Yritys on vastannut
Davy is top > systeem is top > allee is top pak gewoon direct 3CX Davy altijd bereikbaar echt een topper Dankjewel amigo
Yrityksen kirjoittama
Verrijn Stuartlaan 17, 2288 EK, Rijswijk, Hollanti
Davy is top > systeem is top > allee is top pak gewoon direct 3CX
Davy altijd bereikbaar echt een topper
Dankjewel amigo

Vastaus yritykseltä VoIPStarr B.V.
Wij waren op zoek naar een betrouwbare provider voor ons bedrijf met prettige, vriendelijke service en scherpe prijs. Dit omdat onze vorige provider veel technische issues had welke niet oplosbaar waren, hierdoor konden wij bepaalde nummers niet bellen en waren wij ook voor die nummer slecht bereikbaar. Na wat onderzoek in het bos met heel veel voip provider opties uitgekomen bij VOIPstarr.
Na contact over wat er nodig was is er heel snel gereageerd met een voorstel. Dit stond ons aan dus hebben wij aangenomen. Daarnaast is de support laagdrempelig en niet ingewikkeld. Waar ik bij onze vorige provider uren moest bellen en doorverbonden moest worden naar een tweede lijn afdeling is hier gewoon direct contact en worden eventuele problemen snel opgelost.

Vastaus yritykseltä VoIPStarr B.V.
Storing gehad, gelijk oplossing, en meedenken, momenteel om 22:05 nog steeds bezig met de storing te verhelpen en een workaround te bedenken! We hebben een backup oplossing gehad als het weer gebeurd! Top service! al jaren een tevreden klant!

Vastaus yritykseltä VoIPStarr B.V.
Wij hebben langere tijd gezocht naar een betrouwbare VoIP-leverancier voor een Nederlands abonnement. Bij meerdere partijen liepen we tegen onnodige drempels en ingewikkelde procedures aan, waardoor het traject telkens stilviel.
Bij VoipStarr was het compleet anders. Binnen zeer korte tijd was alles duidelijk, geregeld en operationeel. De communicatie was direct, professioneel en vooral oplossingsgericht.
Wat voor ons echt het verschil maakte, was de flexibiliteit en snelheid waarmee werd gehandeld. Geen bureaucratie, geen onnodige vertraging, gewoon meedenken en doen wat nodig is om een klant goed te helpen.
Zelden zo’n prettige onboarding meegemaakt. Aanrader voor iedere organisatie die een stabiele en professionele VoIP-partner zoekt.

Vastaus yritykseltä VoIPStarr B.V.
Dit bedrijf begeleid je echt goed. Zelfs de levering van de bij hun aangekochte en ingeregeld Grandstream was super. Als ik een vraag had werd die zeer snel kundig en duidelijk beantwoord. Hier kunnen veel bedrijfven nog iets van leren.

Vastaus yritykseltä VoIPStarr B.V.
Voor VoIPStarr B.V. andere VoIP diensten gehad, maar ik ben bij VoIPStarr blijven hangen. Bij andere diensten zit je soms vast aan hun ecosysteem en duurt het wachten op support lang. VoIPStarr biedt een concurrerende prijs, een stabiele service en daarnaast gaat het verkrijgen van support snel.

Vastaus yritykseltä VoIPStarr B.V.
Als consument had ik wat problemen met het instellen van het ip basisstation. Gelukkig ben ik erg goed, snel en vakkundig geholpen door Voipstarr. Ook het porteren ging snel. Telefoonverkeer is prima. Aangenaam verrast.

Vastaus yritykseltä VoIPStarr B.V.
Met Davey van VoIPStarr altijd goed contact. Altijd vriendelijk, behulpzaam en reageert doorgaans snel. Als ondernemer is het belangrijk goed bereikbaar te zijn en kan niet anders zeggen dan dat de diensten gewoon naar behoren worden geleverd. Maak nu zelf ruim een jaar gebruik van de diensten en daarvoor ook bij een andere firma ruim 2 jaar. Al ruim 3 jaar dik tevreden dus.

Vastaus yritykseltä VoIPStarr B.V.
Davey heeft gewoon verstand van zijn vak. Hij begrijpt als geen ander welke feiten je als “concullega” tegenkomt en helpt hiermee. Mijn klant zocht een aantal materialen die niet te verkrijgen zijn via “normale” distribiteuren. Davey wist direct wat nodig was en verzendde het de volgende dag. Klant tevreden!

Vastaus yritykseltä VoIPStarr B.V.
Had grote problemen na een firmware update. ‘s morgens meteen gebeld en probleem aangekaart. Davey had eigenlijk geen tijd maar heeft alles toch meteen in orde gemaakt zodat ik weer aan het werk kon. Een hele dikke 10 voor de snelle service. Hier staat service echt hoog in het vaandel. Na allemaal updates waar ik zelf nooit achter was gekomen, werkt alles perfect. Kortom. Mensen met ervaring en problemen gewoon meteen oplossen als dit mogelijk is. TOP. en nogmaals bedankt voor de snelle service.

Vastaus yritykseltä VoIPStarr B.V.
Service is goed. Duidelijk uitleg en hulp.
Werkt perfect. Soms wat internet probleempjes maar dat ligt meer aan de provider.
Erg tevreden

Vastaus yritykseltä VoIPStarr B.V.
Sinds kort ben ik klant van VoipStarr, de medewerkers waren vriendelijk en reageerden vlot en kundig. De portering is goed uitgevoerd en de voip account werd snel geleverd.
Over de kwaliteit van het netwerk kan ik nog geen mening vormen, nadat ik er enige tijd gebruik van heb gemaakt ga ik een nieuwe review hierover plaatsen.

Vastaus yritykseltä VoIPStarr B.V.
Zeer professioneel, harderwerkende mensen, heb je iets aan als je iets geregelt wilt hebben

Vastaus yritykseltä VoIPStarr B.V.
Zeer tevreden over de dienstverlening en hoe goed het werkt. De softphone app werkt ook naar tevredenheid. Heb eerder een voip account bij een andere aanbieder gehad. Daar was ik niet tevreden over, kreeg vaak te horen dat ik niet bereikbaar was. Met VoIPStarr heb ik daar geen last meer van!

Vastaus yritykseltä VoIPStarr B.V.
De bereikbaarheid en ondersteuning zijn fantastisch. Er is veel begrip en geduld; de uitleg is geweldig, en opstart-dips worden 'as-you-speak' opgepakt en waar nodig verholpen.
Je komt vanzelf over je telefoonangst heen. Klasse !

Vastaus yritykseltä VoIPStarr B.V.
De service is onvoorstelbaar goed en heel goed te bereiken. 7 dagen per week. Het VoIP systeem is super stabiel, wij gebruiken het al zo'n 7 jaar naar alle tevredenheid. Personeel is aardig en bekwaam. Kortom een voorbeeld bedrijf !!

Vastaus yritykseltä VoIPStarr B.V.
Klasse service! Zelfs op zondagavond antwoord en op maandag was alles keurig in orde gemaakt.

Vastaus yritykseltä VoIPStarr B.V.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.