag varit med om!

13. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Min Doktor

Hej! Tack för din feedback. Vad tråkigt att höra att vi inte levde upp till dina förväntningar. Vi strävar alltid efter att bli bättre och tar dina synpunkter vidare till rätt person. Vänligen, Hannah på Min Doktor

Uruselt och respektlöst

Har Ibs typ C och haft förstoppningsproblematik sedan förskolan. Behövde få mitt recept på resolor (medicin som hjälper tjocktarmen att fungera bättre, ej ett laxativ utan seratonin stimulerande medel som hjälper mot kronisk förstoppning) förnyat. Idiot till läkare påstår att jag inte haft ett recept inom 1,5 år tillbaka och skriver att hen inte vill hjälpa mig. Medicinen är inte narkotika klassad och har bokstavligen räddat livet på mig då jag inte kan arbeta eller fungera utan den. Dessutom har hon fräckheten att istället ge mig ett recept på inolaxol som är ett bulk medel mot hård mage. Uruselt och respektlöst.

10. helmikuuta 2026

Hälsningar, Ellinor – Min Doktor

Saanut 2/5 tähteä

Bristande läkarkontakt

Ej engagerad i ärendet. Kändes inte tryggt och intresserade sig inte för att förstå helheten. Ville snabbt bara avskriva ärendet. Jag ställde en del följdfrågor angående föreslagen medicin samt mitt mående, fick inte svar på frågorna utan ett irriterat kort svar tillbaka om att medicinen hjälper vilket ej var min fråga.

5. helmikuuta 2026

Hej Caroline,

Uselt bemötande

Uselt bemötande. Detta företag är bara intresserade av att tjäna pengar.

28. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Min Doktor

Vad tråkigt att du känner dig missnöjd. Vi strävar alltid efter att bli bättre, så du får gärna inkomma med dina synpunkter till vår support, så utreds ditt ärende vidare. Tack på förhand!

Saanut 1/5 tähteä

Nytt recept på samma medicin som jag haft i åratal nekas

Nekar att ta emot mitt ärende. Försöker få ett nytt recept på en likadan medicin som jag haft i åratal. Arrogant bemötande i chatten. Rekommenderas ej längre. Bytte digital vårdgivare och då gick mitt ärende smidigare.

24. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Min Doktor

Hej! Tack för att du delar med dig av din upplevelse – vi är ledsna att vi inte levde upp till dina förväntningar. Vi som besvarar recensioner kan inte gå in på specifika fall, men du är du varmt välkommen att kontakta vår support (support@mindoktor.se) om du önskar att ditt ärende utreds vidare. Tack för att du hjälper oss bli bättre!
Hälsningar,
Hannah – Min Doktor

Aldrig mer!

Man bemödar sig inte ens med att läsa igenom alla frågor jag svarat på utan frågar samma saker igen. Blir irriterad när jag inte tål föreslagen medicin. Jag blir därefter smått idiotförklarad av läkaren. Får till svar att de "av princip inte skriver ut antibiotika". Det kanske skulle framgått innan man registrerar sitt ärende och de kan ta betalt. Aldrig mer!

21. tammikuuta 2026

Hej TS,

Ellinor på Min Doktor

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin