Saanut 1/5 tähteä

Op 16 september Lego Titanic besteld voor bijna € 400,00. Bevestiging ontvangen met de mededeling dat ik een berichtje dat deze klaargemaakt wordt voor verzending..... daarna NOOIT meer iets gehoo... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Alsnog vandaag 23 januari mijn bestelling mogen ontvangen. 27-12 besteld tot heden nog niks ontvangen. Op de erste navraag per email antwoord gekregen dat het vertraging heeft maar die week nog gel... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Als reactie op mijn onderstaande review heb ik nu 2 dagen later mijn bestelling ontvangen en een pot turkesteroneals extra. Dat is goede service. Iedereen verdient een 2e kans! Nog steeds heb ik mi... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Product 24 december besteld nog niks ontvangen . Meerdere keren contact gezocht via mail Facebook en formulier krijg geen reactie alleen dat het bij dhl verkeerd zou terecht gekomen zijn dat was op... Näytä lisää

1. Urheiluravintokauppa

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Saanut 1/5 tähteä

Helaas besteld bij deze site 3 potjes…

Helaas besteld bij deze site 3 potjes shilajit helaas nog steeds niks ontvangen ondertussen al 2 weken geleden er word ook niet gereageerd op mijn mails heel jammer van deze site zou het afraden om te bestellen ga er ook niet meer vanuit dat er nog iets gaat komen :(

Beste Robin,

We willen onze oprechte waardering uitspreken voor het delen van uw recente ervaring met Grynd. Het spijt ons ten zeerste te horen dat uw ervaring niet heeft voldaan aan uw verwachtingen. Bij Grynd zetten we ons in om elke klant een uitstekende service te bieden, en het spijt ons dat we deze keer niet aan die standaard hebben kunnen voldoen.

Ons voornaamste doel is om niet alleen uw specifieke situatie op te lossen, maar ook om voortdurend te werken aan het herstellen en verbeteren van de ervaringen van al onze klanten. Uw waardevolle feedback is essentieel voor ons en stelt ons in staat om onze diensten en klantenondersteuning voortdurend te verfijnen en te verbeteren.

Om uw specifieke kwestie aan te pakken, willen we u vriendelijk vragen om uw bestelnummer met ons te delen. Dit stelt ons in staat om uw bestelling nauwkeurig te identificeren en de benodigde stappen te ondernemen om het probleem op te lossen. Aarzel niet om uw bestelnummer met ons te delen door te reageren op dit bericht.

Als teken van onze oprechte excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren, willen we u graag een gratis potje Turkesterone aanbieden ter waarde van €27,95. We hopen dat dit gebaar kan bijdragen aan het verbeteren van uw algehele ervaring met Grynd.

We waarderen uw feedback enorm en beschouwen het als een cruciale bijdrage aan onze voortdurende inspanningen om onze service te verbeteren. We kijken uit naar uw reactie en de kans om samen te werken aan een bevredigende oplossing.

Zeer slecht

31.12 besteld
16 .01 nog niets geleverd.
Op hun site staat vanalles over vandaag besteld vandaag verwerkt.
24/7 klantenservice.
Na 2 mailtjes nog geen reactie.
1 grote leugen dus.
Geld terug gevraagd via PayPal

Reactie op het laatste.
Dank voor het alsnog verzonden pakketje.
Mijn vorige bestel nr was 3035.
U had ook even uw mail kunnen checken op mijn naam en alsnog kunnen reageren op mijn mails.
Vertouwen verliezen is vele malen makelijker dan terugwinnen.
Helemaal in deze met talloze concurrentie die wel meteen versturen of reageren.
Aan de reviews te zien ben ik niet de enige die negatief is.

17. tammikuuta 2024

Beste Wietze,

Allereerst willen we u hartelijk bedanken voor het delen van uw recente ervaring met Grynd. Het spijt ons zeer te horen dat uw ervaring niet voldeed aan uw verwachtingen. Bij Grynd blijven we vastberaden om elke klant een uitstekende service te bieden, en het betreurt ons dat we deze keer niet aan die belofte hebben kunnen voldoen.

Ons belangrijkste doel is om niet alleen uw specifieke situatie op te lossen, maar ook om voortdurend te werken aan het herstellen en verbeteren van de ervaringen van al onze klanten. Uw waardevolle feedback is essentieel voor ons en stelt ons in staat om onze diensten en klantenondersteuning voortdurend te verfijnen en te verbeteren.

Om uw specifieke kwestie aan te pakken, willen we u vriendelijk verzoeken om uw bestelnummer met ons te delen. Dit zal ons helpen om uw bestelling precies te identificeren en de benodigde stappen te ondernemen om het probleem op te lossen. Aarzel niet om uw bestelnummer met ons te delen door te reageren op dit bericht.

Wat een vreselijk bedrijf

Wat een vreselijk bedrijf, zo erg heb ik het nog niet meegemaakt. Ik zit al 2 weken te wachten op mijn bestelling, weet niet of ik het nog krijg. Ook reageren ze niet op mijn mailtjes, waardeloos!!! KOOP HIER NIET

16. tammikuuta 2024

Beste Edwin,

Allereerst willen we u hartelijk bedanken voor het delen van uw ervaring met Grynd. Het spijt ons zeer te horen dat uw recente ervaring niet voldeed aan uw verwachtingen. Bij Grynd blijven we vastberaden om elke klant een buitengewone service te bieden, en het betreurt ons dat we deze keer niet aan die belofte hebben kunnen voldoen.

Ons primaire doel is om niet alleen uw specifieke situatie op te lossen, maar ook om voortdurend de ervaringen van al onze klanten te verbeteren en te herstellen. Uw waardevolle feedback is van onschatbare waarde en stelt ons in staat om onze diensten en klantenondersteuning voortdurend te verfijnen en te verbeteren.

Om uw specifieke kwestie aan te pakken, vragen we u vriendelijk om uw bestelnummer met ons te delen. Dit stelt ons in staat om uw bestelling nauwkeurig te identificeren en de benodigde stappen te ondernemen om het probleem op te lossen. U kunt uw bestelnummer eenvoudig met ons delen door te reageren op dit bericht.

Als blijk van onze oprechte excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren, willen we u graag een gratis potje Turkesterone aanbieden, ter waarde van €27,95. We hopen dat dit gebaar kan bijdragen aan het verbeteren van uw algehele ervaring met Grynd.

Fijn

Door een fout van mij. Hebben ze contact gezocht en alles netjes recht getrokken. Goed gedaan grynd.

14. tammikuuta 2024

Beste Marco,

Allereerst willen we onze oprechte dank uitspreken voor het delen van uw recente ervaring met Grynd. Het spijt ons zeer te horen dat uw ervaring niet heeft voldaan aan uw verwachtingen. Bij Grynd zetten we ons in om elke klant een buitengewone service te bieden, en het betreurt ons dat we deze keer niet aan die belofte hebben kunnen voldoen.

Ons voornaamste doel is om niet alleen uw specifieke situatie op te lossen, maar ook om voortdurend te werken aan het herstellen en verbeteren van de ervaringen van al onze klanten. Uw waardevolle feedback is van onschatbare waarde en stelt ons in staat om onze diensten en klantenondersteuning voortdurend te verfijnen en te verbeteren.

Om uw specifieke kwestie aan te pakken, willen we u vriendelijk vragen om uw bestelnummer met ons te delen. Dit zal ons helpen om uw bestelling nauwkeurig te identificeren en de benodigde stappen te ondernemen om het probleem op te lossen. Aarzel niet om uw bestelnummer met ons te delen door te reageren op dit bericht.

Saanut 1/5 tähteä

Bestelling gedaanklote bedrijf krijg bericht is…

Bestelling gedaan krijg bericht is verstuurd. Dag of 2 later bericht is vertraagd ivm decemberdrukte, hallo we zitten in januari. 2x een mail gestuurd geen antwoord gehad en ook nog nooit een produkt ontvangen. Echt een ballebedrijf.

Beste Pieter,

We willen u hartelijk bedanken voor het delen van uw recente ervaring met Grynd. Het spijt ons zeer te horen dat uw ervaring niet voldeed aan uw verwachtingen. Bij Grynd blijven we vastberaden om elke klant een uitstekende service te bieden, en het betreurt ons dat we deze keer niet aan die belofte hebben kunnen voldoen.

Om uw specifieke kwestie aan te pakken, willen we u vriendelijk verzoeken om uw bestelnummer met ons te delen. Dit zal ons helpen om uw bestelling nauwkeurig te identificeren en de benodigde stappen te ondernemen om het probleem op te lossen. Aarzel niet om uw bestelnummer met ons te delen door te reageren op dit bericht.

Saanut 1/5 tähteä

Voor 22:00 uur besteld 12 dagen later nog niet geleverd!

Ik heb 1 januari 2024 mijn bestelling van 3 potjes shilajit gedaan deze zou door drukte en vertraging bij DHL later geleverd worden wat eigenlijk vreemd is als je beweert voor 22:00 uur besteld volgende dag in huis! Maar goed na een mail sturen een week na besteldatum zou deze de volgende dag verstuurd worden maar tot op moment van dit schrijven nog niks ontvangen! Ook krijg ik geen reacties meer op mijn mails die ik stuur.... ik zou wel graag een eerlijke reactie krijgen van de verkoper en mijn producten ontvangen want anders ga ik toch juridische stappen ondernemen tegen Grynd

13. tammikuuta 2024

Beste Sander,

Saanut 4/5 tähteä

Na tweede kans 4 sterren

Het lijkt dat ze het lek boven hebben. Mijn bestelling is opnieuw verzonden en supersnel geleverd. Goed contact goed geregeld!

2. tammikuuta 2024

Beste Rene,

Bestelling gedaan

Bestelling gedaan . Niet ontvangen en niemand reageert.
Niets bestellen dus !

12. tammikuuta 2024

Beste Bert,

We willen u van harte bedanken voor het delen van uw recente ervaring met Grynd. Het spijt ons ten zeerste te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Bij Grynd is ons streven om elke klant een uitzonderlijke service te bieden, en het is duidelijk dat we in dit geval niet aan die belofte hebben kunnen voldoen.

Het is ons diepgaande doel om niet alleen uw specifieke situatie recht te zetten, maar ook om de ervaringen van al onze klanten continu te verbeteren en te herstellen. Uw waardevolle feedback wordt hoog gewaardeerd en fungeert als een cruciale bouwsteen voor het verfijnen en verbeteren van onze diensten en klantenservice.

Om uw specifieke kwestie aan te pakken, zouden we graag uw bestelnummer ontvangen. Hiermee kunnen we uw bestelling nauwkeurig identificeren en de nodige stappen ondernemen om het probleem op te lossen. We nodigen u van harte uit om uw bestelnummer met ons te delen door te reageren op dit bericht.

Als teken van onze oprechte excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren, willen we u graag de mogelijkheid bieden om te kiezen voor een gratis potje Turkesterone ter waarde van €27,95. We hopen dat dit gebaar kan bijdragen aan het verbeteren van uw algehele ervaring met Grynd.

We zijn zeer toegewijd aan het luisteren naar onze klanten en beschouwen uw feedback als een waardevolle kans om samen te werken aan een bevredigende oplossing. We kijken uit naar uw reactie en staan klaar om u te ondersteunen.

Naaiers

Duo set besteld 1 potje gekregen reageren nergens op. Binnenkort maar eens langs!

3. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä GRYND

Hi, erg vervelend! Had u voor mij het order nummer dan gaan we dit herstellen!

Bij mij hetzelfde verhaal

Bij mij hetzelfde verhaal, 2 wkn verder en nog steeds is de DHL de schuldige..
Nog steeds niets ontvangen.

30. joulukuuta 2023

Beste C Deinum,

Allereerst willen we u hartelijk bedanken voor het delen van uw recente ervaring met Grynd. We betreuren het ten zeerste dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Bij Grynd streven we ernaar om elke klant een buitengewone service te bieden, en het is duidelijk dat we in dit geval niet aan die belofte hebben kunnen voldoen.

Ons belangrijkste doel is om niet alleen uw specifieke situatie op te lossen, maar ook om voortdurend te werken aan het herstellen en verbeteren van de ervaringen van al onze klanten. Uw waardevolle feedback is van onschatbare waarde en fungeert als een cruciale bouwsteen voor het verfijnen en verbeteren van onze diensten en klantenservice.

We zijn sterk toegewijd aan het luisteren naar onze klanten en beschouwen uw feedback als een waardevolle kans om samen te werken aan een bevredigende oplossing. We kijken uit naar uw reactie en staan klaar om u te ondersteunen.

Saanut 1/5 tähteä

Heb gister shilajit besteld hoop dat…

Heb gister shilajit besteld hoop dat het echte shilajit is ze beloven al iets wat ze niet nakomen namelijk 5 sterren op Trustpilot en volgende dag bezorgd wat ook niet klopt heb gister besteld en kreeg vanochtend een mail dat het vertraagd is door DHL en kreeg 15 euro shoptegoed ik ga het spul eerst maar laten testen in een laboratorium en dan laat ik het verder weten als ik het binnen heb

9. tammikuuta 2024

Beste Sasha,

We willen u hartelijk bedanken voor het delen van uw recente ervaring met Grynd. Het spijt ons ten zeerste te horen dat uw ervaring niet heeft voldaan aan uw verwachtingen. Bij Grynd zetten we ons in om elke klant een uitstekende service te bieden, en het betreurt ons dat we deze keer niet aan die belofte hebben kunnen voldoen.

Oplichters
Wa laten we ze met zen alle gaan aangeven.
ik wacht al 3 weken op een bestelling

9. tammikuuta 2024

Beste Anoniem,

Hartelijk dank voor het delen van uw recente ervaring met Grynd. Het spijt ons ten zeerste te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Bij Grynd is het ons voornaamste doel om elke klant een uitstekende service te bieden, en we betreuren het dat we deze keer niet aan die belofte hebben kunnen voldoen.

Ons team is toegewijd aan het herstellen van uw specifieke situatie en werkt voortdurend aan het verbeteren van de ervaringen van al onze klanten. Uw waardevolle feedback draagt bij aan deze verbeteringen en helpt ons onze diensten en klantenondersteuning te verfijnen en te optimaliseren.

Om uw specifieke kwestie aan te pakken, vragen we u vriendelijk om contact met ons op te nemen via ons klantenserviceteam. U kunt ons bereiken via het e-mailadres of telefoonnummer dat vermeld staat op onze website. We staan klaar om uw zorgen te bespreken en de benodigde stappen te ondernemen om het probleem op te lossen.

We waarderen uw feedback enorm en beschouwen het als een waardevolle kans om onze service te verbeteren. We kijken uit naar uw contact met ons klantenserviceteam en streven ernaar om u een bevredigende oplossing te bieden.

Goede producten.

Na wat miscommunicatie hebben de jongens van grynd er veel moeite ingestoken om aan de levering te voldoen, producten zijn goed dus al met al ben ik een tevreden klant.

Beste Joey,

We willen u hartelijk bedanken voor het delen van uw recente ervaring met Grynd. Het spijt ons zeer te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Bij Grynd streven we ernaar om elke klant een uitstekende service te bieden, en het betreurt ons dat we deze keer niet aan die belofte hebben kunnen voldoen.

Hier precies hetzelfde

Hier precies hetzelfde. Het ligt aan DHL.
Nou mooi niet hoor. Ik ga ze nog een keer mailen en anders geef ik het door aan de creditcardmaatschappij. Dan maar geld terugvorderen

4. tammikuuta 2024

Beste Stephan,

We willen u hartelijk bedanken voor het delen van uw recente ervaring met Grynd. Het spijt ons zeer te horen dat uw ervaring niet heeft voldaan aan uw verwachtingen. Bij Grynd streven we ernaar om elke klant een uitstekende service te bieden, en het betreurt ons dat we deze keer niet aan die belofte hebben kunnen voldoen.

Hier het zelfde

Hier het zelfde
2 keer iets besteld en 2 keer meer dan 1
Maand moeten wachten. Lag altijd aan “drukke omstandigheden “. Uiteindelijk wel gekregen. De sjilajit werkt niet. Ben sportief en let op mijn voeding, potje leeg maar NIKS van gemerkt. Niet goed geld terug is hun motto, maar nergens te lezen hoe dit aan te vragen.

2. tammikuuta 2024

Beste Remco,

We betreuren het ten zeerste dat uw ervaring met onze service niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Ook begrijpen we dat Shilajit niet bij iedereen hetzelfde effect heeft, aangezien de reactie op dit supplement per persoon kan variëren. We willen benadrukken dat Shilajit, als voedingssupplement, onderhevig is aan Europese voedselveiligheidswetgeving, waardoor het na opening niet geretourneerd kan worden.

Om u echter tegemoet te komen en als teken van onze oprechte excuses voor eventueel ongemak dat u heeft ervaren, bieden we u graag een gratis potje Turkesterone ter waarde van €27,95 aan. We hopen dat dit gebaar kan bijdragen aan een betere algehele ervaring met Grynd.

Saanut 3/5 tähteä

Helaas

Helaas, ik kreeg het potje bijna niet open. Dit kwam omdat het spul overal zat, blijkbaar zat het beschermlaagje er niet goed op.
Heb de hele boel schoon gemaakt. Ga er maar vanuit dat het een foutje was. Heb grynd een mail gestuurd hierover, maar geen reactie. Zal hier dus niet meer bestellen.

29. joulukuuta 2023

Erg dubieuze website

Levering zogenaamd uitgesteld door drukte bij DHL, dit terwijl overige e-commerce bedrijven gewoon wel kunnen leveren. Op sites als Bol staat dat het product niet leverbaar is, zal dus gewoon daar mee te maken hebben. Verdere updates over levering of reactie op mail blijven uit. Belabberde en onbetrouwbare site.

22. joulukuuta 2023

Beste Stephan,

JAMMER DAT IK HEEN -5 KAN GEVEN

JAMMER DAT IK GEEN -5 KAN GEVEN

ik heb het product besteld en na een week niks binnen gekregen. Mail gestuurd en kreeg als antwoord dat er vertraging was ivm BlackFriday. Na een week weer niks. Kreeg toen een mail dat het verstuurd was. Nu bijna een week geleden krijg ik een mail dat het door de kerstdagen komt dat er een vertraging is.
Nu al weer een paar mailtjes verstuurd maar reageren nergens meer op en er is nergens een telefoon nummer te vinden.
Ik ben blij dat ik achteraf betalen heb aan gevinkt, wat ik niet krijg betaal ik niet.

NIET BIJ BESTELLEN HET ZIJN OPLICHTERS

24. joulukuuta 2023

Beste Consumer,

Saanut 1/5 tähteä

Ook besteld krijg e-mail vertraging

Wel thuis gekregen !

Maar heb er maar een 1 week mee gedaan wat al niet kan kloppen

Want dat vind ik dan wel veel te duur voor zo een klein beetje!!

15. joulukuuta 2023

Beste Frank,

Saanut 1/5 tähteä

Tot hier toe nog altijd niets…

Tot hier toe nog altijd niets aangekregen ..wel een email dat er vertraging is met de levering ...we zullen nog maar wat wachten.

20. joulukuuta 2023

Beste Dirk,

Allereerst willen we u hartelijk bedanken voor het delen van uw recente ervaring met Grynd. Het spijt ons zeer te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Bij Grynd streven we ernaar om elke klant een uitstekende service te bieden, en het betreurt ons dat we deze keer niet aan die belofte hebben kunnen voldoen.

We waarderen uw feedback enorm en beschouwen het als een cruciale bijdrage aan onze voortdurende inspanningen om onze service te verbeteren. We kijken ernaar uit om van u te horen en samen te werken aan een bevredigende oplossing.

Klantenserviceteam Grynd

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin