GRF Gravstenar Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Jag vill rikta ett stort tack till Maria på GRF för ett otroligt fint bemötande under hela processen. Gravstenen håller mycket hög kvalitet och resultatet blev precis som önskat. Att få så här profess... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Det gick mindre än ett år, vit färg blev missfärgat med fläckar på, svart färg bleknat marginellt. Ingen har informerat om detta vid beställning. De säger att färga om inte ingår i försäkringen och b... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Smidig och snabb handläggning och utförande. Fick fin hjälp med att korrigera ritningen jag gjorde på GRFs hemsida så att stenen blev som jag vill ha den.(kombinationen och placering av symboler o... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Muistomerkki

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Vill du beställa en ny unik gravsten? Har du en sten som behöver renoveras eller textkompletteras? Hitta den gravsten du söker hos Sveriges ledande tillverkare och leverantör, GRF Gravstenar. Vi hjälper dig hela vägen till montering av stenen på gravplatsen.

Hyvä

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

3 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Beställd gravsten.

Jag beställde en gravsten. Jag tyckte att jag fick kompetent hjälp vid besök i butiken och all vidare kontakt via mail och telefon fungerade utmärkt. Vi är mycket nöjda med stenens utseende, monteringen och servicen.

28. helmikuuta 2021
Saanut 3/5 tähteä

Leveransmeddelande…

Kompetteringen av text som gjordes är ok men inte topp. Önskar att man fått ett mer precist leveransdatum och ett leveransmeddelande när allt var klart. Det är ändå ganska dyrt.

17. helmikuuta 2021

Vastaus yritykseltä GRF Gravstenar

Tack för er återkoppling. Vi tar med oss er upplevelse i vår strävan efter att hela tiden bli bättre och utvecklas vidare.

Johan

Saanut 5/5 tähteä

Kunde inte varit mycket bättre

Kunde inte varit mycket bättre. Snabb och bro korrespondens, stenen levererades i tid och var precis som vi ville ha den. Jättebra allting, tack så mycket.

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande, väl utfört arbete.
Detta under en tid då det säkerligen var ett oerhört hårt tryck på verksamheten.
Sommaren 2020.

Saanut 5/5 tähteä

Är så tacksam att vi valde er

Är så tacksam att vi valde er! Ni var så empatiska, lyssnande och snälla i vår svåra stund och ni gjorde ett otroligt arbete med gravstenen, kunde inte ha blivit bättre! Rekommenderar alla som befinner sig i att köpa gravsten, att vända sig till er, finns inget annat företag som gör helheten bättre än ni. Så tack!!!!

Saanut 5/5 tähteä

Mors sten blev precis så fin som vi…

Mors sten blev precis så fin som vi önskade och även fars sten som ni "renoverade" blev jättefin, så tusen tack. Ni har varit helt underbara enda från dag ett när jag kontaktade er.
/Monica

1. joulukuuta 2020
Saanut 3/5 tähteä

En fin sten så det var bra men..

En fin sten så det var bra men tog alldeles för länge innan den levererades, beställt i juli och levererad i november efter att vi frågat vad som hänt.

11. marraskuuta 2020

Vastaus yritykseltä GRF Gravstenar

Jag vill gärna komma i kontakt med dig för att utreda vad som du inte var nöjd med kopplat till vårt arbete. Ta gärna kontakt med mig direkt på johan.bagewitz@grf.se.

Johan Bagewitz

Saanut 1/5 tähteä

Uselt

Uselt. För stor text för långt ned. Verkligen dåligt utfört. Linnea Tojen och Christer Hamp

5. marraskuuta 2020

Vastaus yritykseltä GRF Gravstenar

Jag vill gärna komma i kontakt med dig för att utreda vad som du inte var nöjd med kopplat till vårt arbete. Ta gärna kontakt med mig direkt på fornamn.efternamn@grf.se.

Johan Bagewitz

Bra bemötande

Bra bemötande, orientering om olika stenar. Verkligen ansträngt sig för att korrigera text och bild efter våra önskemål.

5. marraskuuta 2020
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin