Guitar-parts.nl Arvostelua

TrustScore 2/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Avoid this "shop" : after placing an order, you don't even get an order confirmation nor a tracking number... I asked several times this shaddy crook to cancel and refund the order, I got no an... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

1. Soitinliike
  2. Kitarakauppa

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Gitaar Onderdelen kopen? Neem een kijkje in onze shop! ✓ Persoonlijk advies ✓ 10.000+ onderdelen ✓ Snelle verzending ✓ Leverancier van A-merken

Välttävä

TrustScore 2/5 tähteä

22 arvostelua

5 tähteä
4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 2/5 tähteä

meneer Verburg maakt er een zooitje van maar is aan het opruimen

27 mei een bestelling geplaatst en betaald. Na meerdere mails dat ik de bestelling wilde annuleren kreeg ik 23 juni antwoord dat de bestelling was geannuleerd. Nu zit ik dus op mijn geld te wachten. Geen antwoord op mijn mails en bellen kan ook niet. De bestelling is gesloten op de site.
Koop hier niets!!!
Inmiddels heb ik aangifte gedaan van oplichting.
Dhr. Verburg heeft hierop gereageerd en mijn geld terug betaald en ik heb de aangifte weer ingetrokken. Jammer dat het zo moest lopen.

27. toukokuuta 2024

Avoid this "shop"

I asked several times this shaddy crook to cancel and refund the order, I got no answer.

A paypal dispute have been opened to get my money back.

EDIT : I finaly got my money back thanks to Paypal. Again avoid at all costs this thief, you'll never get what you paid for. After three weeks, I never received any order confirmation nor tracking.

6. kesäkuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Besteld, betaald en dan helemaal niets...

Hmm had ik maar de reviews gelezen voordat ik met de webshop in zee ben gegaan. Kennelijk ben ik niet de enige die na de bestelling niets meer heb vernomen. Gelukkig niet voor een groot bedrag besteld. Erg jammer dat men na meerdere mails niet het fatsoen nemen om überhaupt te reageren. Hoop dat de bestelling nog een keer geleverd gaat worden maar heb er een hard hoofd in.

26. huhtikuuta 2024
Saanut 2/5 tähteä

Lange, onaangekondigde, levertijd en slechte communicatie

Ik was op zoek naar korte schroefjes voor een stemknop. Guitar-parts had deze op voorraad. Maar na bijna anderhalve week nog steeds niets ontvangen en geen enkele reactie op mijn mails. Als ik de reviews van dit bedrijf eerder had gezien, had ik nooit besteld.

Het zou prettig zijn geweest als de levertijd op de website zou zijn aangegeven, of in ieder geval een vermelding dat levering om wat voor reden dan ook enkele weken kan duren.

Aanvulling 23 april: Gisteren alsnog het bestelde ontvangen.

15. huhtikuuta 2024
Saanut 4/5 tähteä

Prima geleverd

Een week geleden een inbussleutel en capo besteld. Geen bevestiging mail gekregen en na het lezen van de review’s toch twijfels of het geleverd zou worden. Maar vandaag zat het keurig in m’n brievenbus. Dus toppie.

17. tammikuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Besteld, betaald en daarna stil

Besteld, betaald en daarna stil. Geen bevestiging of factuur in de mail, niets. Telefonisch wordt je via een bandje doorverwezen naar emailadres waar ook niet op gereageerd wordt. Geen idee of ik (ooit) mijn spullen nog ga ontvangen.

Nu al spijt dat ik niet eerder de reviews gelezen heb.

11. joulukuuta 2023

Oplichters, pas op!

Dit is een duidelijk gevalletje internet oplichting. Je betaalt netjes maar reken er maar niet op dat je spullen ooit geleverd worden. Mails betreffende het niet leveren worden niet beantwoord!
Wees gewaarschuwd! Hier niet kopen!

25. lokakuuta 2023

Op 30-9-2023 een bestelling gedaan

Na een aantal keren gebeld en gemaild te hebben, heb ik vandaag 6-10-2023 de bestelling netjes ontvangen.

Op 30-9-2023 een bestelling gedaan. Normaal check ik eerst de review maar nu niet gedaan. Vandaag pas reviews gelezen. Dus ik vrees dat ik kan fluiten naar m'n materialen en centen. Ik heb wel een factuur ontvangen, maar op mail en telefoon wordt inderdaad niet gereageerd.

4. lokakuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Onderdelen besteld, nooit gekregen.

Ik heb een bestelling geplaatst op 28 aug 2023. Ik heb nog steeds niets gekregen. Ze zijn tel. niet bereikbaar, je moet mailen en ik heb al 3 mails gestuurd waarop geen enkele reactie. Als je zaken wil doen is dit niet de manier.

28. elokuuta 2023

NIET KOPEN

NIET KOPEN - DIEFSTAL
Een bestelling geplaatst, maar geen orderbevestiging ontvangen. Geen reactie op mijn mails.
Niet te vertrouwen deze website.

31. elokuuta 2023

Geen teken van leven…

Orderbevestiging en factuur ontvangen direct na betaling. Nadien geen enkel teken van leven meer. Geen reactie op mail. Telefoon wordt niet opgenomen. Geen producten ontvangen.

10. elokuuta 2023
Saanut 3/5 tähteä

Geen product ontvangen....

Ruim een week geleden hier iets besteld, na betaling kreeg ik geen orderbevestiging. Paar uur later hierover gemaild en had binnen 5 minuten reactie en de orderbevestiging. Het product is echter nog steeds niet geleverd. Geen bevestiging van verzending, geen reactie op mijn mails hierover.

Inmiddels contact gehad met het bedrijf, het product bleek toch niet leverbaar en ik heb mijn aankoopbedrag teruggestort gekregen. Netjes opgelost dus.

3. kesäkuuta 2023

Geen communicatie

Ik probeer maar te mailen en te mailen want bellen heeft geen zin. Ik probeer gewoon mijn vragen beantwoord te krijgen maar kennelijk vraag ik iets ingewikkelds.

9. toukokuuta 2023

Geen communicatie na betaling

Bestelling geplaatst en betaald ruim een half jaar geleden. Na meermaals gemaild te hebben over de orderstatus nog steeds geen reactie. Telefonisch contact is niet mogelijk. Bij bellen word je namelijk automatisch doorverwezen naar de mail. Ik heb het idee dat hier sprake is van oplichting.

27. helmikuuta 2023

Bedrog

2 maand geleden een bestelling geplaatst. Nooit iets ontvangen en geen reactie op verschillende mails.

8. helmikuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

I do not normally give bad reviews

I do not normally give bad reviews, so this is being constructive and really hope things turn around for this company. I was looking for some imperial tuner buttons at a more affordable price.
Guitar-parts.nl was meeting this requirement. I bought a set in september untracked: never received. no reply to emaisl/tel or text. I got a refund through Paypal after 4 weeks. I thought maybe lost in the post? (never happened to me but possible)
Give them another chance? This time 16/12/2022 requested tracked: invoice received, but transaction stuck in Processing....after many emails It turned out that the owner was not well...and that the parts had been sent untracked?? (why? and without shipping note?and still stuck in processing) again never received and no replies until later to tell me of the owner condition (which I fully understand). Then radio silence. Many emails later. they did refund so they are a legit and honest company but I am wondering: what is going on??? what happened to the parts allegedly sent? were they sent with the wrong customs declaration and got stuck?) this could be a very very successful business in selling to people like me abroad but the lack of communication makes It very difficult...According to other reviews It is only fairly recently that this has got like this with this lack of communication, parts not received, etc.... It looks like G-P.nl were very good not this long ago...Why the change then?
Recommendations: If there are expected delays or anything similar you should place a banner on your site/automatic message to customers. Make sure tracking is the only option for shipments, etc.... I now unfortunately will have to get the tuners from the USA...more expensive, longer post but they will turn up!

16. joulukuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Wel factuur geen levering geen reactie

Wel factuur, geen levering.
Voicemail ingesproken: geen reactie.
Mailtjes gestuurd: wederom nul reactie.
Verschillende malen gebeld, nul keer terug gebeld.
Is gelukkig geen dik bedrag maar ondertussen loopt mijn project dus vertraging op.
Heb maar elders besteld, kan ik in ieder geval verder.
Ga hier iig NIET meer bestellen!

19. tammikuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin