Har ikke oplevet bedre kundeservice
Har ikke oplevet bedre kundeservice, efter at en indkøbt hundebørste gik i stykker.
Ingen mistro eller tøven, de sendte mig fluks en anden, uden omkostninger og uden bøvl. Men med en smil. Tak !
Hos GStore.dk er vi passionerede omkring gadgets! Vores webshop tilbyder et bredt udvalg af gadgets og andre produkter, der vil gøre din hverdag nemmere, sjovere og meget mere interessant! Fra nyttige køkkengadgets, der hjælper dig med at tilberede lækre måltider, til innovativ elektronik, der holder dig på forkant med gadgetverdenen - vi har noget for enhver smag!
Holmegaardsvej 27, 4684, Holmegaard, Tanska
Fakture 4262
Jeg har nu forsøgt at sende jer mail et helt par gange, men uden held.
Jeg har fået forkert levering.
Jeg har bestilt nodeark til guitar, men har fået til piano.
Ret irriterende og undrende.
Jeg vil gerne have tilsendt det jeg har bestilt. Og ønsker i de andre ark retur, så må I medsende en returkuvert med porto.
Hvad gør vi lige her?
Ville gerne vedhæfte billed legitimation men det er ikke muligt her
🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄
Efter jeres hurtige tilbagevenden vil jeg absolut ændre min oplevelse til at give jer 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Med julehilsen
Joan Larsen

Vastaus yritykseltä GStore
Vild hurtig ekspedition og levering :-) Det bliver ikke sidste gang jeg benytter denne hjemmeside.

Vastaus yritykseltä GStore
Jeg er så tilfreds med den den måde, at Nicklas har håndteret korrespondancen om et vægur, der ikke er på lager mere. Det er nok ikke sidste gang jeg handler hos jer.
Så tusind tak for det.

Vastaus yritykseltä GStore
Hurtig levering og ingen problemer..
fuld tilfredshed herfra🤩👌
Super behagelig kundeservice og virkelig god oplevelse.
Som udgangspunkt fin oplevelse, men den usb kopvarmer er jeg meget i tvivl om den er lovligt importeret og markedsført i EU. Den er ikke CE-mærket, og der fulgte ingen form for mærkning eller dokumentation med. Derfor kun 3 stjerner
Edit; tak for svar! Spændt på at høre hvad i finder ud af
Edit 2:
Fantasktisk! I har hermed fået ekstra stjerner herfra!

Hej
Har købt flere ting hos dig og er super glad for den hurtige betjening og der bliver svaret med det sanme. har købt toiletbørste den er super god. De nye brillerenser har jeg brugt til gaver alle er imponeret over hvor gode de er også til den billige pris. KG

Vastaus yritykseltä GStore
Jeg købte en elektrisk fluefanger og den er fantastisk.
Hurtig levering med et godt produkt, tak!!

Vastaus yritykseltä GStore
Varen svarer til beskrivelsen på hjemmesiden. Virker som den skal.

Vastaus yritykseltä GStore
Tak for god en support i forbindelse med min handel af en toiletbørste. Den ankom hurtigt og var i god stand.
Kan anbefales