Mama Grizzly SystueArvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Vi er tre veninder, der har fået syet et logo på vores cowboyjakker hos Mama Grizzly Systue – og vi er simpelthen så glade for resultatet! Jakkerne skal med os på vores kommende rejser til udla... Näytä lisää

Fået syet logo fra min klub på en pilot jakke og 2 trøjer. Er meget tilfreds med resultatet og vil anbefale og vende tilbage.

Jeg har brugt Mama Grizzly Systue til flere forskellige opgaver. Og jeg får altid en super venlig og hurtig betjening. Der bliver svaret hurtigt, når man spørger om ind til en kommende opgave. O... Näytä lisää

Handlen og samarbejdet var godt fordi jeg blev rådført åbent og ærligt hos Mama Grizzly i forhold til hvad der var pænt og ikke pænt til min lædervest. Og selvom den er en gimmick, blev den taget seri... Näytä lisää

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

29 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Kan kun anbefale

Jeg har brugt Mama Grizzly Systue til flere forskellige opgaver.
Og jeg får altid en super venlig og hurtig betjening.
Der bliver svaret hurtigt, når man spørger om ind til en kommende opgave.
Og så er arbejdet fantastisk flot udført. Og det holder.

Jeg kan kun give Mama Grizzly Systue de bedste anbefalinger.

27. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Mama Grizzly Systue

Hvor er det bare dejligt at høre! Tak for tilliden gennem de mange opgaver – vi gør altid vores bedste for, at det både er flot og holder i længden. Vi glæder os til at se dig igen! 😊

Godt kvalitets arbejde

Godt kvalitets arbejde, med flexible tider, og helt igennen super professionel service👌🏻

Vastaus yritykseltä Mama Grizzly Systue

Mange tak for de 5 stjerner! Det betyder meget for os, at du værdsætter vores fleksibilitet og det færdige arbejde. Vi ses hos Mama Grizzly næste gang! 🐻✨

Smil og godt arbejde

Har brugt Mama Grizzly Systue et par gange og har kun godt at sige om denne systue. Smil og venlighed er det første man møder. Afmontering af mærker og påsyning på ny vest til en rimelig pris. God og hurtig service, samt flot arbejde. Vil helt sikkert anbefale Mama Grizzly.

14. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Mama Grizzly Systue

Tusind tak for de utrolig søde ord! Vi er bare glade for, at du er tilfreds med både smil og resultat – vi ses igen hos Mama Grizzly!

Fantastisk systue

Jeg har et rigtig godt samarbejde med Mama Grizzly.
Der er altid styr på tingene. Nye og udfordrende opgaver bliver modtaget med et professionelt mindset. Intet bliver leveret før det er i orden.
5 stjerner herfra :-)

Vastaus yritykseltä Mama Grizzly Systue

Tusind tak Dorthe (MC Tryk)- du er med til, at gøre det muligt med dine fine rentegninger, så kunderne får en samlet oplevelse på både broderi og grafisk design :-)

Altid sød og imødekommende forstår…

Altid sød og imødekommende forstår altid de ideer man kommer med. Hurtig og effektiv også sidder det i nåleøjet vær gang 🙌🙌😃

Vastaus yritykseltä Mama Grizzly Systue

Tusind tak for din feedback Mikkel og de flotte ord. Det glæder mig meget, at du oplever en hurtig og effektiv service, hvor der er styr på detaljerne. Tak fordi du valgte os!

Fantastisk og hurtig service

Fantastisk og hurtig service, som sædvanlig. Super godt arbejde.

Vastaus yritykseltä Mama Grizzly Systue

Tusind tak for din anmeldelse Henrik og de 5 stjerner. Vi er glade for, at du er tilfreds med både tempoet og resultatet. Vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang!

👍👍👍👍

Jeg har igennem lang tid brugt Mama Grizzly både til broderinger og forskellige sy opgaver, alt har hver gang været til UG
/Johnny

14. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Mama Grizzly Systue

Hej Johnny, mange tak for de pæne ord! Vi er super glade for, at du er tilfreds med resultaterne hver gang. 🧵

Altid god service og fantastisk…

Altid god service og fantastisk kvalitet. Brugt Mamagrizzly til flere ting.

14. maaliskuuta 2026

Hej Michael, tusind tak! Det er vi virkelig glade for at høre. 🙌

Denne systue er fantastisk

Denne systue er intet mindre end fantastisk!
Jeg blev mødt med venlighed og smil fra start til slut!
De leverede super flot arbejde, hurtigt og til rigtig fair priser! Kan varmt anbefales!

Per.

13. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Mama Grizzly Systue

Tusind tak for den fine anmeldelse !