Saanut 2/5 tähteä

Veel te weinig assortiment kattenvoer! 500m2 meter afdeling dierbenodigdheden? Dat is niet zo. Dat mogen ze weer eens nameten!

Saanut 5/5 tähteä

Nadat we wat inkopen hebben gedaan, ons zelf ff op koffie en thee getrakteerd met een warm hapje. Dat was een kleine teleurstelling. Na een goed gesprek in alle vriendelijkheid is het opgelost. Kree... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bij top-veranda’s een veranda en zonwering laten monteren. Had bij de eerste kennismaking al meteen een goed gevoel ,en het klopte communicatie liep goed kreeg altijd direct antwoord kwamen de afspra... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Lounge set gekocht a €2200,-. Na een paar weken waren de kussens doorgezeten. Gebeld, zouden nieuwe gemaakt moeten worden, duurde wel even. In juli voor de eerste keer gebeld, wordt niet op de hoogte... Näytä lisää

1. Puutarhamyymälä
  2. Kukkakauppa
  3. Kukkatori
  4. Vihersisustus
  5. Taimitarha

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Het groenste tuincentrum voor kamerplanten, tuinplanten, tuingereedschap, bloemen, bloempotten en veel meer!

2,8

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

2,8

Kaikki arvostelut

4 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Helaas een vervelende ervaring.

Helaas een vervelende ervaring.

Wij hadden een olijfboomje gekocht voor moederdag.
Deze wilden we ruilen omdat de ontvanger aangaf dat ze het niet goed doen vanwege te weinig zon in de tuin. Ik had van te voren gebeld of ik mocht ruilen, daar werd ja op gezegd.

Toen ik eenmaal bij de winkel was in Leidschenveen legde ik uit dat ik had gebeld. Ik denk dat de dame dacht dat ik haar in de maling nam want ze was heel wantrouwig.

Bleek dus dat ik per ongeluk naar Groenrijk Delft had gebeld. Toen dit eenmaal duidelijk was mocht ik alsnog niet ruilen. De dame bleef dit op een vervelende toon duidelijk maken, terwijl wij echt vriendelijk waren. Ik accepteer dat ik niet mag ruilen. Super flauw dat het na een belletje (en naar de winkel rijden) dan alsnog niet mag, maar de manier waarop dit ging accepteer ik niet.

Ik zal dan ook NOOIT meer wat kopen bij Groenrijk.

9. toukokuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

Hulde voor de service van Jeffrey de Baat.

Vandaag Groenrijk Leidschenveen gebeld, dat door de storm een paneel van het door Groenrijk geplaatst scherm was losgeraakt.
Wat een service dat Jeffrey de Baat binnen twee uur langs kwam, om het scherm weer vast te zetten.
Dit is nog eens service.
Hulde voor Groenrijk de Wilskracht in Leidschenveen.
Pim Lammers Voorburg.

17. helmikuuta 2022

Hier komen wij graag

Wij komen erg vaak bij Groenrijk Leidschenveen. Je voelt je daar echt welkom. De medewerkers zijn vriendelijk en komen hun afspraken na. We hebben nog nooit een onvriendelijke medewerker gesproken. Voor onze nieuwe tuin een mooie hangstoel gekocht. Wij vroegen of het op afroep kon. Levering was op tijd en we zijn blij met deze mooie tuinstoel. Top zaak!

31. heinäkuuta 2021
Saanut 5/5 tähteä

Mooie Franse geraniums /Pelargoniums hier gekocht!

Onlangs bij Groenrijk in Zevenaar weer 10 mooie Franse geraniums / Pelargoniums gehaald voor onszelf aan de balustrade van ons prieel in onze tuin... het fleurt de boel weer op. Nu nog een wat warmere temperatuur buiten en we kunnen genieten van alle bloemenpracht!.

15. toukokuuta 2020
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin