1. Lahjatavaraliike
  2. Askarteluliike
  3. Lahjatavaramyymälä
  4. Juhlatarvikekauppa
  5. Lelukauppa

Hos GStore.dk er vi passionerede omkring gadgets! Vores webshop tilbyder et bredt udvalg af gadgets og andre produkter, der vil gøre din hverdag nemmere, sjovere og meget mere interessant! Fra nyttige køkkengadgets, der hjælper dig med at tilberede lækre måltider, til innovativ elektronik, der holder dig på forkant med gadgetverdenen - vi har noget for enhver smag!

4,4

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Fakture 4262

Fakture 4262
Jeg har nu forsøgt at sende jer mail et helt par gange, men uden held.
Jeg har fået forkert levering.
Jeg har bestilt nodeark til guitar, men har fået til piano.
Ret irriterende og undrende.
Jeg vil gerne have tilsendt det jeg har bestilt. Og ønsker i de andre ark retur, så må I medsende en returkuvert med porto.
Hvad gør vi lige her?
Ville gerne vedhæfte billed legitimation men det er ikke muligt her

🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄
Efter jeres hurtige tilbagevenden vil jeg absolut ændre min oplevelse til at give jer 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Med julehilsen
Joan Larsen

11. joulukuuta 2024

Hej Joan,

Vi er meget kede af, at vi har lavet en fejl og sendt dig de forkerte varer!

De mails, som du har sendt, har vi desværre ikke modtaget. Jeg er lidt usikker på, hvad der er gået galt. Men ja, du skal helt sikkert have de korrekte varer, og jeg sørger for, at de bliver sendt til dig med det samme. Du behøver ikke at sende de andre retur. Jeg kontakter dig også lige på mail.

Vi beklager fejlen og de problemer, det har forårsaget!

Opdatering:

Det er godt at høre, at du vil ændre dine stjerner til 5 - det betyder rigtig meget!

Du ønskes en glædelig jul🎄🌟

Nicklas

Vild hurtig ekspedition og levering :-)…

Vild hurtig ekspedition og levering :-) Det bliver ikke sidste gang jeg benytter denne hjemmeside.

23. lokakuuta 2024

Hej Carina,

Tusind tak for den positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med din bestilling.

Du ønskes en god dag! 😄

5 stjerner fra mig.

Jeg er så tilfreds med den den måde, at Nicklas har håndteret korrespondancen om et vægur, der ikke er på lager mere. Det er nok ikke sidste gang jeg handler hos jer.
Så tusind tak for det.

18. syyskuuta 2024

Hej Maureen,

Det er super godt at høre, og tusind tak for den femstjernede anmeldelse!

Du ønskes en god dag! 👋

GStore

Hurtig levering og god kundeservice

Som udgangspunkt fin oplevelse, men den usb kopvarmer er jeg meget i tvivl om den er lovligt importeret og markedsført i EU. Den er ikke CE-mærket, og der fulgte ingen form for mærkning eller dokumentation med. Derfor kun 3 stjerner

Edit; tak for svar! Spændt på at høre hvad i finder ud af

Edit 2:
Fantasktisk! I har hermed fået ekstra stjerner herfra!

9. marraskuuta 2022

Hej Merete,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse (bortset fra kopvarmeren). Det er godt at du nævner det, da sikkerheden uden tvivl er en topprioritet. Alle vores produkter er lovligt importeret, og vi sørger for at kopvarmeren bliver undersøgt med det samme. For en sikkerheds skyld har vi fjernet den fra hjemmesiden, indtil den er blevet undersøgt og til vi har snakket med leverandøren om problemet.

Opdatering:

Hej igen Merete!

Vi har nu snakket med leverandøren og de bekræfter at USB kopvarmeren er CE-mærket og sikker at bruge. Vi har også undersøgt de resterende vi har på lager, og de ser alle ud til at have CE-mærket på dem. Vi bemærkede dog, at emballagen/posen ikke er særlig god, og det kunne godt virke til, at mærket er faldet af din kopvarmer (eller slet ikke er blevet sat på), og det må selvfølgelig ikke kunne lade sig gøre, så vi venter med at lægge dem ud på hjemmesiden igen, indtil vi har fundet en løsning.

Det vigtigste er i hvert fald, at den er sikker at bruge og vi er super glade for at du gjorde os opmærksom på det! Hvis du ønsker at se et CE-certifikat, eller hvis du har andre spørgsmål, er du meget velkommen til at sende os en e-mail til gsupport@gstore.dk

God dag!👌

Nicklas

God betjening

Hej
Har købt flere ting hos dig og er super glad for den hurtige betjening og der bliver svaret med det sanme. har købt toiletbørste den er super god. De nye brillerenser har jeg brugt til gaver alle er imponeret over hvor gode de er også til den billige pris. KG

16. lokakuuta 2021

Hej Karina,

Tak for den positive anmeldelse!
Godt at høre du er glad for dine køb 😁

Hav en god dag! 👌

God oplevelse

Jeg købte en elektrisk fluefanger og den er fantastisk.
Hurtig levering med et godt produkt, tak!!

12. lokakuuta 2021

Hej Oliver,

Tusind tak for din anmeldelse!
Super godt at høre du er glad for dit køb 💪

Hav en god dag! 👌

Hurtig levering

Varen svarer til beskrivelsen på hjemmesiden. Virker som den skal.

6. kesäkuuta 2021

Hej Sussi,

Mange tak for den 5-stjernet anmeldelse!
Fantastisk at høre du er tilfreds med dit køb 👌

Hav en god dag 😄

Nicklas - GStore

God service og hurtig levering

Tak for god en support i forbindelse med min handel af en toiletbørste. Den ankom hurtigt og var i god stand.
Kan anbefales

28. huhtikuuta 2021

Hej Daniel,

Tak for den positive anmeldelse!
Godt at høre vi kunne hjælpe og du er glad for dit køb 👌

Hav en god dag 😁