Fremragende service, og super hurtig levering. Nemt at sætte op - så må resten være op til os selv.
Efter nogle vanskeligheder og misforståelser i forbindelse med leverancen, har GrowCamp efterfølgende, ydet den fineste service, man kunne ønske sig. Jeg har fået fuld kompensation : ) og glæder... Näytä lisää
I have built it yesterday. Unfortunately 1 piece FC2527 is missing in the delivery (package FC3050). Please, can you send me this part free of charge asap. Thank you! Best regards, Reinhard... Näytä lisää
Super hurtigt levering også her i juletiden, bestilte varen søndag d. 21 dec, fik besked mandag d. 22 dec om eftermiddagen at varen var afsendt og modtog den d. 23 dec. Vel afmærket i Holbæk området p... Näytä lisää
Med en GrowCamp kan du ikke bare beskytte din afgrøder i løbet af sommeren, men også kan forlænge sæsonen, så du har frisk salat og grøntsager til langt ud på efteråret – og fra det MEGET tidlige forår.
Mølleskovvej 4, 7451, Sunds, Tanska
- +45 23934518
- info@growcamp.dk
- growcamp.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Levering som forventet
Bestilte vækstlampe, som kom til forventet tid, men der manglede desværre et par clips. Ved henvendelse herom en fredag, blev clipsene leveret følgende tirsdag. OK service.
GOD & IMØDEKOMMENDE SERVICE
Jeg har fået fuld kompensation : ) og glæder mig nu til at komme i gang med at forspire og tage mine vækst lamper i brug.
Skal ind og kigge på alle de andre spændende produkter der findes på GrowCamps hjemmeside.
~ Godt Forår & God Sommer ✿.。

Vastaus yritykseltä GrowCamp
Blandet
Bestilte en dobbel growcamp på hjemmesiden som lover levering på mellem 3-5 dage. Det fik jeg ikke, pakken ankom en lørdag aften ved 20 tiden? Da jeg et par dage efter vil samle den er den ene side flækket. Jeg reklamerer og får først svar efter at have rykket for svar. De sender så en ny.
Højbedet er lavet af PVC som jeg egentlig troede de fleste var holdt op med at bruge. Det er fremstillet af råolie og meget lidt bæredygtig. Ærgerligt at jeg først opdagede dette da jeg havde bestilt.
Forholdsvis nem at samle og med en del gode finesser

Vastaus yritykseltä GrowCamp
God og hurtig service
God service. Jeg havde fået en enkelt vare for lidt - da jeg ringede til Growcamp, gik der ikke mere end 2 timer før varen blev leveret på min adresse. Kan kun anbefale firmaet, nu glæder jeg mig bare til at se hvordan Growcamp'et "virker".
Hurtig ekspedition og god kommunikation
Fik hurtigt det bestilte.
Fragtmanden ringede endda og fortalte at varerne var sat af, og han havde båret kasserne om i vores baghave - meget fin service.
Der manglede et par dele i en af kasserne. Sendte en mail, som blev besvaret hurtigt og de manglende dele modtog jeg hurtigt med post.
Alt i alt en god oplevelse at handle hos Growcamp.