Verkeerde of foutieve repeater…
Verkeerde of foutieve repeater gekregen. Vlot geruild met advies. Werkt nu uitstekend. Prima service.
Heeft u thuis of op kantoor geen of zwak mobiel signaal? ✅Met behulp van een GSM repeater / GSM versterker lost u dit probleem eenvoudig op!
Bruynvisweg 18, 1531 AZ, Wormer, Hollanti
Sublime begeleiding en oplossingsgericht.
We zijn volledig ontzorgd tijdens onze eerste bestelling – echt top geregeld!
Duidelijke handleiding en mocht je het dan nog niet snappen kun je gewoon bellen.
We hebben een 5G versterker gekocht voor alle providers. Dit is een groot toestel met erg logge, weinig buigzame kabel. Correct geïnstalleerd volgens de (summiere) handleiding, maar het resultaat was teleurstellend: hoewel we op de plaats van de buitenantenne zeer goed signaal hebben, bleef het signaal binnen ronduit slecht, tenzij je vlakbij het toestel stond. Een ruimte verder was het signaal al even slecht als zonder de versterker. Onze binnenmuren zijn simpele baksteen, dus geen beton. De beloofde 350m2 worden absoluut niet bereikt. Gsm versterkers mogen trouwens particulier niet gebruikt worden zonder vergunning van het bipt (die je uiteraard niet krijgt). Verkoop is toegelaten, maar gebruik niet. Nergens op we webshop wordt je hierover geïnformeerd. Pas als je de betaling hebt gedaan staat dit vermeld op de factuur. Dit is erg misleidend. We hebben het product teruggestuurd. Na meerdere keren aandringen via mail en lang wachten hebben we uiteindelijk wel ons geld terug gehad. Koop dit niet.
prima oplossing voor klein kantoor. repeater staat n de meterkast, maar heb voldoende signaal op kantoor.
Op advies een 4G versterker gekcoht voor KPN. Wegwerken van de kabel was wat moeite, maar de versterker werkt perfect. hoef nu niet meer naar buiten voor telefoongesprekken
GSM versterker gekocht op zakelijke basis. Door grote drukte pas na een maand kunnen aansluiten. Werkte niet. Blijkt 2G te ondersteunen ipv 4G. teruggestuurd in perfecte orginele verpakking en retourformulier. Geen antwoord. Diverse reply 's. retour blijkt zakelijk niet mogelijk te zijn en helft geld terug "uit coulance". Of apparaat retour waar ik niets aan heb.
Veel moeite, 150 euro weggegooid en een beperkte oplossing. Nogal vreeemde bijsmaak. Derhalve twee sterren.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.