Op 16 september Lego Titanic besteld voor bijna € 400,00. Bevestiging ontvangen met de mededeling dat ik een berichtje dat deze klaargemaakt wordt voor verzending..... daarna NOOIT meer iets gehoo... Näytä lisää
Alsnog vandaag 23 januari mijn bestelling mogen ontvangen. 27-12 besteld tot heden nog niks ontvangen. Op de erste navraag per email antwoord gekregen dat het vertraging heeft maar die week nog gel... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Als reactie op mijn onderstaande review heb ik nu 2 dagen later mijn bestelling ontvangen en een pot turkesteroneals extra. Dat is goede service. Iedereen verdient een 2e kans! Nog steeds heb ik mi... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Natuurlijke sportsupplementen Maximum | Natural | Performance
Dillenburgstraat 184, 1814JZ, Alkmaar, Hollanti
- info@grynd.nl
- grynd.nl
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Muut katsoivat myös näitä
Super!
Met in mijn linkerhand een grote penis en mijn rechterhand een telefoon type ik deze review. Wat een toppers, eindelijk weer geil. Super snelle levering trouwens, ken niet beter!

Vastaus yritykseltä GRYND
Snelle bezorging en goede kwaliteit…
Snelle bezorging en goede kwaliteit product

Vastaus yritykseltä GRYND
Klantenservice was erg vriendelijk en…
Klantenservice was erg vriendelijk en behulpzaam. Zeer blij met het product!

Vastaus yritykseltä GRYND
Bestelling #3367 einde december…
Bestelling #3367 einde december geplaatst en tot vorige week niets ontvangen. 2 mails gestuurd maar geen reactie .. afgelopen zondag een reclame
ontvangen waarin ook wordt aangegeven dat er pakketjes niet zouden zijn bezorgd. Als dat het geval is dan graag reageren .. weer gedaan, maar tot op heden,
dinsdag 12 uur nog geen reactie ... ze zullen wel druk zijn maar dit duurt veel te lang ...

Late delivery, zero response
Website says orders are processed the same day and there's 24/7 Customer Service. They warned me about order being shipped withing 7 working days or so as it was busy season. Still they shipped it later. Now, I purchased 3 jars and now I'd like to return two. I have contacted the via the website and again via the email - crickets. I don't consider to buy anything again from this company.

Geen product ontvangen
Geen product, geen geld terug...
LIJKT MIJ OPLICHTING
Aangemeld bjj geldterug.n

Vastaus yritykseltä GRYND
Bij deze deel ik de review nogmaals
Gewoon weer geen antwoord. En weer alleen maar loze beloftes. Slaat nergens op.
Wordt tijd dat ze de afspraken en beloftes nu eens een keer na komen bestelnummer alles staat er bij maar tot op de dag van vandaag nog steeds geen bestelling 😡
Bij deze deel ik de review nogmaals. Bij deze staat mijn bestel nummer er gewoon bij hopelijk doen je nu waar maken wat je beloofd hebt. In het review. Oplichters zootje meer is het niet
Het is gewoon een oplichting bedrijf .
Je plaatst je bestelling. Dan krijg je Email dat je bestelling vertraagd is. En de oorzaak licht bij DHL en niet bij hun .Ga je eigen voor de gek houden. Dit zijn gewoon oplichters en meer is het niet. Ze reageren niet op de Emails die ik er nog na toe heb gestuurd. Echt een waardeloos oplichting zootje meer is het niet.
Mensen hier moet je echt niks bestellen de oplichters bestelnummer: #3531
Datum van ervaring: 04 januari 2024
Bewerk
Antwoord van GRYND
2 dagen geleden
Beste Mika,
Allereerst willen wij u hartelijk danken voor het delen van uw ervaring met Grynd. Het spijt ons zeer te vernemen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed. Bij Grynd streven we ernaar om elke klant een uitzonderlijke service te bieden, en het is duidelijk dat we in dit geval niet aan die belofte hebben voldaan.
Ons ultieme doel is om niet alleen uw situatie recht te zetten, maar ook om de ervaringen van al onze klanten voortdurend te verbeteren en te herstellen. Uw feedback is van onschatbare waarde voor ons, en we benutten deze kans om onze diensten en klantenondersteuning verder te verfijnen.
Om uw specifieke situatie te herstellen, vragen we u vriendelijk om uw bestelnummer met ons te delen. Hiermee kunnen we uw bestelling nauwkeurig identificeren en de noodzakelijke stappen ondernemen om het probleem op te lossen. U kunt uw bestelnummer eenvoudig delen door te reageren op dit bericht.
Als een teken van onze oprechte excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren, willen we u graag een gratis potje Turkesterone aanbieden, ter waarde van €27,95. We hopen dat dit gebaar kan bijdragen aan het verbeteren van uw ervaring met Grynd.
We waarderen uw feedback enorm en beschouwen het als een cruciale bijdrage aan onze voortdurende inspanningen om onze service te verbeteren. We kijken uit naar uw reactie en de kans om samen te werken aan een bevredigende oplossing.
Duco
Klantenserviceteam Grynd
Kies land

Vastaus yritykseltä GRYND
Product 24 december besteld nog niks…
Product 24 december besteld nog niks ontvangen . Meerdere keren contact gezocht via mail Facebook en formulier krijg geen reactie alleen dat het bij dhl verkeerd zou terecht gekomen zijn dat was op 3 januari en sindsdien niks van grynd vernomen terwijl ik na 3 januari meerdere mails heb gestuurd en contact heb gezocht .
Never nooit meer bestel ik bij dit bedrijf .
Ik lees nu op Facebook meerdere klachten met hetzelfde probleem ik zou zeggen bestel niks daar

Vastaus yritykseltä GRYND
Heel lang gewacht en niets gekregen…
Heel lang gewacht en niets gekregen aankoop laten zien en paar keer gemaild
Reactie met sorry vanwege drukte en weken later nog steeds niks.
Besteld met Klarna erna en ook nog steeds niets. Maar als je nu besteld over 2 dagen. Geleverd staat er.

Vastaus yritykseltä GRYND
Waar blijft mijn bestelling van 1 maand geleden?
Op 01 januari j.l. heb ik een bestelling geplaatst ( bestelling #3072) maar tot op heden niets ontvangen. Wat ik nog erger vind is het niet reageren op mijn mails.
Klarna benaderd om te bemiddelen maar eigenlijk zou ik graag die bestelling willen annuleren want ik heb al bij bol.com besteld en ontvangen.
Jammer dat de klantenservice zo omgaat met de klanten.

Vastaus yritykseltä GRYND
Zeer tevreden over de snelle levering…
Zeer tevreden over de snelle levering en de de werking van de shilajit. Ik kom zeker hier weer terug!

Vastaus yritykseltä GRYND
Na een wankele start een hele goede ervaring
Allereerst over het product, ik wist niet goed wat ik moest verwachten van dit product maar het was het wachten waard!!
Mijn energie levels zijn verdubbeld en merk een verbetering in mijn testosterone gehaltes ;)
Initieel werd het produkt snel geleverd maar buiten de schuld van Grynd om werd het produkt weer geretourneerd omdat het beschadigd zou zijn in de bus van de bezorger.
Mijn mails werden razendsnel beantwoord en geen moment heeft dit bedrijf mij het gevoel gegeven dat ze mijn bestelling niet zouden of willen honoreren.
Het heeft even geduurd maar Boris heeft het perfect opgelost.
Ik kan alleen voor mezelf spreken maar ik ga 100% zeker weer bestellen bij Grynd.
Het product is top en met medewerkers als Boris zal de bedrijfsvoering zeker verbeteren!!
Heb hier laast mijn Shilajit gehaald en…
Heb hier laast mijn Shilajit gehaald en ben zeer tevreden. Het kwam iets later dan verwacht maar ik werdt goed geholpen via de klantenservice.
Ik ben opgelicht 3 weken besteld niks gehad
3 weken besteld niks gehad. Ook geen reactie op emails. Ik heb nu gewoon geaccepteerd dat ik ben belazerd. Mensen bestel aub je sjilahit niet hier. Beter gezegd bestel niks hier.
GRYND
20 minuten geleden
Beste KM,
Duco
Klantenserviceteam Grynd
- mijn bestel nummer is 3330.
Waarom word er niet via de mail gecommuniceerd?
Huisnummer van de vele mails is 119D
Ik wacht spoedig af. Bedankt.

Pure afzetterij
Pure afzetterij! Ben gewoon bestolen. Online besteld en betaald maar nooit geleverd. Enkel leugens over DHL, dat het nu in hun handen is. Maar zij hebben nooit jullie pak ontvangen. Ergste is dat jullie zelfs niet op mijn mails reageren. Geen waardige firma. Ik ben daarom naar nietBezorgd.nl gestapt. Het ligt nu in hun handen.

Vastaus yritykseltä GRYND
Puur oplichters nig altijd niets…
Puur oplichters nig altijd niets ontvangen na 2 maanden

Hier niet bestellen
Alsnog vandaag 23 januari mijn bestelling mogen ontvangen.
27-12 besteld tot heden nog niks ontvangen. Op de erste navraag per email antwoord gekregen dat het vertraging heeft maar die week nog geleverd ging worden, inmiddels al 2 weken verden en op verdere mail word ook niet meer gereageerd.

Vastaus yritykseltä GRYND
Eerste week januari besteld. Zou zsm geleverd worden. Snel aangemeld bij de pakketdienst en vervolgens is het stil. Diverse mailtjes gestuurd, nul reactie. Iemand nog tips om je geld terug te krijgen?
Eerste week januari besteld

Vastaus yritykseltä GRYND
1 januari besteld en to op heden niks…
1 januari besteld en to op heden niks geleverd en is wel aangemeld bij dhl en maills gestuurd en geen enkele reactie retour. Wel al betaald maar misschien is het beter het beste een bezoekje aan het bedrijf….. vreemde is dan wel weer ik kreeg een mail sorry er is wat vertraging maar hierbij 15€ korting op je volgende bestelling… dus 3 januari weer besteld met korting en 3 dagen later de bestelling binnen!!! Maar waar blijven dan de andere 2 potjes…😳😳😳
Bedankt voor het onderstaande antwoord maar heb dit ook al via jullie contact mail gedaan en daarop geen antwoord (wel op deze review😳) lijkt mij beter om die naar mij te beantwoorden lijkt mij om gegevens uit te wisselen? Het zendings nummer dat nog steeds bij dhl is aangemaakt is JVGL06257349000571653249
Order #3064

Vastaus yritykseltä GRYND
Bedrijf heeft geen mobiele telefoon…
Bedrijf heeft geen mobiele telefoon nummer. Verzending is vertraagd en geen e-mail ontvangen. Dit bedrijf moet leren omgaan met klanten die klachten hebben. Sterker nog ze denken alleen maar aan geld want die aanbiedingen staat daar de hele jaar.

Vastaus yritykseltä GRYND
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.