håndværker.dk Arvostelua

TrustScore 2.5/5 tähteä

1. Yrityspalvelut

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Find en lokal håndværker til dit projekt. Danmarks største håndværker portal. ✓ 77.161 brugeranbefalinger ✓ 58.497 billeder af færdige projekter ✓

Välttävä

TrustScore 2.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

3 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Jeg fraråder på det kraftigste at…

Jeg fraråder på det kraftigste at arbejde med Håndværker.dk. Min oplevelse har været ekstremt negativ. Jeg opsagde mit abonnement, men alligevel fortsatte de med at fakturere mig hver måned uden nogen form for respekt for mine rettigheder som kunde. Deres service er dårlig, ineffektiv og aggressiv.

Når de tager projekter ind, tilføjer de ekstra gebyrer uden at informere kunden, hvilket gør, at mange projekter falder fra eller bliver uoverkommelige. Det føles som om, deres strategi er designet til at gøre virksomheder økonomisk svage, så de kan presse penge ud af dig. Jeg har personligt oplevet, at de forsøger at fange folk i digitale kontrakter og automatisk fakturering, uden reel bevisførelse eller dokumentation for, at man faktisk har accepteret alt.

Deres kommunikation er manipulerende og nogle gange direkte truende. Når man stiller spørgsmål eller protesterer imod fakturaer, ignorerer de henvendelserne eller sender gentagne påmindelser, hvilket skaber stress og frustration. Mange andre virksomheder har også rapporteret om aggressiv salgsteknik, skjulte gebyrer og utilgængelig kundeservice.

Jeg kan med sikkerhed sige, at det ikke er en virksomhed, man kan stole på. Hvis du har en lille eller mellemstor virksomhed, risikerer du at blive fanget i unødvendige økonomiske forpligtelser, mens de fortsætter med at fakturere og presse penge. Fuget denne virksomhed og undgå at bruge deres platform – det vil spare dig tid, penge og stress.

18. maaliskuuta 2026

PAS PÅ!! Skjulte gebyr og truende adfærd!

PAS PÅ!!
Skjulte gebyr i kontraklten. Fakturaer bliver fremsendt på kryds og tværs af Hånværker.dk og de firmaer de bruger, så til sidst aner du ikke hvem du skal betale. Jeg betalte fakturaen direkte til det firma der udførte opgaven, hvorefter Håndværker.dk truede mig med inkasso, for et udestående på 82Kr!!! (skjult gebyr i kontrakten)
De er voldsomme og agressive og svarer ikke på de mails og spørgsmål man framsender. At sende én til Inkaso er de dog hurtige med!
Et helt og aldeles forfærdeligt forløb! Bruger dem ALDRIG igen.

14. helmikuuta 2026