Greve Steakhouse Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

4,0

Min veninde og jeg besøgte restauranten i lørdags og havde overordnet en fin oplevelse med maden, som desværre blev den overskygget af en bemærkelsesværdigt uhøflig betjening fra en af vores... Näytä lisää

Hyggeligt sted med dejlig behagelig belysning, rene toilet forhold, gode stole/borde. Blev budt velkommen og anvist vores bord, hvor der var gjort klar med menukort. Tjener kom hurtigt og vejledte os... Näytä lisää

Vi var et selskab på 5 her til aften (lørdag) kl.17.00 uden mange mennesker i restauranten. Vi ventede over 1 time på vores mad, vi spiste i alm. tempo men servitricen hang over os som en høg og ku... Näytä lisää

Guldbryllups Brunch Vi havde indgået aftale med Henrik og fruen om at afholde vor Guldbryllups morgen på Greve Steakhouse. Alt klappede Lækker buffet hvor fadene hele tiden blev fyldt op Og m... Näytä lisää

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

7 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Ekstrem dårlig service

Ekstrem dårlig service! Desværre oplevet dette flere gange! Oplever igår et personale som ikke tager imod kunder når man ankommer. Her sætter vi os til bords, hvor personalet efter 5 min i et såkaldt tomt hus kommer imod os med 2 menukort. Man vælger at stoppe ved bordet ved siden af os, hvor 2 af personalets veninder sidder og begynder at tale privat. Da vi ikke ønsker mad, men kun drikkevarer, bliver vi bedt om at rykke til et andet bord, da det bord vi har sat os ved (som var det eneste som ikke var reserveret), skulle benyttes til evt. spisende gæster. Dette har jeg en forståelse for. Dog efterspørger vi et bord, som vi ikke må få til trods for at det først er reserveret til 2 timer efter vores ankomst!
Personalet prioriterer at snakke privat fremfor at være serviceminded.
Jeg tillod mig at skrive en anmeldelse på deres Facebook-side, den har man valgt at slette idag UDEN at kommentere på opslaget. Synd og meget uprofessionelt!

13. elokuuta 2022

Utilfredstillende!

Utilfredstillende!
Fint med en Brødtallerken, men så troede vi også der blev serveret lidt brød. 345,- for en helt rå bøf fyldt ned Sener. Der blev på intet tidspunkt spurgt til maden.
Kan ikke anbefales.

22. heinäkuuta 2022

slasket wienerschnitzel

Vi bestilte 2 gange Wienerschnitzler med dreng og 2 store Colaer.
Colaerne var dejlig kolde.
Når man som Greve steakhouse har valgt i god tråd med mange professionelle kokke at begrænse antallet af retter så må man også forvente at få noget ekstra godt.
Det var desværre ikke tilfældet her... Wienerschnitzlerne virkede som de var tøet op, kødet var gråt og kedeligt og panering var slasket og våd.
Vi sagde det til tjeneren som selv spurgte ind til maden. Vi havde en forventning om mindst en forklaring eller undskyldning. dette var dog ikke tilfældet, vi fik blot et tak for denne gang og betalte regningen på 590 kr.

29. kesäkuuta 2022
Greve Steakhouse-logo

Vastaus yritykseltä Greve Steakhouse

Kære Steen Hansen
Først og fremmest skal I have tak for jeres besøg og den efterfølgende anmeldelse, som vi anser som konstruktiv og vil blive taget til efterretning. Det er beklageligt, at vi ikke har levet op til forventningerne. Vi kan dog afvise, at kødet skulle have være frosset og hvad angår smørstegningen vil vi vurdere om der er noget vi kan gøre anderledes. Ligeledes vil vi internt kigge på vores kritikhåndtering.

Med venlig hilsen
Henrik Schou Schadegg
Greve Steakhouse

Har boet i Greve i 17 år og aldrig før…m

Har boet i Greve i 17 år og aldrig før oplevet så lækker mad og god betjening på Greve Steakhouse (tidligere Bergs) som nu 🤩 Gode råvarer, venlig og imødekommende personale, god stemning - her får man valuta for pengene! De nuværende ejere fortjener lokal opbakning. Min eneste beklagelse er, at jeg ikke har besøgt Greve Steakhouse (med de nye ejere) noget før. 5 stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

14. toukokuuta 2022

Påskefrokost.

Påskefrokost.

Utrolig sublimt og lækkert, til en super fornuftig pris.

Maden blev serveret på fade, dog som portionsanretninger. Masser af mad og det smagte super godt.

Kommer helt sikkert igen.

Siger tak for mad og god service.

16. huhtikuuta 2022

Barnedåb på Greve steakhouse

Holdte barnedåb på Greve steakhouse. Vi fik deres utrolig lækre brunch, med juice og stempel kaffe. Der var sublim servering, hvor personalet var meget opmærksomme og konstant sørgede for at der var fuldt op. Kommer helt sikkert tilbage ♥️

16. lokakuuta 2021
Greve Steakhouse-logo

Vastaus yritykseltä Greve Steakhouse

Kære Anders
Mange tak for din anmeldelse. Det var en fornøjelse, at give jer en god oplevelse. Vi glæder os til et genbesøg.
Hilsen alle os på Greve Steakhouse

Utrolig god mad

Utrolig god mad, og rigeligt af det.
Personalet meget søde og dygtige
Det er ikke sidste gang vi besøger Greve Steakhouse
Vi var der en tirsdag aften, og der var mange gæster
Nu ved jeg hvorfor …tak for god mad og betjening

10. elokuuta 2021

Super lækker mad!!

Super lækker mad, med møre bøffer og god vin. Meget imødekommende og venlig betjening. Kan bestemt anbefale denne restaurant!

15. heinäkuuta 2021

Super lækker smørrebrød med et twist

Super lækker smørrebrød med et twist. Dejligt friskt og veltillavet. Super kvindelig tjener som var meget opmærksom og venlig.
Kan kun anbefales. Har været der en gang før, sidste år, der var det lige så godt.

25. toukokuuta 2021

De hed tidligere Bergs

De hed tidligere Bergs. Det er suveræn mad - vi fik laks, figen m. Gedeost, ribeye og rødbedebøf 😱 og alt var vel tillavet og af gode råvarer. Betjeningen var super sød og opmærksom på den gode måde ...

25. lokakuuta 2020