Jacobs Budgetplant Arvostelua

TrustScore 3/5 tähteä

1. Puutarhamyymälä
  2. Kukkatori
  3. Taimitukku

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Budgetplant is een grootschalige aanbieder van topkwaliteit tuinplanten, potterie, kamerplanten en basismaterialen voor de tuin. Met meer dan 30 jaar ervaring met groen en klanten bieden wij uitsluitend kwaliteitsgroen aan tegen zeer scherpe prijzen. ...

Keskitasoinen

TrustScore 3/5 tähteä

12 arvostelua

5 tähteä
4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

2 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 2/5 tähteä

Gebrekkig personeel.

Vanwege eerdere positieve ervaring terug naar het bedrijf gegaan om een boom uit te zoeken in de buitenafdeling daar was niemand aanwezig om mij te helpen.
Terug gegaan naar de binnen afdeling. Daar spraken de medewerkers alleen Engels.
Ik versta en spreek gebrekkig Engels.
Ik begreep dat ze me op de buitenafdeling niet konden helpen.
Ben verontwaardigd terug naar huis gegaan.

11. marraskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Boeket bloemen maandag gekocht en…

Boeket bloemen maandag gekocht en vrijdag waren ze al.bruin en verdroogd. Je neemt toch aan dat het verse bloemen zijn die op zijn minst 1week mooi blijven. Boeket laten zien maar moesten de bin hebben. We hadden de bloemen gekregen voor onze 55e trouwdag. Dan durf je toch niet om de bon te vragen!

11. lokakuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Boven mijn verwachtingen

Vandaag heb ik voor het eerst een bezoek gebracht aan Budgetplant Venlo, en ik moet zeggen: ik ben zeer positief verrast. Eerlijk is eerlijk, ik had in het verleden weleens wat minder positieve verhalen gehoord over dit bedrijf, dus ik was enigszins sceptisch toen ik er naartoe ging. Maar vanaf het moment dat ik binnenkwam, waren die twijfels meteen verdwenen.

Wat direct opviel was het enorme en gevarieerde aanbod aan tuinplanten. Werkelijk alles stond er tiptop bij, van de kleinste bodembedekkers tot grote bomen en struiken. Zeker in vergelijking met een eerdere bestelling die ik vorige maand via een bekende tuinplantenwebsite had gedaan. Toen viel de levering thuis wat tegen; de planten zagen er minder sterk uit waren zwaar beschadigd door transport en prijstechnisch ook aan de hogere kant. Hier bij Budgetplant Venlo was dat compleet anders: het assortiment is niet alleen veel uitgebreider, maar de planten zijn zichtbaar gezonder en worden ook nog eens voor een scherpere prijs aangeboden.

Wat ik daarnaast echt als een groot pluspunt heb ervaren, is de klantvriendelijkheid van het personeel. Tijdens mijn zoektocht naar de juiste planten was er op elke afdeling wel iemand aanwezig om mij deskundig te adviseren. Het personeel is duidelijk goed opgeleid, weet veel over de planten en denkt echt met je mee. Dat gaf mij als klant veel vertrouwen.

Mijn doel van vandaag was het vinden van een Ginkgo Biloba ‘Menhir’. Niet overal is deze boom gemakkelijk te verkrijgen, maar hier stonden er volop. En wat een kwaliteit! Mooie, volle exemplaren met sterke takken en een gezonde uitstraling. Ik wist meteen dat ik er een mee naar huis wilde nemen.

Bij de medewerker vroeg ik of de boom zodanig verpakt kon worden dat deze tijdens het transport niet zou beschadigen. Zonder aarzeling schoot deze vriendelijke medewerker te hulp en zorgde ervoor dat de boom zorgvuldig werd ingepakt. Zulke service zie je tegenwoordig niet overal meer – hier voel je je echt nog koning als klant.

Al met al ben ik ontzettend tevreden over mijn bezoek aan Budgetplant Venlo. Van het uitgebreide assortiment en de nette presentatie van de planten tot de professionele en klantgerichte medewerkers: alles klopte gewoon. Ik kom hier zeker vaker terug voor mijn tuinprojecten en zal deze winkel ook met een gerust hart aanbevelen aan vrienden en familie.
Wij hadden de auto vol 😁
Dankjewel Budgetplant voor deze geweldige ervaring.

21. maaliskuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Waar voor ons geld

Levertijd was wat lang maar gezien het seizoen was dat prima verklaarbaar en terecht. Vanmorgen werd onze levering bezorgd. Keurig verpakt. Betrof wortelgoed. Vandaag direct alles in de grond gezet. Was even puzzelen om de planten te duiden omdat er geen label aan de bundels zat. Kwaliteit lijkt prima. Communicatie zou beter kunnen. Wij waren toevallig thuis. Minder plastic verpakking zou fijn zijn. Daarnaast vooraf een mailtje dat de zending verstuurd zou gaan worden zou ook fijn zijn. Verder tevreden. Het lijkt waar voor ons geld. Even aankijken of de planten willen groeien.

21. helmikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Niet bestellen en laten bezorgen!

Niet bestellen en laten bezorgen!
Op 17 september bestelde ik 25 plantjes, betaalde en kreeg enkele dagen later van DPD bericht dat het pakket bezorgd was.
Ik had niks: verkeerd bezorgd. Gebeld en gemaild naar Budgetplant en DPD. Tien dagen later had ik meer mails dan het aantal bestelde plantjes van Budgetplant. Geen enkele keer sorry of wat er op moet lijken: ze konden er niks aan doen en DPD reageerde niet op hun contactpogingen. Ik moest maar proberen het te halen op het bezorgadres. Geen compensatie, geen geld terug. En nog steeds geen plantjes. En intussen was ik voor Yvette die ik gesproken had en die mij mailde nog steeds onpersoonlijk 'meneer/mevrouw'. En Lisanne gaf mijn naam nog 3 extra letters. Fatsoen en zorgvuldigheid ontbreken, herstel van fouten gaat zoals bij de toeslagenaffaire, het werd steeds erger en dus ergerlijk. Donderdag 30 september en ik heb nog steeds niks.

30. syyskuuta 2021

Gewoon slecht.

Twee weken geleden een mail gestuurd n.a.v. een telefonisch gesprek met de webshop over levertermijn / voorraad haagbomen. Diversen reminders gestuurd en advies hoe verder te handelen, geen antwoord, geen advies, helemaal niks. Gewoon slecht.

25. toukokuuta 2021
Saanut 2/5 tähteä

140 Photinia Robusta Compacta besteld…

140 Photinia Robusta Compacta besteld voor een goede prijs. Voordat ze werden verstuurd, kreeg ik een telefoontje dat de planten vorstschade hadden. Ze zouden ze gesnoeid hebben en er zouden al nieuwe uitlopers zijn. Beide was niet waar. Ik kreeg slappe planten met dode toppen (ad 1300 euro). Als ik dit geweten had, had ik ze afbesteld. Na een klacht per email werd ik wel netjes gebeld. Het was alleen een verhaal waar ik weinig mee kon. Ze hadden per abuis de verkeerde planten gestuurd en dat ik ze zelf wel zou kunnen snoeien. Daar moest ik het mee doen. Als terugkerende klant, en met een totale bestelling van >1400,- had ik iets meer verwacht van ze. Deze klant zal niet meer zo snel terugkeren denk ik.

20. toukokuuta 2021

Nooit Budgetplant meer, veel stress

Twee bestellingen geplaatst, voor twee verschillende adressen met twee weken ertussen. We werden gebeld of het klopte, wat we erg positief vonden. Helaas op de afgesproken dag geen planten, en ook geen bericht. Dus mailen, chatten, bellen, en toen werden ze de volgende dag geleverd. Helaas ook de gedeeltelijke tweede bestelling, terwijl de factuur wel goed was. Dus weer mailen, chatten, bellen, en na een paar boze reacties van hun kant, hebben we zelf voorgesteld om de niet geleverde artikelen te crediteren, en een vergoeding te geven, zodat we zelf met een kar, de planten 50 km verderop zouden brengen. Ze zouden het geld direct overmaken, helaas heeft dat ook weer een week geduurd. Dus als u niet stress bestendig bent, beter hier niet bestellen

4. toukokuuta 2021

Waardeloos

Waardeloos! Op 2 april j.l. een bestelling geplaatst. Eerst mogelijke leverdatum was 16 april. Geen probleem tot zover. Ik ontving de avond voor levering geen track and trace code van de leverancier. Voor de zekerheid maar gebeld. De planten stonden klaar, maar waren nog niet met de vervoerder mee gegaan. Ik zou nog worden teruggebeld over het verdere verloop. Omdat ik vervolgens níet werd gebeld door Budgetplant, zelf maar contact opgenomen. Mij werd verteld dat ik mijn bestelling afgelopen dinsdag of vandaag (woensdag 21 april) kon verwachten. Aangezien ik wéér geen track and trace code kreeg voelde ik de bui al hangen. En inderdaad, na wéér een telefoontje van mijn kant, bleek dat mijn producten nog steeds niet onderweg waren. Ze "hoopten" mij vandaag terug te bellen. Ik had er inmiddels weinig vertrouwen meer in en belde dus zelf nog maar weer een keer. Zij begrepen ook niet waarom mijn bestelling wel klaar stond en niet werd naar mij werd verstuurd, maar konden niks voor mij doen! Ze zouden mij vandaag om half 5 terug bellen. Maar ook dat is weer niet gebeurd!! Wat een slechte service en communicatie! En inmiddels wacht ik al 3 weken op mijn planten!

22. huhtikuuta 2021

Budgetplant onbetrouwbaar

In 2018 hebben wij Groene beuk wortelgoed besteld bij Jacobs Budgetplant voor een haag rondom ons huis. Een aantal planten waren niet aangegroeid. Daarom najaar 2019 20 stuks nieuwe Groene beuk besteld om de gaten op te vullen in de haag. Zodra de planten binnen waren zouden we gebeld worden. Op 25-10 hadden we nog niets vernomen. Na zelf geïnformeerd te hebben bleken de planten al een week bij Jacobs aanwezig te zijn. Ze waren vergeten om ons te informeren. We hebben dezelfde dag direct de planten opgehaald en in de grond gezet. De planten oogden verdroogd maar we gingen er vanuit dat het goed zou komen. Op 13 mei 2020 hebben we Jacobs bericht dat geen enkele plant was aangegroeid incl. foto's en communicatie (mailtjes) die er aan vooraf waren gegaan. Op 26 mei ontvingen we een nette reactie: "Dat is uiteraard vervelend om te horen. Graag bieden wij u nieuwe artikelen aan, dit kan echter pas wederom vanaf het najaar. Meldt u zich aub opnieuw in september." Woensdag jl. hebben we ons opnieuw gemeld bij Rob Jacobs, eigenaar. Vervolgens komt Rob met het voorstel 50% van de orderwaarde te vergoeden? Daarna met 75%? Het gesprek verloopt vervelend. Rob Jacobs, eigenaar komt zijn gemaakte afspraken niet na en communicatievaardigheden laten ook te wensen over. Wij gaan niet akkoord met tegenvoorstel en dit resulteert in geen vergoeding van de haag. Helaas een nare ervaring die er voor ons toe leidt geen zaken meer te willen doen met Jacobs Budgetplant.

13. syyskuuta 2020
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin